היי כמה שאלות על איגרוף - דחוף מאוד

Boxline

New member
היי כמה שאלות על איגרוף - דחוף מאוד

1- כפפות טווינס או ווינדי מתאימות לאיגרוף? 2- באיגרוף חובבני אפשר לנצח בנוקהאוט? 3- כשמתאגרף רוצה לעצור את הקרב פתאום כדי לקשור שרוכים או לסדר את מגן הראש איך הוא עושה זאת לשופט?

BROWN BOMBER

New member
התחלת להתחרות בחובבני?

1. הכפפות הכי מתאימות לחובבני הם GREEN HILL או TOP TEN 2. אפשר לנצח בנוק אאוט באיגרוף חובבני אבל זה לא נפוץ כמו במקצועני. באיגרוף חובבני מלמדים מתאגרף לשמור על עצמו כך שלא רק שלא תפיל אלה בכלל לא תפגע בו. 3. תרד על הברך ותרים יד למעלה... כך מסמנים לשופט שמשהו לא קשורה..

joker89

New member
כפפות

יש לך עוד מבחר... גם טופ היל...ועוד חברות מהאני סקס ומשהו מיובא מרוסיה כמו לקו ורייבל שיש באוקראינה וגם פאפן ספורט הגרמנית... חשבתי שרק להרים את היד זה כדי לסמן.. אבל רגע איך השופט מבדיל בין אם זה מכה כואבת שיש לספור לסרוך לא קשור?

Boxline

New member
סבבה עוד שאלה

אם אני מקבל נגיד מכה מ"תחת לחגורה" גם אז אני יורד על הברך ומרים יד?

אני חושב ש............

אם היית מקבל מכה מתחת לחגורה, אז היית מתקפל ואת זה כבר השופט היה מבין לבד... ועוצר את הקרב עד שירגעו ענינים שם למטה... יש סימנים מוסכמים שלא צריך לעשות עבורם סימנים מוסכמים
יניב

joker89

New member
ככה זה

אם אתה מקבל בביצים ונופל אז נדמה לי שסופרים לך ואם אתה לא יכול להמשיך היריב ניפסל... יש כאלה שעושים רק הצגות וזה לא הולך להם...

סופרים על מכה בביצים למי שקיבל?

מה פתאום............... לתת מכה בביצים זה לא חוקי- לכן לא סופרים למי שקיבל בטעות מכה. אלה נותנים לאותו אחד שקיבל מכה את הזמן שלו להתאושש ולחזור לקרב..... אם השופט חושב שמשהו נתן במכוון מכה לביצים אז זה נחשב למעשה לא ספורטיבי שיכול להביא להורדת ניקוד למי שנתן את המכה במכוון ואף אפילו לפסילת מי שנתן במכוון...

joker89

New member
ואם הוא לא מתאושש

אז פוסלים את היריב ככה נותנים למי שקיבל את המכה להתאושש... אני לא זוכר בידיוק

BROWN BOMBER

New member
שמע משהו מעניין...

פעם באחת מאליפויות ישראל לחובבנים בקרב חצי הגמר חברי למועדון קיבל מכה רצחנית לביצים ממתאגרף שהיה אלוף ישראל 4 פעמים ברציפות. יריבו נפסל והבחור עלה לגמר האליפות שם ניצח בקלות מתאגרף מתחיל שהגיע לגמר במזל. הייתם מאמינים שבן אדם נהיה אלוף ישראל בזכות מכה שקיבל בביצים?

זה מה שאני לא אוהב בחובבני....

ובייחוד בקרבות שהם מארגנים לכל דיחפין... שיריבים קלים עלולים ליפול על כרישים ואז לקבל בראש ולגמור קריירה.... מתחרה צריך לבנות בחוכמה, ולתת לו להבנות לאט ובטוח.... יניב

joker89

New member
אז איך תשיג נסיון

חוץ מזה אם רואים שמישהו עומד ליפול אז עוצרים ,זורקים מגבת או עושים הסכמה בין 2 הצדדים לקרב קל..

בתחרויות של אליפויות?? הסכמות??

באליפויות הסכמות?? הרי באליפויות של חובבנים יריבים פחות מנוסים יכולים לעלות אל מול יותר מנוסים? למרות שהפחות מנוסה הוא יכול להיות דווקא כישרוני, אם יקבל בראש מהמנוסה אז מה עשו המאמנים שלו בזה? הסכמות בקרבות אליפות זה שחיטות!!

שחיטות-שחיתות../images/Emo5.gif

אבל מצד שני זה גם שחיטה של היריב הפחות מנוסה... יניב

BROWN BOMBER

New member
לא מוציאים מתאגרף לא מנוסה לאליפות.

בשביל לצבור נסיון בסיסי מתקיימים קרבות חובבנים לא רשמיים שלא נכנסים למאזן הכולל של המתאגרף. התחרויות מתקיימות מדי שבוע בכל מיני מקומות ובעיקר בכפר יסיף. מאמנים לוקחים מדי פעם מתאגרפים לתחרויות הללו ובוחרים להם יריבים מתאימים לצבירת נסיון וגדילתם כספורטאים. הקרבות אומנם מתקיימים במתכונת של תחרות כולל הכרזת מנצח אבל לא מקבלים סטטוס של תחרויות איגרוף רשמיות. אחרי שמתאגרף עובר מספר קרבות בתחרות מסוג זה או טורנירים מקומיים לא בעלי משמעות - המאמנים מוציאים אותם לתחרויות פתוחות ואליפויות שבהם היריב נבחר ע"י אגרלה... בתחרויות אלה נקבע הסטטוס של המתאגרף ונבחנת אפשרות כניסתו לנבחרת ויציאתו לחו"ל...

joker89

New member
יש..

יש קבוצות שמוציאות מתאגרפים לא מנוסים...וזה במטרה לצבור נק' למועדון

למעלה