היי.. לילה/בוקר טוב לכולם

lost green eyes

New member
היי.. לילה/בוקר טוב לכולם ../images/Emo140.gif

כתבתי פה לפני כמה ימים.. לא ממש יצא לי להכנס לפורום עקב כל מיני דברים שהייתי צריכה לעשות בחיי היומיום..
.. לא היה זמן למחשב. בכל מיקרה.. אני ממש צריכה עצה לגבי משהו.. הסיפור הוא קצת ארוך.. אנסה לקצר כמה שאני רק יכולה בכדי להקל על הקוראים. אז הסיפור הוא כזה.. יש לי חברה טובה.. חברת ילדות (פעם היינו ממש קרובות..היום קצת פחות עקב כל מיני אירועים שקרו ביניינו. לא חשוב) בכל מיקרה.. לפני כחודשיים וחצי היא הכירה לי ידיד שלה. בחור שהייתה איתו בקשר מס' חודשים. היא סיפרה לי עליו פה ושם.. אמרה שיש לה רגשות אליו..והייתה רוצה לקדם את הקשר הזה מעבר לידידות.. תמיד תמכתי בה.. ואמרתי לה ללכת על זה וכו'. אז.. כמו שציינתי.. היא הפגישה ביניינו לפני כחודשיים +.. מה אומר לכם.. הקליק ביני לבינו היה מיידי. מבטים.. חיבור מדהים.. צחוק.. ממש תענוג. באמת שניסיתי כביכיול "להדחיק" את הרגשות שהתפתחו להם.. אבל זה לא כל כך הלך. החברה בדיוק באותו התקופה.. ממש שבוע אחרי שהכירה ביניינו נסעה לעבוד בעיר אחרת.. הרחק מכאן. התחלנו להיפגש.. אני והוא. הכל קרה כל כך בטבעיות.. בצורה מדהימה שפשוט אי אפשר לתאר במילים.. באמת. וזה קרה.. הפכנו אט אט לזוג. כל זה כשהחברה בעיר אחרת... מצד אחד הרגשתי רע עם כל המצב. היה לי קשה שלא לספר לה.. אבל המתנתי לרגע שבו היא תחזור לעיר ואוכל לפרוק את זה מעלי.. והיא באמת חזרה.. אחרי חודש שלא הייתה כאן. באתי אליה.. התחלתי את השיחה בכך שהתוודתי שיש לי משהו עמוק אל הבחור.. שאלתי אותה אם זה יהייה בסדר אם אני והוא ננסה להיות בקשר... לראות מה קורה ביניינו וכו' (היה לי קשה לומר לה ישירות שאנחנו כבר יחד). אני רוצה לציין גם ששוחחתי איתה בטלפון כשהיא לא הייתה בעיר.. והיא אמרה לי שהיא דלוקה שם על מישהו.. לא דיברה בכלל על הידיד הזה. בקיצור.. היא לא קיבלה את מה שאמרתי לה בצורה יפה.. כעסה.. התאכזבה.. שאלה שאלות שקיבלתי קשה כמו "איך את מסוגלת לעשות לי את זה?? ועוד אחרי שאמרתי לך שיהייה לי קשה לראות אותו עם מישהי אחרת אם הוא לא יהייה איתי.. ועוד איתך?!" וכו'.. נחנקתי. לא ידעתי מה לעשות. כי מצד אחד אני מבינה אותה.. אבל מצד שני.. הכל קרה כל כך טבעי. זה פשוט היה צריך לקרות כניראה. סיפרתי לו את זה... הוא היה בהלם. אמרתי לו שיש לה כניראה רגשות אליו. הוא ממש לא האמין. אמר שמעולם לא ראה בה יותר מידידה.. מעולם לא היה שום מגע פיזי. כלום. אפילו לא חיבוק.. שלא לדבר על נשיקת שלום וכו'. אני ניקרעת.. החברה הזו חזרה כיום לעבוד בעיר אחרת..שוב נסה לשם. היא צריכה לחזור בעוד כחודש - .. אני והוא בינתיים ביחד כבר חודשיים.. קשר מדהים בלי עין הרע. הוא בדיוק מה שרציתי ודמיינתי לעצמי עוד בתור ילדה קטנה. הוא מאוהב בי.. ואני בו. אני נמצאת במצב שאני פשוט לא יודעת מה לעשות.. ואיך לעשות. הרי היא תחזור בסופו של דבר.. והעניין הזה שאני מסתירה ממנה פשוט לא נותן לי מנוח. בפעם האחרונה ששוחחתי איתה.. השיחה סוכמה בכך שאנחנו שוכחות מהעניין וממשיכות הלאה..אבל הרגש שיש לי אליו.. הוא כל כך חזק.. תודה למי שקרה עד כאן.. אשמח לכל עיצה.. עידוד.. תמיכה וכדומה.

טאKילה

New member
בוקר טוב

מאוד קל לומר לך שאת חברה לא אמינה לחברתך, ומצד שני מקריאת הדברים יש לי אמפטיה לביחד שלו ושלך. החברה בעצם סיפרה לך על החברות הזו או ידידות שהיתה רוצה לפתח לקשר ריגשי, ואת נתת לעצמך להיסחף לתוך מערכת שיש בה שניים וחסרים בה צעדים קטנים להוביל למערכת של ממש. עכשיו כשאת והוא יחד עם רגש\אהבה הרי לא תעזבי ממילא, כבר הבטחת לחברתך שתשכחו ותמשיכו הלאה והכל נשאר כקדמותו, את איתו אתם מאוהבים זו בזה. נסי להתגבר ולהיות כנה עם חברתך, ספרי לה את האמת כי לשקר יש רגליים קצרות. יום נעים.

מיקו 42

New member
בוקר טוב

צר לי אבל למה את מענה את עצמך... תני לו להוביל את המהלך אם הוא רוצה/חושק בך נורא אני בטוח שהוא ימצא את דרך המלך שבוע טוב

למעלה