היי לך חזקה מהרוח והסופה .

יחפנית

New member
היי לך חזקה מהרוח והסופה .

ראשית , לגבי הכינוי שבחרת , הדבר שמחזיק מעמד הכי טוב ברוח חזקה ובסופה , הם דווקא אותם עלים גמישים המתכופפים לכיוונם של אותם סופות , ככל שהגזע יותר עיקש ובוטח בעמדתו , כך סיכויו להשבר גדולים יותר . לגבי הטיפול הכימותראפי , כמעט כל תופעות הלוואי של הכימותראפיה , הם תגובות של הגוף הדוחה את אותו קוקטייל כימיקאלי , אותו הוא מתרגם כרעל המזיק למערכת שלו . ויוצא בתקיפה כנגדו , תקיפה העולה לו באנרגיה מרובה . כדי למנוע את תופעות הלוואי , כמו קנה הסוף הגמיש הנוטה לכיוון הרוח , ככה גם צריך לעשות בגוף . ככל שתצליחי להרגיע יותר את הגוף ולקבל באהבה את כל הסימנים שהוא נותן לך , ככה תופעות הלוואי יעלמו . במילים אחרות צריך להתחיל לדבר גופית . שזו שפת הגוף , כשתצליחי להגיע לתוך פנימיותך ולהסביר לגופך ש 1- הכימו בא לעזור לו ועל כן הוא סקאד ידידותי ולא כדאי לתקוף אותו . 2- שבזמן שהכימו בפעולה בגוף , תעבדי בעזרת דימיון מודרך , ובמצב של גלי מוח אלפא , ותורי לגוף להפסיק חלוקת תאים בריאים . 3 – להכניס את הילדה הפנימית שלך לחדר האטום בזמן שהכימו בפעולה . ולהשאירה שם נינוחה ושלווה . ו4 – כמובן לא לשכוח שלאחר פעילות הכימו , להתחיל לעורר , לעודד את הגוף לשיקום , וכמובן לצחוק הרבה כי זה מעלה את מערכת החיסון . זה על רגל אחת . אם תירצי יותר פירוט אשמח לעזור לך , תוכלי למצאני ב- 0544915098 שמי גילה . על עצמי – ריפאתי עצמי מסרטן לפני 9 שנים , את הכימו עברתי כמעט ללא תופעות לוואי , קראתי לו כימו אקסטאזי , והיו לי תופעות לוואי של אקסטאזי . אחרי הכל , הכל בראש . שולחת לך כאן קובץ , שפעם כתבתי לחברה , על איך הכימו פועל , כי כשמבינים את המהלכים , אז הרבה יותר קל לנווט למקום הנכון . בברכה אני נ.ב . סרטן זו מתנה , אחת הגדולות שניתן לקבל בחיים , אם רק השכלת לפתוח נכון את האריזה .

night mistress

New member
אהבתי את מה שכתבת..

אמת בדברייך.. הגוף מפרש את הכימו כגורם הורס.. אני מרמינה שבעזרת דמיון מודרך ומחשבות חיוביות ניתן לעבור הכל.. ולגבי ההערה שלך על זה שהסרטן הוא מתנה..? אני מאמינה שהוא מעורר..מוציא אותנו מהקונכיה שהיינו בה ושאפשר להפיק ממנו דברים מסויימים. הבעיה היחידה היא שלא תמיד רואים את זה באור ראשון.. קל מאוד להידרדר ליאוש.. אני אשית מנסה להילחם בו כל יום.. אשמח אם תשלחי גם אליי את המייל שלך ובכלל, תספרי לי יותר על התהליך שאותו עברת.. תודה מאיה [email protected]

יחפנית

New member
תודה מאיה

ספרי לי קצת עלייך ..... אמרת " אני אישית מנסה להלחם בו כל יום " מאיה יקרה , במילחמה , מוציאים אנרגייה מרובה , ולא משנה במה נלחמים . קבלה ואהבה , משמרים ומעצימים את האנרגייה . אם תיקראי את הקובץ שצירפתי לחזקה מהסופה , אז תביני שבגוף מבחינה ביולוגית תאית , כבר יש מלחמה , זה נקרא מלחמת אנרגייה , בין החלק הבריא בגוף , ומה שהתאיםפ הסרטניים גונבים , העבודה שלך , אמורה להיות כך שאת תעזרי לגוף לשמור ולייצר יותר אנרגייה , ותנסי לא להלחם עם הסרטן , אלא להבין את נקודות התורפה שלו ולמנוע ממנו להשיג אנרגייה . השארתי את מספר הטלפון שלי , את יכולה ליצור קשר . גם ככה אני כותבת המון ........ חחחחחחחח יום נפלא לך מלא בריאות ושלווה אני

night mistress

New member
איך מוצאים את נקודת התורפה?

