היי סהר ../images/Emo24.gif ../images/Emo42.gif
אני חושבת שבסופו של עניין כל הידע מוביל לאותו מקום... אין פה, לדעתי, עניין של אמת אלא עניין של תהליכים... כל אחד חווה את התהליכים הללו בדרך הרוחנית בדרך ההתפתחות באופן אחר קסטנדה היה זקוק לסמים אחרים... לא אני רושמת לך את הספרים, שלדעתי מהווים בסיס, מקום טוב להתחיל ממנו, לקבל מידע, לפחות כך הרגשתי לגבי... ויש עוד המון... סדרת הספרים של ג'יימס רדפילד - "הנבואה השמיימית", כולל הספר "הסוד של שמבהאלה" - אלו סיפורי מסע עם הרבה מאוד מסרים תובנות והבנות. "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" של רובין ס' שארמה - "סיפור משל ומדריך רוחני" - החיפוש אחר האושר והמימוש העצמי. הספר "מי הזיז את הגבינה שלי" - לזרום עם השינוי של ספנסר ג'ונסון, הספר הגיע אלי בדיוק בזמן שהייתי צריכה אותו, בזמן של החלטת החלטות קשות ושינוי דרך החיים שלי. "מסר האנשים האמיתיים" של מרלו מורגאן, סיפור מסעה של אישה המצטרפת לשבט אבוריג'נים, במסע היא לומדת דרך חיים חדשה, את הריפוי שלהם ועוד. (אני מאוד אוהבת את הספר הזה). ספר מסע נוסף - ספר מאוד מתוק - הוא "הדולפין" של סרג'יו במברן, סיפורו של חולם חלומות "סיפור של אומץ לב, ושל מאבק בפחדים ובמוגבלויות שלנו..." ללכת בעקבות החלום, להקשיב לקול שבתוכינו... טרילוגית "שיחות עם אלוהים" - של ניל דונאלד וולש, שלושה ספרים עם הרבה אמת, ידע - קראתי ממש ללא הפסקה, וכן הספר "ידידות עם אלוהים" "המסע הביתה" - משלי קריון, סיפורם של מייקל תומאס ושבעת המלאכים, קריון 5, סיפור מסע רוחני של מייקל, דרך שבעת הבתים - שבעת המלאכים. הספר סידר לי ועיגן לי כמה מחשבות בצורה יותר מסודרת בראש. ספר קולח, מרתק, כייפי. (לא קראתי את שאר הסידרה, כך שאיני ממליצה על האחרים) אלו ספרים קראת? אלו ספרים קראת מהרשימה הזו? אולי תמליצי גם לי על ספרים... וכמובן, שיש עוד הרבה מאוד ספרים שקראתי וקוראת... אם תרצי אוסיף... קריאה נעימה!