היי! כנסו

CoolBoy16

New member
היי! כנסו../images/Emo26.gif

לא יודע אם זה המקום המתאים....בכל מקרה- יש ויכוחים סביב כישורי השירה שלי
מה דעתכם?
ובאמת תגידו דוגרי..ומה אפשר לשפר

Miss Naama

New member
לא אהבתי את קול השירה שלך.

הוא נשמע לי יותר מדי מנסה להיות צרוד/רוקיסטי, בכללי פשוט לא אהבתי אותו. לא מסתמכת על ניסיון או ידע עשיר, רק על התחושה שלי. לא בטוחה מה אפשר לעשות כדי לשפר את הקול שלך, אולי שיעורי פיתוח קול או ללמוד נגינה. מקווה שקיבלת את דעתי בהבנה

CoolBoy16

New member
../images/Emo13.gif

אוקי את אומרת שפשוט הקול שלי לא הטעם שלך? כי לא חושב שאפשר ממש לשנות אותו...
אני אולי ילך לשיעורי פיתוח קול בינתיים הלכתי רק לשיעור ניסיון כי אין לי כסף

CoolBoy16

New member
אה ו...

חוץ מהקול...חח אם את יכולה להתעלם מזה אז השירה היתה נשמעת בסדר?

inbal287

New member
האמת?

אתה פשוט מזייף, זה מה שמפריע לי בעיקר. ובכלל, זה לא נשמע כאילו אתה שר... זה נשמע כאילו כואב לך לשיר וכאילו יש לך מסננת בגרון
. תנסה פיתוח קול... אין לי רעיונות אחרים. [אבל בדוגרי אם אתה אוהב לשיר ולא אכפת לך מה חושבים אז תהנה
].

BolraK

New member
מממ...הדעה שלי

אני חושב שאם תפטר מהזיופים ולא תגזים עם הקול הצרוד אתה יכול לשיר סבבה... מה זה סבבה? זה אומר שאתה יכול למשל להקים הרכב רוק ואם המוזיקה תהיה טובה אז הקול שלך יהיה מספיק טוב...(שוב פעם, בתנאי שלא תזייף). בקיצור, אתה לא זמר ואין לך קול מפוצץ אבל לפי דעתי אם לא תזייף אתה שר מספיק טוב בשביל הרכב רוק למשל...(הקול שלך מזכיר לי קול של איזה סולן...אין לי מושג מי אבל פשוט הקול קצת מוכר לי).

CoolBoy16

New member
סבבה תודה

זה נורא שאני ממש לא שם לב שזייפתי כמו שאתם אומרים?

s n o r k y

New member
יש לך 2 אופציות חמוד ../images/Emo196.gif

או פיתוח קול, או לעשן 30 סיגריות ביום. ואני חלילה לא מנסה לשדל אותך לעשן...

BolraK

New member
אתה לא שם לב אפילו טיפה?

תנסה להקליט שוב באיכות קצת יותר טובה ואז אולי תשמע... אם לא תתגבר על הזיופים אתה יכול להיות גם הזמר הכי מוכשר בעולם וזה לא יהיה שווה גרוש...

אנלא מכירה את השיר אבל

אני שומעת שהפלייבק ואתה זה שיר כמעט אחר לגמרי.ניסית פעם לשיר בלי הצרידות הזאת??תנסה,אולי זה יצא יותר טוב..כי יש לך את ההדגשות הטובות.

Yoko Nakajima

New member
אאאאממ...

-_-'' מצטערת להודיע לך שאתה לא ממש שר בסולם... ובאמת תנסה לשיר עם פחות צרידות...שישמעו יותר את הקול שלך יש לך די הרבה זיופים :\ תנסה לעבוד על זה ולשיר בצורה נכונה, לפי המנגינה ולא לסטות ממנה

CoolBoy16

New member
תודה לכל מי ששמע ועל ההערות../images/Emo13.gif

באמת הייתי קצת צרוד באותו יום אבל אני לא חושב שזה הבעיה....באמת לא שמתי לב למה שאתם קוראים זיופים אבל הסבירו לי בקשר לטונים שאני צריך להישאר באותו טון וכל זה וזה עזר...אז אני מקווה שהשמיעה המוזיקלית שלי תראה ימים יותר טובים ואני יעלה אולי גרסה טובה אם בא לכם

UrBaN Man

New member
הממ, אני לא מבין למה כישורי שירה.

אין לך לדעתי שום כישורים בשירה, מצטער לומר זאת בצורה ישרה ככ. אתה פשוט מזייף ברמות שלא יאומנו, אתה לא קרוב בכלל לשיר. והצרידות הזו, תשתדל להפחית אותה כמה שיותר. שיעורי פיתוח קול יעזרו. מצטער אם פגעתי, יואב.

למעלה