היי לאן נעלמו העידכונים השבועיים?

היי לאן נעלמו העידכונים השבועיים?

אז אני אפתח וקדימה לעדכן ירדתי השבוע עוד חצי קילו ובעקבות כל הירידה אני נכנסת למכנס מידה..... 38 לא לאמין אבל לא הייתי במידה הזאת כבר יותר משנתיים ואין מאושרת ממני כמובן שפינקתי את עצמי בבגדים חדשים לכבוד המאורע אז קדימה בנות לעדכן

כל הכבוד!!!!

לא הייתי במידה הזאת כבר שנים!!!!! ואני ירדתי השבוע קילו. אני מאד מרוצה

קלריסה

New member
זהו פרצוף מקנא בראש חוצות

את יכולה לעזור לי? מראש אני אומרת תודה כולי אוזן

תגידי מה מצבך ואני אוכל אולי לתת

טיפים מהדיאטה שלי אגב שומרי משקל אבל עשיתי עוד דיאטה שתיים בחיים אז אם אפשר לעזור בשמחה

קלריסה

New member
מצבי

בסך הכול פסדר, רק לא מצליחה להיפטר מ-5-6 קילואים מעצבנים. אני לא שואפת להיות ברבית, אני מודעת למגבלות. ואפרופו מגבלות, הנה הן: במשך יום העבודה אין לי ברירה, אז אני מצליחה לשמור. שתי כוסות קפה הפוך גדולות במשך היום (כלומר הרבה חלב, אבל דל, מקווה שאני לא מרמה את עצמי). אבל החל בשעת החזרה מהעבודה, שאז אני מאוד רעבה ובמקרה הטוב מתנפלת עם הילדים על קערת אבטיח, מגיעה שעת ארוחת הערב כשהחתיך שלי חוזר מהעבודה, בדרך כלל ממהרים אז מכינים פסטה, בדרך כלל מאוד רעבים, אז (לא יודעת מה הקשר) - ברוטב שמנת, או במקרה המושקע - בולונז. אחרי חודשים ארוכים של עייפות ושכחנות התברר שיש אצלי כמעט-חוסר ב-B12. (גם אצל החתיך שלי), אז בשביל זה הבולונז ובערב אחרי שהילדים נרדמים - נשנושים זה המצב יש טיפים?

בהחלט!!

למה בעבודה את לא אוכלת? אין אפשרות להכין סלט או סנדוויצים? אבטיח אומנם משביע אבל גם מלא בסוכר שמינית אבטיח זה משהו בסיבות 3 נקודות בשומרי משקל מה ששוה לכוס אורז או תפוח אדמה גדול או 6 פרוסות לחם קל וכו וכו לגבי הפסטה כמה את אוכלת? כי אם מנה שהיא כוס יחד עם הרוטב שזה משהו כמו עוד 2 כ נקודות יחד למחמירים זה 6 זה לא נורא בכלל לארוחה מעבר לזה הנשנושים מה הם? אני יכולה להגיד לך שבעבודה אני אוכלת משהו כמו 4-5 נקודות יחד עם הקפה ובארוחת ערב משהו כמו 8 נקודות יחד נגיד 13 נקודות ככה שיש לי עוד 5 נקודות לנשנושים כי מותר לי 18 נקודות ביום אז שווה לבדוק כמויות ולנסות להגיע מהעבודה רעבה אבל לא מתה מרעב דרך אגב חלב 1 אחוז שומן שווה 1.5 נקודות 3 אחוז שווה 2.5 נקודות לכוס אז זה החישוב לקפה שלך מקווה שעזרתי אשמח לתת לך עוד טיפים או לעזור בכל צורה שהיא כי אני לגמרי מבינה את הבאסה של להתקע ואת חוסר הרוצן לשמור על מסגרת מסודרת ולאכול כל מה שבא אבל כמוני כמוך כנראה שכל החיים נצטרך להילכם לא לעלות ולשמור על הקיים

קלריסה

New member
ראשית דבר: תודה

שנית: שוב תודה על אמירת הנקודות, אבל אני לא יודעת כמה בסך הכול נקודות מומלץ לצרוך (לצרוח!) ביום מה היית מציעה לזלול בערב? כי אני לא יכולה בלי זה

קלריסה

תשלחי לי במסר את הטלפון שלך כשכמו כן תרשמי לי דברים שאת אוהבת לאכול ואת המשקל שלך ואני אתן לך את הנקודות לכל הדברים ואתן לך נשנושים שכמעט לא עולים נקודות

imash

New member
אמאוהבת וקלריסה

קלריסה - אני מסכימה עם אמאוהבת שכדאי שתאכלי משהו במהלך היום. זה חשוב לאכול במהלך היום למען איזון האנרגיה. איך את מתרכזת בכלל בלי לאכול?? ונשנושי הלילה - צועק לרדת מהתפריט - כשרוצים לרדת, לא? אמאוהבת - אני אשמח גם לקבל ממך את טבלת הנקודות. אפשר?

אימיש תשלחי לי מסר עם הדברים

שרת אוהבת לאכול ואני אתן לך את הנקודות כי את כל הנקודות זו בעיה כי הם ספר ואין לי איך לסרוק ולתת לך את זה אז תשאלי מה ואני בכף אתן לך את הנקודות

imash

New member
הבנתי......

טוב, אז אני אנסה להשיג את הספר
אבל אם תוכלי לתת לי כמה דוגמאות זה יהיה נחמד. נגיד: פרוסת גבנ"צ, חפיסת שוקולד, פיצה, ספגטי, בורקס וסטייק.........

מצטרפת לעדכון ../images/Emo124.gif

אני ירדתי ב-4 ימים = 800 גרם. מעניין מה יהיה בסוף השבוע. בינתיים איזה מוזר ממש קל לשמור הפעם.

אתי אתי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בקייץ לפעמים יש פחות תיאבון...

למעלה