היי. כנסו אני רוצה להתייעץ איתכם

Elizabell

New member
היי. כנסו אני רוצה להתייעץ איתכם

אני רוצה לפתוח קומונה של יו לורי. כדאי לי? אמממ אני מאוד רוצה לפתוח קומונה שלו. זה יהיה כייף ומעגניב חחחח XDXDXD אמממ מישהו יודע איך לפתוח? מישהו יכול להסביר לי איך? כאן, או במסר פרטי.... תודה מראש לכל משיעזור אליזבל

randomguy

New member
יו לאורי הוא אחד הנושאים המרכזיים

בפורום הזה, ולכן לא צריך קומונה. ג'ניפר מוריסון היא נושא שולי בפורום הזה, לכן פתחתי בשבילה קומונה (בואי לבקר ולכתוב בה, אני מאוד אשמח), כך שבקומונה שפתחתי ג'ניפר היא הנושא המרכזי והבלעדי. קומונה ליו לאורי תהיה מן הסתם מתחרה של הפורום הזה. הקומונה של ג'ניפר לא מתחרה בפורום, וגם קיבלתי אישור ממנהלת הפורום לפרסם את הקומונה בפורום.

Elizabell

New member
אה אוקיי. אז לא צריך. תודה. :]

אני אכנס לקומונה של ג'ן... :]

Benjamin Turner

New member
לא, כותבים לורי ומבטאים לורי. לאורי

זו איזו מין הכלאה משונה שנוצרה בארץ ולא קשורה לכלום.

sacrament

New member
תראי...בעיקרון את תמיד צודקת

אבל אני סבורה שדרך הכתיבה של ארץ הקודש היא ככה כי מדובר בתעתיק של המילה, רצון לשמור עליה נאמנה למקור, בעיקר בשמות-כי הרי מילה רגילה אפשר לתרגם לרוב. בשמות זה בעייתי. ולכן למשל כותבים בצורה מסויימת ומבטאים בצורה אחרת- כמו בקה (א)ל גרבייה- שבכלל מבטאים בקה-לררבייה (בתקווה שאני לא טועה בכלום...למדתי ערבית תיכונית, עימכם הסליחה). אבל פשוט ככה זה נכתב, גם אם לא ככה זה נהגה, הכל תלוי בכללים של השפה.

Benjamin Turner

New member
בעיקרון אני תמיד צודקת? אני?!

לא רוצה לחשוף את בורותי המבישה בערבית (לא למדתי שפה זו אפילו בחטיבה, אני מהפרנסאווים), אולם למיטב ידיעתי צורת הביטוי פשוט משתנה בין איזורי הארץ. יתכן שחלק הוגים זאת בקה לררבייה, אולם אני מכירה את צורת ההגיה בקה אל גרביה, ולדעתי היא תקפה לחלוטין. זה כמו שבאיזורים מסוימים יבטאו "ק" ובאחרים לא. בכל מקרה, אני לא רואה כל הגיון בכתיבת לאורי כשההגיה הנה בבירור לורי (אפילו לא משהו בין לבין, ממש לורי, כמו השם הפרטי לורי), אבל אולי אני טועה, זה דווקא קורה המון.

sacrament

New member
אין את האות גימל בערבית

מדובר באות שמקבילה לגימל בעברית- והצליל שלה הוא ר'. ורק לידע כללי- יש גימל בשפה המצרית, לא בערבית של מי שבישראל.

Benjamin Turner

New member
אז אין לי שמץ. בכל אופן, את דעתי

לגבי לורי זה לא משנה. יתרה מזאת, על פי ההגיון שתיארת לעיל היו צריכים לתרגם את שמו של יוּ להיוּ, לא? אגב, מצאתי אתמול מיאו-מיאו-ית גורית טאבית חדשה שמישהו זרק בתחנת דלק (איזה כולירות יש בעולם הזה
. אם מישהו כאן מעונין או מכיר מישהו שמעונין בחתלתולה הכי מתוקה ומתפנקת בעולם, שלחו לי מסר) ושמה בישראל: לוֹרי
(מענין אם יוּ היה מוחמא או נעלב)

randomguy

New member
כן. ויקי, בכלל פתחתי את הקומונה על

ג'ניפר מוריסון מתוך התחשבות בך, כי את התלוננת שהתמונות שלה מפריעות לך.

ToryMaster

New member
איזה מקסים אתה

לא התלוננתי שהן מפריעות לי, התלוננתי שהבחורה צריכה דחוף לראות רופא, כי לא מגיעים למשקל כמו שלה כשבריאים לגמרי [בין אם פיזית או נפשית].

randomguy

New member
תודה ויקי. אני גם חושב שהיא נהייתה

רזה מדי. ואני מסכים שיכול להיות שהיא סובלת מבעייה פיזית או נפשית, אבל אומרים שהיא בת זוג של ג'סי ספנסר, ואבא שלו ושניים או שלושה אחים שלו רופאים, אז אני חושב שהוא בטח דואג לה מבחינה רפואית. אם יש לה בעייה נפשית זה הרבה יותר מסובך. בעיקרון זכותה לעשות עם הגוף שלה מה שהיא רוצה. אני אישית חושב שהיא נראית הרבה יותר יפה כשהיא לא רזה מדי כמו עכשיו, ואני מקווה שהיא תעלה במשקל.

randomguy

New member
את יודעת מה, אני אעלה תמונות של

ג'ניפר גם בקומונה וגם בפורום כי הן רלוונטיות לשני המקומות.

randomguy

New member
חשבתי שבהודעה שלך בשעה 17:19

את אומרת בעצם שלא צריך קומונה נפרדת לג'ניפר, אבל כבר פתחתי אותה, אז אמרתי שאני יכול להעלות תמונות שלה בשני המקומות. ברצינות, אני רוצה לדעת אם את חושבת שתמונות שלה יכולות להיות בעייה לבחורות צעירות. תגידי מה דעתך ואני אקח את זה בחשבון.

למעלה