היי לחברי פורום טאטו! |טל| †

Human Nature

New member
היי לחברי פורום טאטו! |טל| †

הממ.. איך אני אתחיל? אוקיי, אז אני חדש כאן- בערך. אני לא ממש מעריץ של טאטו, אבל סתם מחבּב את המוזיקה שהן עושות ואת כל שאר הפוזה שמלווה אותן. אני גם חשבתי ללכת להופעה, ויש לי כמה שאלות אליכם, המעריצים: 1. כמה יעלה כרטיס, והיכן תתקיּם ההופעה? 2. מה הפלייליסט המתוכנן? 3. כחלק מאיזה סיבוב הופעות תהיה ההופעה המתוכננת? 4. האם צפויה להמָּכר ממרוביליה? זה אולי נשמע טיפשי, אבל אני באמת מתעניין
תודה (ומי יודע? אולי הפורום ימצא את דרכו למועדפים שלי
).

Mrs James

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo24.gif

תהנה פה....אני אסיה מאשדוד בת 15 וחצי אוהבת יותר את יוליה...ותשובות 1.יש 3 הופעות...ב-18 בחיפה וב-19 ו-20 בתל אביב עדיין אין מחירים (כבר נמאב לי לרשום את זה...חחח) 2.מאיפה לנו לדעת? 3.אירופה נראה לי.... 4.מה זה ממרוביליה?

Human Nature

New member
יש לך שם מגניב ../images/Emo13.gif |טל| †

ממרוביליה זה מעין מזכרות מטופשות וחסרות שימוש, כמו, לדוגמה, Tour Books (ג'י, אין לזה הקבלה בעברית!
) או מהדורה מיוחדת של דיסק. בקשר ל-3: התכוַּנתי אם יש לסיבוב הופעות שם
והממ.. עוד אין אפשרות להזמין כרטיסים?

Mrs James

New member
חחחח תודה

אהה...עוד לא ידוע בקשר לממרוביליה
לא יודעת אם לסיבוב הופעות יש שם...נראה לי פשוט השם של הדיסק 200 km/h in the wrong lane ולא עדיין אין כרטיסים...התקשרתי לפני יומיים....

dj nirvana

New member
נראה לי יש מחירים....

קראתי איפשהוא,אם אני לא טועה אז אל תיקחו אותי במילה אבל זה צריך לעלות בין 199 ל299 ש"ח משהו כזה, זו הולכת להיות הופעה יקרה אבל שווה את הכול... ודרך אגב ברוך הבא

Mrs James

New member
ת'אמת לא נראה לי...

לא הגיוני שזה כזה יקר....כי אם למורדים עם ההיסטריה שהייתה ואנשים שילמו פ-ו-ל כסף...הכרטיס הכי יקר עלה 179..אז לטאטו יהיה יותר??! לא נראה לי... אולי זה יהיה כמוח של המורדים...אבל יותר יקר לא הגיוני

Human Nature

New member
../images/Emo2.gif |טל| †

האמת שזה יכול להיות- הן הרי אקט בין-לאומי, ומחיר כרטיס לאחד כזה נע בטווח המחירים הזה. למרות שנראה לי שהמחיר יהיה זול יותר. למישהו יש טלפון של משרד כרטיסים?

Mrs James

New member
בקשר לטלפונים...

רשמתי אותם בשרשורים קודמים.... ולא נראה לי שכרטיס יהיה יקר, כי גם כשמל סי הייתה זה היה מחיר הכרטיסים...זה נראה לי מחיר קבוע בין 149-169

DileMMaGi®L

New member
מלני סי../images/Emo35.gifמי../images/Emo35.gifמה../images/Emo35.gifמו../images/Emo35.gifלעזאזל../images/Emo70.gif

Human Nature

New member
יאפ. ../images/Emo13.gif |טל| †

את פתאום מתגלּה לך בכל הפורומים שאני נכנס אליהם 0_0

למעלה