היי לאונרדו !

EarthWind

New member
היי לאונרדו !

רציתי בבקשה לשאול שאלה... שמי מרילין בת וירגה . קשר זוגי שבו הרגשתי בטוחה התפוצץ לפתע . זה קשר מאד מיוחד וחזק וחבל לי שפתאום כך הכל נגמר. לא מסתדר לי בראש. לאן זה מוביל? תודה רבה לך!

antreprize

New member
זה מוביל למקום חדש.

מקום לא מוכר ושונה, הזמן הקרוב יהיה רצוף שינויים וגילויים. אני מציע שתשקיעי את זמנך בחשיבה-לאן את הולכת, מה את רוצה.

העין3

New member
חסרים כמה פרטים.

שלום לך מרילין. כדי לנסות לענות על שאלתך צריך עוד פרטים. שם מלא ואם יש גם כינוי. תאריך לידה מלא ושם האם . את יכולה להעביר גם במסר בכדי לא לחשוף את עצמך מול ילדים שמבלבלים כאן את המוח. יום נפלא ערן.

antreprize

New member
אם היא תעביר לך במסר,

אז היא תחשוף את עצמה רק מול ילד אחד שמבלבל את המוח. לא עדיף שהיא תחשוף את עצמה בפני כולם? מה יכול להיות רע בריבוי דעות? קינאת סופרים תרבה חכמה.

הי מרלין...

התפוצץ מהצד שכנגד... האם נותר חוט ואפשרות לשיחה או שנותר נתק מלא.. בכל מקרה תמשיכי הלאה עם חייך..ואל תשדרי מצוקה ותלות לצד השני בקשר.. הפיצוץ היה צריך קרות..אך זה לא בהכרח סוף הסיפור. זה אכן מוביל לפתיחות של משהו חדש...סוף הוא התחלה.

EarthWind

New member
כרגע אנחנו לא מדברים

רוצה לתת לו זמן להרגע עם עצמו כמה זמן. משום מה אני רגועה יחסית למרות שמציק לי שאנחנו לא יחד ... ולא מרגישה רע ממש. מעניין איזה דבר חדש יקרה?

למעלה