היי לחברי הפורום המקסימים

גלים1111

New member
היי לחברי הפורום המקסימים ../images/Emo24.gif

פתאום אני מרגישה קרובה אליכם. מצחיק, לא? אולי כי זה המקום היחיד שאני משתפת במה שעובר על החבר שלי (ועלי) ואני יודעת שתבינו אותי... אז רק לעדכן ולספר שהייתה בדיקת CT לפני יומיים ואני שמחה שהייתי איתו כי היה נורא! הבדיקה עצמה לא מכאיבה, כידוע, אבל הוא שכח לאכול מהבוקר וכשהגיע לבדיקה כבר היה מורעב ועצבני. ואז היו עיכובים בגלל בירוקרטיה וניירת, כרגיל, ויצא שעד הערב היינו שם. בקיצור, האדם הכי עדין, מנומס ומאופק שאני מכירה, הפך לפקעת עצבים והתפרץ על הפקידות שעיכבו אותו. בחיים לא ראיתי אותו במצב כזה, בכל הטיפולים שעבר, תמיד היה שקט ורגוע. אבל הפעם משהו התפוצץ בו.... פתאום הודיע לי שנמאס לו ושהוא הולך (אחרי שעתיים המתנה) ורצה לברוח משם. הייתי צריכה לתפוס אותו בכוח ולא לתת לו ללכת. אז עשינו סיבוב בבי"ח להירגע. והוא הסכים להישאר. אחרי הבדיקה אירגנתי לו ארוחה במסעדה ושתינו אלכוהול וחזרנו לשגרה... הוא היה שמח שוב. מה שרציתי לספר, שפתאום קלטתי שמעבר לאי הנוחות שבבדיקה עצמה, נכנסה גם חרדה מהתוצאות. מוזר לי שלא חשבתי על זה קודם. הוא אמר שזה שטויות,סתם בדיקה טפשית. אבל אני חושבת שנורא קשה לחיות עם החששות מהתוצאות, לפחד שהסרטן חזר, חס וחלילה. הערב אני מארגנת אצלי מסיבה לכבודו. אני מתכננת את זה כבר חודש והערב זה הערב! אני מאוד מתרגשת. סתם, רציתי לשתף... שיהיה לכם סוף שבוע מעולה. ביום שני אחה"צ תוצאות הבדיקה. תחזיקו לנו אצבעות. אוהבת.

24 ברבלה

New member
את משהו משהו! ../images/Emo106.gif

איזה כייף לו שיש לו אותך...
הזכרת לי נשכחות אבל התיאור היה מדוייק להפליא למה שאני חוויתי בפט הראשון שלי... זה היה ברמב"ם אגב? כי משום מה נשמע לי ממש מוכר, הבירוקרטיה, הפקידות המנומנמות, הרעב כי הבדיקה נדחתה לי כול פעם בעוד שעה והפקעת עצבים שהפכתי להיות בשעה שבע בערב!!! כמעט אכלתי את ההורים שלי מרוב רעב...
הבדיקה הזאת מאוד מסורבלת... אין להם מושג מה לעשות איתך עד שהחומר עובד בתוך הגוף וגם אסור לזוז אז זאת עוד בעיה.... בכול אופן אני ממש שמחה לשמוע שהצלחת להרגיע אותו ושפינקת אותו בסוף... שווה את הכול! מלבד זה את לחלוטין צודקת שיש עוד אספקטים לבדיקה המבורכת והארורה כאחד וזה כול עניין החרדה העצומה מהתוצאות...
קשה להבין את זה אבל זה יושב כמה ימים עמוק בפנים... ומה אם הטיפול לא עוזר, אולי הגידול לא התכווץ... אבל הוא חייב היה להתכווץ כי הרי איך אני מרגישה הרבה יותר טוב, נושמת יותר טוב, עולה שתי קומות בלי בעייה... יהיה בסדר, זה בטוח עובד... שלושה ימים אחר כך.. התוצאה המבורכת, מ 20 ס"מ התכווץ ל 5!!!
שורה תחתונה: אני בטוחה שיהיה בסדר, את תראי שזה לא היה לחינם, חבר שלך ייצא מזה ואתם תחזרו לחיים נורמליים ומאושרים!
מאחלת המון
... תמשיכי בתשומת הלב המיוחדת והבריאה הזאת... אין לך מושג כמה שאת עוזרת לו!
סופ"ש נעים שלך עם
ברבלה

24 ברבלה

New member
תיקון טעות...

