היי , כנסו שניה זה דיי דחוף

liente

New member
היי , כנסו שניה זה דיי דחוף

מה בדרך כלל שואלים בראיון? זה הראשון הראשון שלי ואני רותה לדעת למה לצפות.. ואל תגידו לי שזה שונה מאחד לאחד , כי בכללי מהניסיון שלכם מה שואלים..ומה הכי חשוב לדעת תודה מראש :)

pompii

New member
לא שואלים הרבה..

רק אם יש לך ניסיון, כמה משמרות אתה מוכן לתת וזה בעיקרון הכי חשוב לפעמים סתם שואלים שאלות כמו מה עשית בצבא וכאלה, אבל בעיקר על ניסיון

maxfain

New member
ראיון עבודה..

קודם כל תבוא עם בטחון עצמי, תרשים את המראיין שלך.. וכשאני אומר בטחון עצמי אני לא מתכוון ל"אני יודע הכל בלה בלה בלה", או התנשאות דוחה. תאכלס אני משער שלא מזמן רק סיימת את הקורס אם זה הראיון הראשון שלך. אתה צריך להרשים את המראיין, ולהתעלות מעל כל המרואיינים האחרים, בזה שתבוא לבוש בצורה נאותה, שתפגין התענינות במקום, שתדע מה אתה רוצה מעצמך וממקום העבודה שלך, לא לשקר בקשר לנסיון, כי יעלו על זה תוך משמרת אחת שאתה עובד. תסביר את עצמך בצורה ברורה, תבקש שהוא יראה לך את הבר ואת התפריט, תשאל על אופי המקום והאוכלוסיה, איזה משקאות רצים הכי הרבה.. בכל אופן אני מניח שמכל מה שכתבתי פה הצלחת להבין שזה תלוי בך ולא בשאלות שהמראיין שואל. אהה ולא לשכוח לחייך ולהיות דומיננטי ולא לשבת כמו צנון ולענות בצורה יבשה. בהצלחה :)

דיקלה21

New member
סתם להוסיף

כבר אמרו פה הכל, אבל באחד הראיונות שהייתי בעל המקום עשה לי סוג של מבחן מותגים כזה....הצביע על בקבוקים וביקש ממני להסביר מה זה בדיוק ואיך מגישים, על קוקטיילים מסוימים.. ושאלו אם אני עושה משהו נוסף פרט לעבודה..וזהו סה"כ. וכן-הכי חשוב לא לשקר לגבי נסיון כי מגלים ממש מהר מה את לא יודעת....אני לא התביישתי לומר "אני לא יודעת" "אני לא מכירה" שאלתי הכל וביקשתי הסבר על כל מה שאפשר, וגם עבדתי שם בסוף למרות שלא היה לי נסיון בכלל....(רק שעזבתי לפני כמה ימים..מישהו יודע אם צריך ברמנים אזור אשדוד?)

FILI 7

New member
ראיון עבודה

כמעט בכל ראיון עבודה עושים מבחנון קטן על המותגים באותו המקום...תעבור על החוברת לפני הראיון.אבל הכי חשוב תראה ביטחון לא משנה מה אתה עושה.זה עובד...

למעלה