אנקדוטה לגבי טעם.
עם זרעי פשתן, לדוגמה, קל מאוד להבחין שמשהו לא בסדר.
לפני זמן-מה טחנתי זרעי פשתן שעמדו אצלנו כמספר חודשים (לא יותר מארבעה, אאל"ט) - והיה להם טעם לוואי מאוד לא נעים.
כנראה קנינו סחורה לא טובה - כי הזרעים התחמצנו עוד לפני טחינתם, דבר שמעולם לא קרה אצלנו קודם-לכן.
לעומת זאת, בד"כ טעמם של הזרעים נייטרלי. אני טוחן כמות גדולה ומאחסן במקפיא. גם לאחר חודשיים הטעם נשאר אותו טעם - סימן לכך שהכול בסדר.