היי לבנות המומחיות ולכל חברי הפורום

chany

New member
היי לבנות המומחיות ולכל חברי הפורום

עשיתי לי גם את פריסת השאלה מה הפוטנציאל הזוגי שלי בחודש הקרוב וכך יצא, מה-אביר המטות הפוטניצאל הזוגי-המוות שלי-10 מטבעות בחודש הקרוב=אס החרבות סיכו- 6 מטבעות. תודה רבה חני.

אני היתי ממליץ לך על משהו אחר

במקום פתיחת שאלה, שהיא ספציפית מאוד, למה לא ללכת על הקלטית - שגם נותן לך תשובה למה אותו פוטנציאל, אבל גם מלמדת אותך דבר אחד או שניים על עצמך, ממה את צריכה להימנע וכאלה.

גב

New member
הי חני../images/Emo24.gif

כדאי שתוסיפי רקע על מצבך הזוגי כדי שנוכל להתייחס יותר בדיוק לעניין...

chany

New member
יש משהו בדברים שלך ותודה

אבל כבר פרסתי את פריסת השאלה, ואני מאוד מאוד מעוניינת לקבל פירוש לפריסה. בכל אופן תודה לך

chany

New member
היי גב

בעלי ואני נשואים כך וכך שנים. כרגע הוא נימצא בחו"ל, בשנתיים האחרונות, אני נימצאת כאן והוא שם, לא יכולה לחיות שם, אנחנו מתראים 4 חודשים בשנה. דצמבר האחרון ביקרתי אותו, ובחודש הקרוב הוא מגיע. מקוה שעכשיו הרקע ברור יותר. תודה חני

אוקיי. אם כבר אז כבר

מה-אביר המטות הפוטניצאל הזוגי-המוות שלי-10 מטבעות בחודש הקרוב-אס החרבות סיכום- 6 מטבעות. ממבט ראשון - אין אף גביע אחד לרפואה בכל הפריסה, מה שלא מותיר הרבה מקום לאופטימיות. את שואלת את השאלה ממקום של רצון לעשות משהו, לנסות וליזום עניינים -אבל בלי הרבה ת'כלס (אביר המטות). אולי בגלל שאת מתעסקת בהרבה עניינים של מה כדאי מול מה כיף, אולי בגלל שעניינים כלכליים/חומריים מטרידים אותך (10 מטבעות וגם 6 מטבעות) אבל לא נראה לי שאת פנויה רגשית, למרות שאולי דווקא אס החרבות מעיד על איזו התחלה חדשה,סוערת, אחת שאת לא רגילה אליה (מישהו יזעזע את עולמך - גם קלף המוות מעיד על כך). בצד האופטימי ניתן לומר שאם תתני לאחרים לעזור לך (6 מטבעות) ותנסי לא לחשוב כמו שאת כל הזמן חושבת ("מה יגידו השכנים") אז אולי איזה שידֵך שבהתחלה לא ייראה לך יביא לך אותה בהפוכה.

וואי. עכשיו, אחרי הרקע...

זה נראה אחרת לגמרי. אממה, בשביל הניסיון אני אשאיר את הפרוש כמו שהוא, ומעניין אותי איך את תפרשי את הפרשנות...

chany

New member
קפווצינו יקר. תודה לך

אבל תיקנתי את עצמי, זה יצא אביר המטבעות, ולא המטות.

אז בכלל...

יותר מידי שיקולים שמוענים מהעניין התכל'סי, ופחות מידי - בנושא הזה, הקשבה לרגש, לבפנוכו.

גב

New member
היי חני../images/Emo24.gif לדעתי...

מה-אביר המטבעות הפוטניצאל הזוגי-המוות שלי-10 מטבעות בחודש הקרוב-אס החרבות סיכום- 6 מטבעות. לדעתי, הקלפים מראים את מה שתיארת. מדובר בעניין שמצריך הרבה סבלנות ואחריות ונאמנות מצד שניכם. הרבה המתנה (אביר המטבעות). 10 מטבעות מתארים אותך כממוקמת בביתך בארץ, במסגרת שבה את רגילה לחיות, לעבוד וכהנה וכהנה. נראה שעם חזרתו תהיה לכם תחיה מחודשת, על אף הקשיים שאתם נמצאים מולם כשאתם לא מתראים. לפגישה ביניכם תהיה עוצמה חזקה (הגעגועים?!). כדאי לך לשים לב על קטע הנתינה. להיות קשובה לו ולנסות להשיג איזון ביחסי הנתינה-קבלה ביניכם. לדעתי, את מאוד מצפה ונראה שהמפגש יעשה לך טוב, וינקה דברים שעמדו תלויים עד עכשיו. יהיו לך כמה הבנות חדשות. אז בהצלחה, ותעשו חיים!!

chany

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifגב יקרה.

תודה תודה תודה רבה. את מדהימה. הכל נכון ומדוייק.

למעלה