היי כנסי

Yael569

New member
היי כנסי

רציתי לדעת אם את יכולה לתקשר אם אימי ולשאול אותה מה היא חושבת על המכירה והקניה האחרונה שלי אם זה מקובל אליה

שלום יעל,

אני מעבירה את המסר לאמך והיא עונה שאת לא לבד, שהיא לא ממש הלכה ..שהיא בקיום פיסי אחר שלפי דעתה כולם בריאים ויש בביתכם שפע שלפעמים השינוי הוא בחשיבה...ולא במציאות, אני מרגישה שזה לא המסר שאת רוצה לשמוע ולכן לא ממש מתחשק לי להעביר אותו... ולגבי המכירה והקניה היא שוב עונה תשובה שלא תאהבי, אולי,...שזה הכל סוג של הבל.... יעל אני מצטערת....אך זה מה שהיא מוסרת... אמא שלך מזמינה אותך לפנות אליה בתקשור בו תהיי נוכחת פיסית בגופך ושבו תשאלי שאלות שבאמת מהותיות לחייך ומבקשת לא 'להפוך את התקשור לבדיחה', או ל'משחק' משום שזה עסק מאוד רציני. כך מוסרת לך ריבקי..(אם קלטתי את השם נכון..)

Yael569

New member
לתמי

א. אני ממש לא עושה מזה בדיחה. ב. אמי היתה הדבר החשוב לי ביותר בעולם ואני מאד אשמח לתקשר איתה ולשמוע כל דבר שהיא אומרת מאד קשה לי בלעדיה לבד והייתי שמחה לשמוע כל דבר ממנה מה שכן היא היתה אישה מאד רוחנית היא תמיד ידעה מה יקרה ולא פעם חזתה דברים ולפעמים זה היה מצמרר אם אפשר לדבר איתך בטלפון הייתי יכולה להסביר לך יותר או שאולי תוכלי לומר לה לנסות לקשר איתי בברכה יעל

נדמה לי שהמסר שלה היה ברור

היא מעוניינת שתהיי נוכחת בגופך בתקשור... כך שטלפון לא ממש יעזור.... אם תרצי את יכולה לתאם איתי פגישת תקשור אני גרה במודיעין.

למעלה