היי כמה שאלות

caticat22

New member
היי כמה שאלות ../images/Emo24.gif

גם לי את הסוד שינה המון דברים בחיי , אני כבר נמנעת מלחשוב שלילי, משתדלת לחשוב רק חיובי. כמה שאלות לי אליכם : 1. כרגע יש 3 דברים שאני רוצה - חשיבה חיובית, ביטחון עצמי , בן זוג שיגרום לי להרגיש כמו מלכה. כל בוקר אני מתעוררת ורושמת לי את שלושתם על פתק, זה בסדר? אפשר לבקש יותר מדבר אחד בעצם ? 2. בנוגע לביטחון עצמי - אני מתחילה לעשות דימיון מודרך , מדמיינת את עצמי בטוחה בעצמי יותר מאי פעם, גם שכאני חושבת על העתיד אני רואה בחורה מאוד בטוחה בעצמה, אחת שלא אכפת לה מה אחרים חושבים. עם זאת, לפני כמה ימים הרגשתי שאני קצת לחוצה באירוע חברתי, וקצת התאכזבתי כי יישמתי את עקרונות הסוד לפני האירוע: בדימיוני ראיתי את עצמי מאוד בטוחה באותו אירוע , עשיתי דימיון מודרך לפני זה, רשמתי לי כל בוקר שאני רוצה ביטחון עצמי במשך שבועיים. אז למה זה לא עבד ? .... 3. אילו טיפים תוכלו לתת לי כדי להגביר את הביטחון העצמי לפי עקרונות הסוד ? (חוץ מלרשום את זה בכל בוקר כי אני כבר עושה את זה, בנוסף תליתי על לוח הסוד שלי תמונה של חברה שלי שמאוד בטוחה בעצמה). תודה !!!

עצה

אפשר לבקש אינספור דברים. אל תפחדי לחלום, תחלמי, חלומות הם בחינם והם יתגשמו אם רק תרצי בכך. קודם כל חשוב שתודי על הדברים שיש לך כבר עכשיו, וזה יכול להיות על העיניים שיש לך כדי לראות את ההודעה הזאת. אני ממליץ לך לשלב את זה עם מדיטציה ומוזיקה רגועה, ליצור לוח חזון, ולכתוב בו, לצייר בו ולשים תמונות של כל הדברים שאת רוצה להשיג וכל יום להסתכל עליו ולהגיד שכל הדברים האלה כבר שלך באמונה מוחלטת ולעשות פעולות ולקבל החלטות בנוגע לזה. לגבי הדימוי העצמי שלך הייתי ממליץ לך לשפר אותו כך: כשאת בחברת אנשים ושאת מרגישה לחוצה וחסרת ביטחון תסתכלי על האנשים מסביבך ותהיי בטוחה שאף אחד לא מושלם,לכל אחד אפשר למצוא דברים רעים זה לא בעיה..ככה שאין לך סיבה להיות חסרת ביטחון ואל תתיאשי.. אל תתלונני "למה זה לא עובד?" "למה זה לא עובד?" תזכרי שאם את מתכוונת להשיג משהו אסור לך להיות מיואשת, תמיד שמחה ומרוגשת ובטוחה שזה יקרה.. אל תתייאשי אף פעם.. תומאס אדיסון ניסה עשרות אלפי פעמים עד שהוא המציא את נורת החשמל. (זאת דוגמא טובה לאנשים שאסור להם להתייאש) אני מקווה שעזרתי. אם יש לך עוד שאלות ואת רוצה להתייעץ עם מישהו האימייל שלי: [email protected]

caticat22

New member
הי תודה רבה לך

על הטיפים המעולים :) כבר עשיתי לוח חזון ובכל בוקר אני מודה לאלוהים על מה שכבר יש לי :) תודה רבה לך :)

xxclinsxx

New member
שאלה אלייך דותן..

כשאתה אמרת "לעשות פעולות", לאיזה פעולות בדיוק אתה מתכוון?

למעלה