היי :) כמה מילים, בעיקר על העונה השישית

Amitush222

New member
היי :) כמה מילים, בעיקר על העונה השישית

אני חייבת לציין שאני לא חובבת טלוויזיה מושבעת, רואה תוכניות מאוד ספציפיות וגם הן בדרך כלל נצפות באינטרנט [כי למי יש כח להיות עקבי?]. בהאוס התאהבתי לפני שנה וחצי ומאז לא הפסדתי אף לא פרק אחד מהסדרה כולה. כרגע אני לקראת סיום הצפייה בעונה השישית. האוס התחיל כמעין סטארט אפ טלוויזיוני בשבילי, משהו שעוד לא ראיתי, טלוויזיה מאתגרת. עם התקדמות הסדרה הפרקים הפכו יותר ויותר בנאליים והגעתי למצב שאת העונה החמישית הכרחתי את עצמי לצפות בקושי רב. העונה השישית העיפה לי סטירה לפנים. אני מזילה דמעה כמעט בכל פרק, מסיקה מסקנות, מתפעלת מהשחקנים, הצילום, הרעיונות מאחורי והגאונות מאחורי העלילה. גם השימוש בשחקנים המשתנים מפרק לפרק הוא גאוני [קלטתם את דונה משנות ה70' ואת וואייט ממכושפות?], שלא לדבר על שחקנים כמו יו וליסה. בכל פרק אני אומרת לעצמי לזכור את המספר שלו ולהגיד לעצמי שזה היה הפרק הכי טוב בסדרה. לדעתי הפרק שהשאיר את חותמו בצורה הכי טובה עד עכשיו הוא הפרק על הפסיכופתיה. משהו בו צמרר אותי עד עכשיו. אבל בכל פרק אני יכולה להצביע על משהו כזה. לדעתי הצוות הפציץ בהחלט, להתעלות על סדרה עם רעיון כל כך ברור אחרי חמש עונות מבלי לשנות כמעט את הקאסט זה משהו מאוד לא רגיל, ובהחלט מרשים. עניין אותי אם כבר, איזה פרק השאיר עליכם את חותמו מהעונה השישית?:) עמית

מרי42

New member
על הסדרה

הי עמית, לא ברור לי אם צפית בעונות הראשונות. דווקא העונות הראשונות היו יותר טובות. ה"תרגיל" של להביא "כוכבים" (כמו דונה משנות ה90 ) הוא דווקא מסמל את הסוף, אין מיקרים מספיק מעניינים לכן מנסים להביא רייטינג בעזרת הבאת סלבריטיס. ממליצה בחום לצפות בעונות 1-3 שם העיקר היה הפתרון של "הפאזל", הרופאים לא היו העיקר אלא החולים. גילינו דברים על הצוות טיפין וטיפין, תוך כדי הסדרה , והיות והפרטים ניתנו לנו "בקמצנות" ממש חיכינו להם, שלא כמו היום בו הסדרה מתמקדת ברופאים ובסיפורים שלהם והחולה והדיאגנוזה משמש ל"רקע". והמרפאה... אחחח, המרפאה, אלו היו זמנים!!!! רושמת לעצמי: אני חייבת לחזור ולצפות בעונות הראשונות :)

Amitush222

New member
מסכימה, וצפיתי!

אהבתי אבל את המעבר להתעסקות בצוות יותר מאשר בדיאגנוזה, כי באיזשהו שלב התבנית נהייתה מאוד ברורה מאליה. גם בעונות הראשונות הביאו כוכבים, מתישהו הביאו איזה שחקן מפורסם מהסדרות של דיסני, הביאו את השחקן של לינקולן בורואוז מנמלטים. ואו, גם אני מתגעגעת למרפאה! הקטעים שם היו בהחלט אדירים. אני חושבת שהעונה השישית היא הכי טובה, גם כשאני שמה אל מולה את העונות הראשונות.. מרגיש לי כאילו יש טוויסט בסדרה מבלי שהיא באמת השתנתה.

S H I F T Y

New member
מסכימה באופן חלקי.

גם בעיניי, חלה הדרדרות החל מעונה 4, וכמוך גם אני ניסיתי להכריח את עצמי לראות את עונה 5, אבל אצלי זה פשוט לא צלח. בכל מקרה, עקב כך הגעתי עם ציפיות מאוד נמוכות לעונה 6, והיא בהחלט הפתיעה! כבר מהפרק הכפול הראשון, אח"כ לפרק עם וילסון כשחקן פורנו שפשוט קרע אותי, הבדיחות בין לבין על האוס ווילסון כזוג הומואים, הפרק עם הבחור ששיחק אביר, ואיך לא - הפרק עם הספיד דייט. עם זאת, העונה השלישית הייתה מעולה בעיניי, ולדעתי אפילו מתעלה על האחרות. מהראשונה אני מניחה שגם נהניתי במיוחד בין היתר כי היה בה הקסם של פעם ראשונה.

