קודם כל בהצלחה... ../images/Emo140.gif
ועכשיו לתכל'ס. את לא צריכה באמת להבין יותר מדי, אבל כדאי שיהיה איתך בבר מישהו שכן מבין . חשוב מאד - בתור ברמנית - גם אם יש משקה שמישהו מבקש ממך ואת לא יודעת, תגיד : עוד רגע אני אכין לך , ותתיעצי עם ברמן שמכיר. אל תתחילי להיות יצירתית. חוץ מזה: תכירי שני קוקטיילים שיצאו הרבה: סאן פרננסיסקו:
כוס שתיה קלה (היי בול) עם קרח.
מנה וחצי גין
למלא בתפוזים עד הסוף
וקצת גרנדין מלמעלה. טקילה סאן רייז
כוס שתיה קלה (היי בול) עם קרח.
מנה וחצי טקילה
למלא בתפוזים עד הסוף
וקצת גרנדין מלמעלה. סקרו דרייבר (וודקה תפוזים)
כוס שתיה קלה (היי בול) עם קרח.
מנה וחצי וודקה
למלא בתפוזים עד הסוף וודקה רד בול
כוס שתיה קלה (היי בול) עם קרח.
מנה וחצי וודקה
למלא ברד בול על הסוף קצת כללי:
לפוצץ בקרח - זה הכי זול לבעל הבר.
לפוצץ באלכוהול - זה יותר זול מתפוזים (אלא אם כן מקבלים את התפוזים מהאולם ארועים)
תבחרי לך שני קוקטיילים שאיתם תרוצי - יבואו לך הרבה אורחים שיגידו :" נו , אז את ברמנית
תכיני לי משהו טעים...
ובמקום שתתחילי להשתגע כל פעם מחדש - תבחרי קוקטייל טעים , וכשמישהו יבוא עם שאלה כזו תגידי לו : או, יש לי משהו בדיוק בשבילך . והוא יהיה מבסוט, ואת תצאי גדולה, ובלי יותר מדי כאב ראש. חשוב שיהיו לך שני קוקטילים בראש כי לפעמים יש את המתחכמים, שזה לא טעים להם, או שרוצים משהו גם לאישה. שיהיה לך המון בהצלחה, וזו התחלה יפה
אורי