היי,כמה שאלות בקשר לתאילנדים

היי,כמה שאלות בקשר לתאילנדים

שלום,אשמח לקבל מידע על ויזה של פועל תאילנדי,אני יוצאת עם אחד הפועלים שלנו ולפי מיטב ידיעתי ויזה זה ל 5 שנים ולצערי הוא אמור לטוס אוטוטו,אז השאלה האם אפשר לחדש ויזה בלי לטוס לתאילנד ולחזור שוב?

פספורט

New member
גם אני אוהב את זה רגוע

רק מה? טיפה לפני הסוף שיהיה קצת סוער...

קרלטון

New member
לפי הנהלים הקיימים

לא רק שהוא חייב לחזור לתאילנד בתום הויזה, אלא שבתום 5 שנים הוא גם לא יכול לעולם לחזור לישראל. קדנציה אחת בייבי (מותר לו לקפוץ לביקורים בתאילנד במהלך 5 השנים). בעבר זה לא היה ככה - היו עושים ויזות חדשות בתום התקופה, לפני כשנה, הנוהל הוחמר. כל מה שאפשר כדי להתעלק כמה שיותר. אפשר לציין שיש תאילנדים שעוקפים את הנוהל בדרכים-לא-דרכים כמו לשנות שם בתאילנד ואז להוציא דרכון חדש, אבל גם את זה מנסים לחסום בארץ. שלא לדבר על תופעת הברחנים שזאת רעה חולה - ממש לפני תום הויזה, בורח התאילנדי מהמעסיק ומוצא עבודה במקום אחר בסטטוס של לא-חוקי. המעסיק נתקע עם ויזה של ברחן והוא לא יכול לקבל עובד אחר במקומו עד שהעובד יוצא מהארץ.

אבל,אבל,אבל

תראה אבא שלי מעסיק כבר שנים תאילנדים,אחד מהם טס וחזר מספר פעמים ללא שינוי שם אך השנה כשהוא חזר שוב לתאילנד הוא ידע שאין מצב שהוא חוזר,אז? אני פשוט ככ אתגעגע לתאיי שלי שאני מתה פה,מה,זה רציני? אין מצב שהוא חוזר?

פספורט

New member
פועל ביום בועל בלילה ../images/Emo6.gif

סחתיין על התאילנדי הטוחן

למעלה