היי לאונרדו

היי לאונרדו

האם הקשר ביני לביןX יתחדש? אנסואז באקרנה תוריסיאז האם הקשר ביני לביןX הסתיים ווירד קנאז אותילה כיצד עליי להתנהל עם X.? האגאלאז פרתרו אהוואז תודה לאונרדו

מלאכית מתוקה

האם הקשר ביני לביןX יתחדש? אנסואז רון הנאום מלא ההשראה..משהו שקשור לתקשורת לקויה באקרנה פוריות הפריה. תוריסיאז יש לעזוב הכל כדי לקסל מה שקרה קרה בשל תקשורת לקויה גם אם מישהו נכנס לחייך לא בהכרח שהקצב שלך ושלו מסונכרנים ומה שאמרת לי שאמרת לו...תסלחי לי גם אני הייתי חותכת אתמול לא הכרת אותו וכבר יש לך ציפיות ודרישות ממנו..שאלת מה קרה למנה לא התקר? אולי היו דברים בגו אולי מבחנים או עיסוקים אחרים? הפחד שלך מדחיה הוא פתח לא טוב ליצירת משיכה!! האם הקשר ביני לביןX הסתיים ווירד הכל פתוח קנאז הארה נפילת האסימון אותילה הכל נכתב מראש.....לא הקשר לא בהכרח הסתיים אבל תלמדי את הלקח = השיעור! כיצד עליי להתנהל עם X.? האגאלאז לא לעשות כלום!!! פרתרו (איזה רון?)תכתבי בלטינית.... אהוואז יש איווז ויש האווז תכתבי בלטינית..או מספר הרון גם...ואז בעברית...

בוקר טוב לאונרדו

תראי אני פעלתי כי רק אני יוזמת בשבוע האחרון את השיחות וההודעות וכשזה בא מצד אחר זה מיאש את מרגישה שבעצם אולי הוא לא מעוניין ואת סתם ממשיכה??זה שאלות ששאלתי את עצמי אולי באמת הייתי צריכה לתת לזה להתבשל עוד כנראה מהכמיהה שסוף סוף הכרתי מישהו חדש שעושה לי טוב אז הגזמתי ולא הבנתי שזה רק תחילת קשר טוב מה לעשות על טעויות משלמים קורה לומדים לקח לגבי הפריסה האחרונה הרון השני זה Perthro זה רון מספר 14 הרון השלישי הוא אני מקווה שאני לא טועה זה ממש מבלבל כפרסתי זאת המילה שיצאה אהוואז ולפי מה שראית זה ככה Eihwaz זה הרון ה13 מקווה שתצליח לפענח את זה איכשהו

OK

כיצד עליי להתנהל עם X.? האגאלאז לא לעשות כלום (רון הברד) פרתרו Perthro רון האשה החכמה....לפעול בתבונה..לזכור את כוחך לפעול ממנו ולא מפחד ומחולשה אהוואז Eihwaz להבין שאת חלק ממכלול ..שלעיתים האדם שמולך מצוי במחשבות או בעיסוקים שמניעים אותו בקצב שונה מזה שמתאים לך..לתת לזמן לעשות את שלו.... תני לו 'להתנהל' עכשיו.....

יקירתי

מאז יום חמישי לא עשית כלום לא יזמתי קשר לא שלחתי הודעה ממש כלום אתן לו להתנהל עכשיו את חושבת שהוא יסה ליצור קשר? תודה רבה על הכל את מדהימה!

אני חושבת...

שבכל אופן אם יש לך מייל או SMS או משהו בסגנון רק תשלחי לו משהו בנוסח מקוצר שאומר.. "תסלח לי שלחצתי יותר מידי...אשמח אם עוד נפגש בעתיד..." ואיזב פרפר או סמיילי...וזהו ואז באופן רישמי המפתחות אצלו.... ותעשי דברים אל תשבי ותחכי....

לאונרדו....

האינטואיציה שלי אומרת לא לשלוח כלום כרגע אולי בעוד כמה ימים אם לא יצור קשר כלשהו אני אעשה זאת אולי אני צריכה לתת לו את המרחב שלו עוד כמה ימים בדרך כלל בבקרים הוא שולח לי הודעת בוקר טוב אם יעשה זאת השבוע אני אשלח לו את מה שרשמת לי מה דעתך?

הפוך...

|אם לא ישלח לך כלום תשלחי לו כזה מסר ואם ישלח לך אז תשלחי לו סתם יום נפלא..או בוקר טוב ותשמחי שהוא חושב עלייך ותתני לו את המרחב הצעתי הייתה כתיקון לזה שלחצת אותו לפינה ואולי שברת את הביצה
עם הקליפה...

אוקי...

תראי כשוחחתי איתו ביום חמישי כשאמר לי שהוא לא מעוניין במשהו רציני אז זרמתי איתו באותו ראש לא דחקתי אותו לפינה ההפך אמרתי לו שאין בעיה שיקח את המרחב שלו חופשי ונזרום עם זה בכיף בלי מחוייבות יכול להיות שהיה עצבני לא עליי והוציא עליי את הכל לא יודעת מה היה לו בכל מיקרה אני אשמע בעצתך תודה רבה שיהיה לך יום מדהים ומקסים כמוך!

למעלה