היי... |כסילים|

Miss Majere

New member
היי... |כסילים|

באתי לפה כדי לראות אם אני יכולה להפוך לאלה ולהשמיד את העולם דרך האינטרנט... מסתבר שכבר עשו את זה לפני... רגע.... איזה שמות אני רואה פה????? ענת?! מוריה?! לילך?! בעלת הפונדק?! \אהההה!!!! הצילו!!!!! מטורפות!!!!!!!!!!!!!! *מוריה וענת עולות עלי (תרתי משמע)*

Miss Majere

New member
אהההההה!!!! |כסילים|

תודו שעבדתי עליכן! טוב... זו מתיחה די עלובה... הסבר לניק: כשכתבתי את הפרוייקט הייתי לא זכרתי איזה קטגוריות יש בכרטיסישי.... אז פתחתי ניק חדש... נכון שאתם שמחים לראות אותי???? ומאיר: תאכל ת'לב! אה! אתה בטח לא מבין מילה ממה שאמרתי בהודעה! אני חושבת שזה יהיה הניק הבית ספרי שלי... כולל האייקון... |כסילים| כן,כן.... אני בביצפר... אני לומדת היום עד חמש ויש לי שעה חופשית עכשיו... חשבתי ללכת לספרייה לקרוא אבל הגעתי למסקנה שמגיע לכם שאני אקדיש לכם שעה פנויה מזמני... שונאת אתכם. MAAAAAAD SHEEEEEEEP

MadSheep16

New member
חבר'ה? בנות?

אתן כאן? נתתי לכן שלוש שעות להגיב על ההודעה!!!!! רעות!!!!! :(

Young MC

New member
כע.

ממש אכלתי ת'לב אני אומר לך. זה ממש הזיז לי ת'פטמה.

Silver Fox

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

כן, אני בעלת הפונדק. רוצה חדר?
מעניין מה מוריה עשתה לי בחדר האחורי...^_^

MadSheep16

New member
בעעעעע

1. ענת: תגיבי להודעה או שאני אעשה לך מה שאמרתי לך ואלשין עליך ללילך על הזה ששונא אנימה ואוהב לדבר עם תאילנדים! 2. לילך: תקראי את הפיק שלי ואת ההודעות שלמעלה שוב פעם... 3. לילך: אמרתי לך שברגע שאני אדע מה עשיתי לך בחדר האחורי אני אגיד לך! 4. מאיר: מה יש לך נגדי?

KagomeSama

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

-נחנקת- -מתה- הממ.. -קמה לתחיה- מוריההה את ענקית!
מצטערת שלא עניתי יותר מוקדם, המחשב שלי שונא את תפוז... -עולה על רייסטלינה-

למעלה