לספר על עצמי, אני בת 24, חודש הבא פונה ל25.. יש לי סרטן בשם CML, זהו סוג של לוקמייה, מח העצם שלי מייצר כדוריות פגומות בעקבות פגיעה בתא האב שלו.. אני זקוקה להשתלת מח עצם.. המלחמה היומית שלי מתחילה בזה שאני קמה עם חיוך..ומנסה לשים את הדאגות והפחדים בצד..(זו מלחמה שממשיכה עד לרגע שבו אני הולכת לישון..) המלחמה ממשיכה בזה שאני משננת לעצמי שאני כבר לא לבד ושאני אתגבר.. אני מזכירה לעצמי את כל הדברים הטובים שאני לוקחת מהתהליך,משוחחת הרבה עם אלוהים ומנסה להפעיל קצת דימיון פורה (או מודרך..) לגביי הניצחון על התאים..

יחפנית

New member
ת מוזמנת להתקשר יקירה

במקום להלחם עם הדאגות והפחדים , את יכולה לדחות אותם . יש מה שנקרא סידרי עדיפויות . אם הדאגה והפחדים אינם עוזרים לך כרגע , אז תדחי אותם ותגידי להם שיחזרו כשתסיימי עם הסרטן , כרגע אין לך זמן , כי את צריכה להיות בשימחה ולהעלות לך את מערכת החיסון . גם אם נראה לך שיש בה בעיה ( ב-היה ) נסי לא להלחם , אלא פשוט לקפוץ לתוך שימחת החיים לאן שהם ישאו אותך . דם על פי לואיז היי מייצג את השימחה בגוף הזורמת בחופשיות , העדר שימחה = העדר זרימה של רעיונות . נשמע שאת עושה עבודת הבראה נפלאה , עכשו תשחררי את המלחמות , ופשוט תני לעצמך להנות בכל הלב בכל הגוף . רקדי כאילו אף אחד לא רואה אותך תהני כאילו אין מחר . כל מה שיש לנו זה את הרגע הזה . במקום להלחם עם הדאגות , תחליפי שהדאגה שלך תהה להפוך את הרגע הקיים להכי מאושר בעולם . ככה תחיי דקה ועוד דקה מתוך הנאה ושימחה . הרבה רגעים שמחים מצטרפים ויוצרים חיים נפלאים . אלוהים עדי שהוא איתך . אז תניחי לו לדאגות שלך , ואת תעזרי לו בזרימה חופשית ומאושרת . שלך באהבה אני

יחפנית

New member
מאיה יקירה

בדיוק כתבתי על דבר דומה לפני יומיים , נראה לי במקום לשלוח חרף שזה דרפט ראשון ולא מהוקצע . להלן : " הדרך חשובה יותר מהתוצאה . כשאנחנו נורא נורא רוצים איזו תוצאה , אנו מתחילים לדחוף . כל דחיפה היא פעולה של לחץ . כל לחץ משפיע נפשית , כל לחץ נפשי מבטל לנו את הרגע , כשאנו לא ברגע , אז אנו לא במצב נכון ליצור לנו את העתיד , עליו אנחנו לחוצים . זאת אומרת כשאנו לחוצים על העתיד אנו דופקים את ההווה שאמור לסלול לנו את הנתיב לאותו עתיד , ואת הרגע אנו בונים לא נכון , אז איזה עתיד אנו יכולים לבנות מרגעים לא נכונים ? אולי , אולי נגלה שהעתיד עליו חלמנו ולו שאפנו לא יתקיים . אז מה בינתיים ? בינתיים נהרוס את מה שיש ? כי אולי זה כן או לא יקרה מה שאנו רוצים ? זה פרדוקס ידוע הדבר הזה . הרבה מהאנשים שאני מכירה , בין אם הם מתמודדי סרטן או לא , כולל אני אישית , לעיתים קרובות נופלים לתוך פרדוקס העתיד הלחצני הזה . העיקרון פועל באותה הצורה ומשפיע על הרבה תחומים בחיים . טרם ראיתי מתמודד סרטן שאומר שהוא לא רוצה לחיות . כולם אומרים שהם רוצים להמשיך לשרוד את הסרטן , שמישהוא כבר יחזיר להם את החיים . לצערי , הרבה נופלים לתוך הפרדוקס , ומרוב הלחץ שנוצר , נוצרים מצבים שלא כל כך עוזרים למצבם הגופני , וכך במקום לנוע לתוך העתיד אותו הם מנסים ליצור , במקום , באופן לא מודע לחלוטין , הם למעשה נכנסים ללחץ , שרק עוזר למחלה להתקיים , ולא להפך . זה הגבול הדק , שבין , לפעול מתוך לחץ למען העתיד . לבין לפעול בכיוון אותו עתיד אבל מתוך נינוחות שלווה של הנאת הרגע . יצירת החיים כרגע , לא הפסקת החיים עד הרגע שבו מישהוא יחליט שהגענו לקו הגמר . כי בחיים , אין קו גמר , ויש אומרים ואני מאד נוטה להאמין לזה , שגם במוות זה לא גמר החיים , אלא רק שינוי צורתם של אותו כוח חיים שבתוכנו . שלך אני

night mistress

New member
מששפט קטן שלא הבנתי..

