היי כמה שאלות לעוגות מפוסלות

היי כמה שאלות לעוגות מפוסלות

בתי הקטנה חוגגת 4 , היא נהנת פה בדיוק כמוני לראות את העוגות המשגעות שלכם. ויש לה בקשה היא רוצה עוגה עם פיה. פרויקט מסובך בשבילי.אז יש לי מספר שאלות: 1.איך מכינים כנפים הבנתי שאפשר לצייר ואחר כך לעבור עם רויאל אייסינג אבל מאיפה לוקחים את הציור? או שזה לצייר ביד. ואיך להדביק אותם יש לכם איזה רעיון לעוגה לא מסובכת במיוחד עם קישוטים של לבבות משופדים ופיה? איך מדבקים את חלקי הפיסול? ומאיפה מתחילים, ואיך מיצבים את הראש כדי שלא יפול וכיצד יוצרים את הפנים עם האיפור היפה הזה ובתודה לכולכם

גאמידם

New member
פיה לבת ה 4

האם היא חייבת להיות מושלמת ומתקדמת? כי אני עושה פיה פשוטה שלמדתי בסדנה , היא בעיני קצת אנתרופוסופית... ויפה למרות פשטותה: הכנפיים- אפשר מרויאל, אבל הרבה יותר קל מחותכן בצורת פרפר- לקפל ולהחזיק קצת בצורה שאת רוצה עד שעומדים בפני עצמם. להדביק לגוף עם קצת מים. הפיה- מתחילים מלמטה. מדביקים את החלקים במים. רצוי לעבוד עם cmc, זה מייצב אותה ומאפשר לה זקיפות, בלי שתתפרק או תיפול. (תמיד אפשר לשים תמיכה מאחוריה- מתנה או כדור או משהוא אחר) משני גלילים דקים עושים רגליים- כמו בעבודה עם בצק. מגליל עבה יוצרים פעמון ע"י דחיסת האצבע פנימה. משטחים את הקצוות- לצורת שמלה- אפשר לקשט אותה עם סוכריות לב או פרחים. הראש - (עיגול)- מתחבר עם קיסם לגוף. הידיים- כמו הרגליים. גלילים דקים שמשחקים איתם עד לקבלת הצורה הרצוייה. שיער- עם כותש שום לשיער חלק או ליפוף גליל דק סביב קיסם לשיער גלי. פנים- אני לא מומחית. מסתפקת בחיוך, עיניים מעיגולונים קטנים, קצת צבע לאיפור הלחיים. בנושא זה עדיף לקבל תשובות מהמומחיות... תוספות- שרשרת, קישוט לבגד או לכנפיים, קשת או כתר לראש- מייפים אותה מאד!!! אם את בעניין של פיה מתוחכמת, הבנתי שאפשר ליצור תבנית מפסלון שיש בבית-עוד לא ניסיתי. עוגה לא מסובכת ומורכבת- צבעים יפים ועליזים. סגירה יפה וצבעונית- כדורים, גליל, לבבות, פרחים או דשא ועוד. משטח עליה תשב הפיה, מחותכן לב, פרח, כוכב או מה שבא לכן. לבבות או עיגולים צבעוניים משופדים מאחוריה והנה לך עוגה מדהימה- תעזי להתנסות ותראי כמה זה כייף ויוצא נפלא. בהצלחה ומזל טוב ותמונות כמובן!

אתר מקסים שמצאתי בפיסול

סתם תוך כדי חיפוש ואם יכול לעזור לרעיונות אז בכף
ותודה לך גמאדים על כל הסברים מנסה למצוא רעיון לפיה קלה כפי שאמרת ומתנצלת שוב שאלה כמה זמן ליבש את הכנפים לפני שמדביקים

גאמידם

New member
עד שהן עומדות בפני עצמן

זה כמה דקות בד"כ, חשוב לתת להן צורה, כי אם מניחים אותן סתם על משטח הן יוצאות שטוחות. תודה על האתר. תנסי גם באתרים של פימו- יש הסברים לדמויות. הבנתי גם שבחנויות יצירה יש תבנית של פיה ועוד כל מיני תבניות.

למעלה