דבר ראשון... עירבבתי בין שתי בדיקות שעשו לי, אחת בהתחלה (לגילוי הגידול והגודל שלו) והשנייה (לבדוק האם הכימו עזר להתכווצותו). אני מבינה מהדברים שלך שהבדיקה שחבר שלך עשה זה כבר בדיקה של אחרי, לראות שהגידול לא חוזר (טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה, עיגולים עיגולים)... אז המילים שלי בהודעה הראשונה קצת יצאו מההקשר של ההודעה שלך... בכול אופן התחושה היא זהה בכול בדיקה כזאת, לא משנה באיזה שלב (לפחות כך אני מתארת לעצמי - ימים יגידו), הפחדים האלה אולי מגיעים בדרגות שונות אבל אני באמת מאמינה בטוב לכם, לי וכמו שכתבת... "לכול חברי הפורום הנהדרים" ואגב... זה ממש לא מוזר או מצחיק שאת מרגישה קרובה אלינו כולנו כבר משפחה אחת לא?

ihovav

New member
לא הבנתי מה הטעות שאת מתקנת...

נראה לי שסה"כ החששות והמתח הנפשי בכל בדיקה שכזו רבים... משפחה, משפחה, אבל מי עושה כלים?...

ihovav

New member
גאה בך!

באמת טוב שהלכת איתו. לפי התיאורים שלך, נפשית היה לו קשה מאוד בלעדיך. היית שם ותמכת בו. המסעדה והאלכוהול היו אחלה רעיון להירגע ולחזור לשגרה אחרי כל המתח הזה... תהנו המון במסיבה! מחכים איתכם לתוצאות...

אביתר27

New member
../images/Emo4.gifנכון צריך לחכות לתוצאות

גם אצלנו עשינו בדיקת pet השבוע ועכשיו נותר לחכות לתוצאות. לה (אשתי, שהבריאה לפני שנה ורבע) אין מחשבות בנושא: "עזוב, זה לא מעניין אף אחד חוץ מהרופאים" אני חושב על זה הרבה, לא חשוב כמה פעמים עברנו בדיקות או ביקורות כל פעם נזכר מחדש שהגלגל יכול בבת אחת להתהפך עלינו. שוב יש לנו חלוקת עבודה שכזאת היא עוברת את הבדיקות, אני את החרדות עד התוצאות (או שרק אני מודה בדאגות) טוב שבאת איתו, טוב שתחגגו, מגיע לכם בהצלחה בתוצאות

ihovav

New member
יש לי הרגשה

שגם לתמר יש חששות, אבל מישהו צריך להיות יותר רגוע בבית... בכל זאת יש תינוק קטן לגדל עכשיו... נו, איך הוא? תשושים, לא?... מחכים איתכם לתוצאות החיוביות...

אביתר27

New member
הגיוני שכן

זה כנראה סוג של הדחקה מצידה ("מה הטעם לדאוג, כשאין על מה" - אין על מה?? בטח שיש על מה). איך התינוק? מתוק אמיתי ושמחה גדולה
.(כבר בן חודש) תשושים? כן, ביום של הבדיקה הייתי אחראי עליו באופן בלעדי כדי לא לחשוף אותו לקרינה מיותרת בשעות הראשונות שאחרי הבדיקה. מסקנות (שלי ושלו): אין כמו אמא... אין לי מושג איך אתן, האימהות, עושות את זה, תמר נראה לי לא ישנה, יותר מ - 5 שעות רצוף מאז הלידה, אבל מחזיקה מעמד, ואין תלונות. תודה

ihovav

New member
תהנו ממנו...

(גם לי אין מושג איך הן, האימהות מחזיקות מעמד...)

למעלה