היי כמה שאלות. אני וחברה שלי רוצות

shira2222

New member
היי כמה שאלות. אני וחברה שלי רוצות

לטוס בתחילת יולי לאיה נאפה. מממ אנחנו חיילות משוחררות ורציתי לדעת אם יש שם גם ח'ברה בגילאי 20 + או שהרוב שם זה יותר צעירים 17-19?? וגם כמה בערך צריך לעלות כל העסק אנחנו רוצות לטוס ל5-6?

yossibalali

New member
רוב הישראלים נוסעים לפני צבא

אבל מבחינת האירופאים הגילאים שם 20-22 ככה... בכל מקרה אני בטוח שתהני שם.. שאני הייתי היו איתנו בנות בנות 25 ו27 והן נהנו לא פחות מאיתנו.... והדילים שיש זה או 3 לילות במלון בד"כ או 7 לילות בבית דירות. אני אישית ממליץ על הבית דירות זה מספיק (כל עוד אתם בוחרים בית דירות טוב - כדי לברר בפורום לפני שאתם סוגרים על בית דירות)

yossibalali

New member
והמחיר

למלון 3 לילות ולבית דירות 7 לילות הוא אותו מחיר... בסביבות ה350-400 דולר

shira2222

New member
זה לדיל או זה בלי הטיסה?

בכל אופן תודה על התשובות המהירות :) שבת שלום

gilad86

New member
לדיל ובקשר לגילאים

רוב הישראלים-לפני צבא כל השאר-זה נע מ-17 עד ל-30+ אפילו כשהרוב בסביבות 20-22 ככה

shira2222

New member
קודם כל צריך לעבור תפסיכומטרי :(

חחחח אני מקווה שאני אזכור תחוויות מרוב אלכוהול חחח

שומעת...

זה אחלה מקום לצעירים צרירים זה נקרא לפני צבא עד גיל 24...ככהה אני מעריך... אבל אתם משוחררות אז למה לנאפ הכשיש את תאילנד הודו דרום אמריקה ועד ים מקומות חזקים בעולם למרות שאני מת על נאפה אני חייל ומתכוון נלסוע לשם פעם שניה באמצע השירות

shira2222

New member
אל תדאג ברור שאני רוצה גם לסוע

לטייל בדרום אמריקה אבל קודם אני צריכה קצת הנאה אחרי הפסיכומטרי הנוראי הזה ועד שאני אטוס לטיול הגדול יש עוד זמן. אז איה נאפה זה כזה טיפה בשביל להשתחרר .לפני הצבא נסעתי עם חברות ללונדון אז עוד לא יצא לי להיות שם ואני ממש רוצה!

yossibalali

New member
טיפה טיפה שהולך ממש הרבה

לא כדאי אם את מתכננת טיול יותר גדול... סעי לסיני.....

טיפ לגבי מלון..

אל תקחו את tssokos hotel או משהו כזה כי הוא מלון קטן מגעיל ועלוב וכולם שם ישראלים..

yossibalali

New member
טיפ נוסיף לגבי בית דירות

אם יש לך הזדמנות ללכת לבית דירות בשם אפלנדרה קפצי על המציאה! גם אם את צריכה לשלם עוד 20 דולר... בית דירות פשוט מצויין... וגם כמעט ואין בו ישראלים...

גם אני רוצה לטוס עם חברות שאלה לי..

שמעתי מאנשים שרוב בתי הדירוד הם ממש מגעילים ומסריחים ועדיף כבר מלון 3 כוכבים אז תספרו מי שהיה מה עדיף... וכמה עולה בערך חבילה כולל טיסה

yossibalali

New member
עדיף בית דירות

פשוט תבחר אחד טוב......... יש לך פה מיליון אנשים שהיו בנאפה... הם יכולים להגיד לך בדיוק מה טוב ומה לא... אני למשל יגיד לך שמאוס ואפלנדרה טובים מאוד

סבבה ומבחינת מחירים...

אם אני טסה סוף יולי כאילו 24 ככה אז מה לחפש דיל ממש כמה ימים לפני או עדיף כמה שיותר מראש? כי אם לא יהיה כברכמה ימים לפני?. אה וראיתי הרבה שאמרו טווח מחירים לטיסה וכולל מלון או משו כזה סביבות 400 דולר לא יותר מה באמת? ככה זה עולה גם ביולי אוגוסט? כאילו זה לא יקר בכלל... נשמע מוזר.. מי שהיה שיספר בבקשה מה הולך שם ועם כמה כסף מספיק ליסוע כדי לצאת למועדונים ולהנות אבל לא לבזבז בהגזמה...

yossibalali

New member
דיל תסגרי שבוע לפני

הדיל אמור לעלות לך בין 350 ל400 אל תשלמי יותר!! אל תהיי פרייארית. אני אישית שילמתי דרך ארקיע, לבית דירות אחד הטובים 340 דולר. ונסעתי באוגוסט. שמעי תחשבי את זה ככה... ביום הולך לך בסביבות ה15 פאונד על אוכל + 15 פאונד בילויים (וזה בהגזמה) 30 כפול 6 ייצא לך 180 ואת נהנת שם וואלה משהו בן זונה... קיצר 400 דולר יספיקו לךךךךך ועוד יישאר לך עודף... כל עוד את לא מתכננת לעשות באנגי או להשכיר משהו כמובן... וגם כל עוד את לא הולכת לקנות חצי מהדיוטי פרי

עוד שאלה למי שיודע או היה בבקשה

אההה ותגידו מבחינת אוכל אני יודעת שיקר אבל טווח מחירים ומה אפשר לאכול שם כאילו נגיד צהריים.? ואיפה וגם מבחינת מועדונים כמה כניסה בערך? תספרו מי שהיה על טווח מחירים לכל מיני מקומות ולאן מומלץ ללכת...

yossibalali

New member
כנסי

תאמת.. צהריים את יכולה ללכת למסעדות ולאכול אבל זה סתם סיפור יקר... הכי טוב שתכנסי לסופר מרקטים תקני פסטה תקני אורז תקני דברים כאלה תכינו אוכל לבד.. אנחנו עשינו את זה ווואלה גם ישבנו כמה אנשים מהבית דירות ועשינו ארוחות והיה בן זונה וגם חסכנו כסף....... מועדונים כניסה עולה 5-8 פאונד... מומלץ ללכת לקסטל (כמה שיותר) לאייס קלאב (שיש מסיבות קצף) לבלאק אנד וויט וזהו בערך.. הם הבולטים..... בנוסף כדאי לכם ללכת לפארק מים..... כניסה עולה 12 פאונד... מונית תעלה לכל אחד עוד 3 פאונד ככה

למעלה