היי! לונדון וקירשנבאום- היום!
ט טיפקסית New member 25/5/06 #3 יאמאן זה כל כך במקום ובזמן שאוווווווווה היי ספ-אתם גם מופיעים? איזה שיר? דבר איתי
ט טיפקסית New member 25/5/06 #6 מאגנייייייייב היי ספ-אולי תזכירו גם את הפורום [אבל בקטנה ככה בשביל הקרדיט]. ותגיד לשלומי שלא יעשה יותר מדי שטויות,אחרת הוא יחטוף ממני [וזה לא יהיה נעים,סתאם שלומפ,מתה עליך אחש'לו]. בכל מקרה-הוידאו יקליט,ואם אני אמצא דרך זה גם יגיע מתישהו למחשב.
מאגנייייייייב היי ספ-אולי תזכירו גם את הפורום [אבל בקטנה ככה בשביל הקרדיט]. ותגיד לשלומי שלא יעשה יותר מדי שטויות,אחרת הוא יחטוף ממני [וזה לא יהיה נעים,סתאם שלומפ,מתה עליך אחש'לו]. בכל מקרה-הוידאו יקליט,ואם אני אמצא דרך זה גם יגיע מתישהו למחשב.
I Indian Friend New member 25/5/06 #7 באיזו שעה זה משודר? נשמע מעניין.. אני מקווה שזה יגמר עד 22:00, צריך להגיע להייניקן הבימה היום...
ט טיפקסית New member 25/5/06 #9 19:00 בערוץ 10 נגמר בסביבות 20:00,אל חשש ידידי תספיק להגיע להייניקן הבימה בזמן.
ט טיפקסית New member 25/5/06 #12 בקשה ../images/Emo66.gif שלומי סלוצקי ספי שחם דקל עילי תמיר אלון ממש עוד מעט אז הופס הופס למעלההה ועכשיו ברגע זה
בקשה ../images/Emo66.gif שלומי סלוצקי ספי שחם דקל עילי תמיר אלון ממש עוד מעט אז הופס הופס למעלההה ועכשיו ברגע זה
M Mיקי_ New member 25/5/06 #24 שידור חוזר ב02:00 בערוץ 10 וכאן: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=ch10 זה יהיה בסביבות 02:40.