Amitush222

New member
|לייק|

הייתי מוסיפה לרשימת הנבחרים שלך אבל הייתי פשוט כותבת פה את כל פרקי העונה [קדימה פרק 18! עפתי לצפות.]

naama59

New member
דווקא עונה 4

לדעתי היא אחת העונות הטובות ביותר של הסדרה. גם אני לא נפלתי ממנה בהתחלה, אבל בצפייה שנייה כבר הבנתי את הגאונות שלה. בגלל המספר פרקים הקצר יחסית (שביתת התסריטאים) הצליחו לתת עונה טובה באופן מרוכז בלי שתהיה להם אפשרות להתברבר מידי. ופרקי הסיום מעולים. והרשימה שלנו פחות או יותר אותו דבר. נדמה לי שאם כבר לא הצליחו לעשות פרקים עמוקים ובעלי משמעות בצורה מוצלחת, לפחות היו כמה יציאות משעשעות שעוד הצליחו לחבב עלינו את העונה.

Base2

New member
../images/Emo58.gif לעונה 6 מעליי!(יש אנשים שעוד לא ראו)

naama59

New member
דווקא ../images/Emo58.gif

(מצטערת אם יהיו פה דברים שלא מנוסחים בצורה נורמלית, השעה..) מצפייה ראשונה פחות נהנתי מעונה 6. אני עוד צריכה להשלים צפייה שנייה בה כי את רוב הפרקים ראיתי רק פעם אחת (חוץ משניים שלושה שממש אהבתי ופרקי הסיום) ודווקא התחושה שלי העונה הזו היא שיש משהו כבר נורא עייף. כאילו קצת מיצו את התבנית. כי כן היה לעונה הזו אופי די שונה, במיוחד עם הפתיחה שלא הזכירה אף פרק אחר בסדרה. מישהו גם אמר שלעונה הזו הייתה תחושה יותר כבדה - ואני מסכימה. היו גם דברים קצת אוברדרמטיים (כל העניין עם צ'ייס שלגמריי תלוש) ובכלל נראה שהם קצת איבדו כיוון. הייתי לוקחת את כל מה שכתבת ובכיף משבצת בזה את כל אחת מארבעת העונות הראשונות שהיו מבריקות בעייני, ממש כל הפרקים שלהן היו איכותיים ומהנים לצפייה. אבל בכל זאת, פרקים שאהבתי העונה: The Down Low - כי בכל הכבדות הזו זה אחד הפרקים הכי משעשעים שהיו העונה. הקטעים של האוס ווילסון היו מעולים. כל עניין השוטר היה קצת קיטשי ואולי קצת צפוי, אבל עדיין היה עשוי טוב. Remorse - עוד פרק נפלא לדעתי. החולה השבועית הייתה מעניינת (הפסיכופטית) והקטע עם ההוא מהביה"ס לרפואה היה גם מעניין. כי גם אחרי שהוא גילה שזה לא באמת באשמתו הוא רצה להמשיך לפצות אותו כדי להשקיט את המצפון שלו. Private Lives - עוד פרק מוצלח. החולה השבועית והבלוג. (ובצד גם היה את הספיד דייטינג שהיה ממש חביב. כנראה שלפחות אם לא היו יותר מידי פרקים עמוקים מוצלחים אז קיבלנו כמה פרקים קצת יותר משעשעים.) The Choice - שבצפייה שנייה התגלה דווקא כפרק מעניין.. ויש כמובן את שני פרקי הסיום שהלוואי והיה לי כוח להרחיב על כל אחד מהם, אבל הם הצליחו להשלים את העונה הזו בצורה ראוייה ומתאימה. לא פרקי הסיום הכי מוצלחים שידעה הסדרה (בכל זאת, עונות 1, 2 ו4..) אבל הם כן התאימו לסגור בצורה כלשהי את העונה הזו שהייתה די מוזרה. היו גם הרבה פרקים די נמרחים ומאוד מחופפים העונה, ואני מקווה שבעונה 7 הם לא ייקברו את הסדרה. קשה לי להאמין שהם ייחזרו לימי השיא שלהם אבל הם הראו שהם יכולים עדיין לתת פרקים טובים.

nogaash

New member
אם עוד לא ראית את הפרק האחרון בעונה

צפי לסוף מפתיע במיוחד
האמת, לא זיהיתי את דונה ואת וואייט.. סיקרנת אותי, את יכולה להגיד לי באילו פרקים?

דונה משנות ה-70../images/Emo77.gif

הייתה די שונה מדונה... זה היה מוזר
אמממ אם אני לא טועה זה היה בפרק 17, היה לה בלוג והיא הייתה מכורה אליו..

גיא5555

New member
הפרק האחרון בעונה ה 5

פרק גאוני שלא ישנתי שבוע אחר כך. גם חיפשתי רינגטון של מוסיקת הפתיחה ולא מצאתי

למעלה