היי כנסוווו מהר זה דחוף !!

התלתל

New member
היי כנסוווו מהר זה דחוף !!

תקשיבו !!. אני מדבר על כוכב נולד יש כאן רמאות ... האנשים של מויאל .. פתחו אתר .. שאתה רואה בו תמונה של הראל סקעת .. ובעצם אתה יכול לשלוח .. 249 פעמים .. ובעצם זה עובר למויאל .. עכשיו אמרו את זה ילדה אחת כנראה מהפורום של .. מויאל היא היעה לפורום שלי של סקעת .. ואמרה את זה לכולנו וכול ההצבעות שלנו עברו למויאל והם רי מו אז התקשרנו לקשת והם אמרו שהם יודעים אבל אין מה לעשות כי זה כבר קרה ... אז אניצריך להפיץ את הדבר הזה לכול הפורמוים כול מי שמצכיר כול פורום לא משנה מה .. שכול עם ישראל יידע שהראל סקעת הוא אמור להיות המנצח.. אהה ואני כולכך בטוח בזה .. בגלל שלפ נ יכול ההצבעות ילדה מהפורום של הראל אמרה לנו בדיוק מה שאמרתי לכם .. ואנחנו לא האמנו לה ... עד שזה קרה .. !... אתם חייבים לעזור ליי ! בב'קשה ליומולדת ...

rifkin1

New member
אנשים נווו באמת חלאס

הראל מויאל הוא הזוכה והוא מדהים וגדול וכל הכבוד לו. זה לא משנה מי זכה העיקר הוא ששניהם הגיעו לגמר וזה מה שעושה אותם לכוכבים, כולל עדי כוהן. ולכל מי שאומר שהראל סקעת נפל הפסיד וכ'ו אז תנו לי לתקן אותכם ולומר שהוא בכלל לא הפסיד ולא נפל, הוא נחשב לכוכב והוא עוד יגיע רחוק. אני תמיד נותנת את הדוגמא של גאבסו ושירי שהם לא מצליחים פחות מנינט.

Lanni

New member
חח בדיוק, ולמי בכלל אכפת מי זכה?

במילא עוד שנה לא ישאר מהם יותר מאשר שחקנים בטלנובלה סוג ז' שאפחד לא רואה

הוא לא../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

מדהים ולא גדול. שומדבר. אל תגזימי ריפ, אני אבצע פה רצח אינטרנטי.

Moreiro

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

הרי אם סקעת באמת שר כל כך טוב, הוא יצליח גם בלי להיות מקום ראשון, בדיוק כמו גבסו. וסלחו לי, אבל בגמר מויאל שר הרבה יותר יפה מסקעת (וזו בעצם הפעם היחידה ששמעתי אותם שרים
).

קרלוצה

New member
גם הבדל של 60000 יחסית ל

כמעט 2,000,000 הצבעות זה כלום, ובואו לא נשכח שרוב ההצבעות נעשו באינטרנט אבל למעשה לסקעת יש הרבה יותר מעריצים מאשר למויאל.....לדעתי מה שבאמת יקבע זה איך הם יעברו את השנה הקרובה כי מבין השלישייה השנייה גבסו התפרסם הכי הרבה והצליח הרבה יותר מנינט ומשירי וסיים אחריהם

*מתנגדת*../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

אני אמנם נגד הפגנות וכאלה, אבל מור
את ממש לא פיירית
אם זו הפעם הראשונה שאת שומעת אותו שרים, קודם כל התביישי לך [
] ושנית - את לא מכירה את היכולות שלהם, ואת האיכויות שבסקעת. האיכויות המדהימות שבסקעת, יותר נכון
ואני, בתור אחת שמכירה את האיכויות שלהם [ומשוחדת מאוד. מאוד מאוד.] יכולה לומר לך שסקעת [אהההההההה
] שר יותר טוב. אבל למי אכפת. הוא יפרוץ, ומויאל יהפוך לנינט\בועז שרעבי. ובכלל - כל ההודעה הזו היתה מיותרת

the pretty lady

New member
אני דווקא הייתי בעדו

מרגע ששמעתי שמויאל ישיר את השיר "נר על החלון" של סטלה מאריס(הלהקה של פבלו רוזנברג) אז הייתי בעדו(אפלו שלחתי אס.אמ.אס...) אגב, למי שלא מכיר את הביצוע המקורי של נר על החלון --- מומלץ בחום לשמוע!!!

בעיה קטנה../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

הביצוע המקורי מעולה, בזה אין ספק. אבל הביצוע של מויאל פחות טוב, ולו רק בגלל שהוא נתן לו טאץ' מזרחי. ומוזיקה מזרחית זה השטן.

למעלה