"טרם ראיתי מתמודד סרטן שאומר שהוא לא רוצה לחיות . כולם אומרים שהם רוצים להמשיך לשרוד את הסרטן , שמישהוא כבר יחזיר להם את החיים . : מה זאת אומרת מישהו כבר יחזיר להם את החיים?

יחפנית

New member
יפה ..... שאלה נפלאה .

הרבה אנשים מאמינים שהם קרבנות של הסרטן . כאילו שהסרטן הגיע בלי שתהה מעורבות שקשורה אל עצמם . קרבן של מצב מסויים , לא מסוגל לראות את עצמו מוציא את עצמו מהמצב , כי הוא רק הקרבן . ועל כן נוצרת ציפייה שמישהוא אחר , אם זה הרופא או המטפל ...... יוציא לו את זה והוא עצמו צריך להיות ממושמע לדברים שהמטפל אומר לזה התכוונתי , באופן מאד לא מובן ......... חחחחחח אמרתי לך שזה בתולי הכתוב וטרם עבר עריכה , אז סליחה שזה לא מדוייק או לא מובן . נסי להבין את העיקרון , לא את המשפטים . מעניין מה חשבת שהמשפט אמר ......... או מה הוא אמר לך ........

יחפנית

New member
היי אליה ..... מה שלומך ?

כן מכירה אותי כבר נעלמת וחוזרת .......... מה שלומך ומה שלום יורשת העצר ? תימסרי לה חיבוק ממני אני

לקבל את החיים בחזרה

אני רואה את זה אצלי בשתי דרכים, גם תקופת המחלה והטיפולים שקצת עצרו את מהלך החיים הרגיל והתקין. וגם התחושה שקיבלתי את החיים בחזרה אבל חיים מדגם משופר. תהליך ההבנה שלי לגבי הסרטן, לגבי הסיבות שמבחינתי גרמו לאותו תא אחד קטן לאבד שליטה ולגרום לי להבין שכל מה שאני עושה, חושבת, מרגישה, מגיבה, הכל קודם כל משפיע עליי ואחר כך על הסביבה. אחד הדברים הגדולים שעשיתי מבחינתי היה לוותר על הכעס. כעס שהיה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי לפני המחלה, וכעס על הכל. זה לא קרה ביום ולא בחודש, אבל מי שמכיר אותי היום ומכיר אותי לפני תקופת המחלה יודע שהיום אין טעם בכלל בנסיון להוציא אותי משלוותי, מה שפעם היה משחק כזה של כמה אנשים סביבי רק כדי לראות אותי מתעצבנת. אם אנשים היום אומרים שאני משרה עליהם שלווה (ובכל פעם שזה נאמר אני מופתעת מחדש) אז כנראה שתהליך הפרידה שלי מהכעס אכן נעשה. החלטתי לקחת אחריות על החיים שלי, להבין שהם לא נהוגים על ידי אף אחד חוץ ממני. להבין ולעשות. לקבל את החיים שלי ולאהוב כל רגע בהם.

night mistress

New member
קראתי את המסמך..

החלק האחרון גילגל אותי מצחוק.. בעיקר האמבטיות, כי כ"כ ראיתי את עצמי עושה את זה בתחילת התהליך, כשרק סיפרו לי שיש לי סרטן..הייתי מכניסה את עצמי לאמבטיית פינוק טובה, וזה היה משפר את המצב רוח פלאים.. מאוד מתחברת למה שאמרת במאמר, הוא נכון לחלוטין..

יחפנית

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif ונשיקה

אמבטיות עם קצף , כוס מיץ תפוזים סחוט בכוסית יין גבוהה , מוסיקה מרגיעה . .......... ועוד מני ....... זה גם האהוב עלי ....... תהני

יחפנית

New member
איך מוצאים את נקודת התורפה של הסרטן

מתחילים במשפט שאומר ......... " הכר את אוייביך " כנגד מי אתה נלחם אם אתה לא מכיר בפני מי אתה עומד ? תעזרי אומץ ותתחילי להביט על הסרטן . להבין אותו . ציירי אותו , תנהלי איתו שיחות . בעיקר ......תיצפי בו . הסרטן הוא טפיל , הוא ניזון על האנרגייה של הגוף הבריא . מסי לחקור בין בשאלות מדעיות , ובין בדימיונך , במיני שאלות שנראות מפגרות לשנייה כמו " שלום סרטן חביב שלי , למה הגעת ? " מה אתה בעצם רוצה ? " ואז תמתיני לראות מתי משהוא בתוכך ישיב על השאלות שלך , ככה מתחילים ליצור תיקשורת עם הסרטן . כשתביני ממה הוא ניזון ......... אז במקום לריב איתו , פשוט תיפעלי ותעשי ככך שימנע ממנו גניבת אנרגייה . כשתכירי מה הוא אוהב ומה הוא שונא , אז תעשי הרבה מה שהסרטן שונא , ואל תעשי מה שהוא אוהב . כטיפ אני יכולה לומר לך , שהוא אוהב מלחמות . אוהב שכועסים עליו , וממש מתענג מקללות . הוא שונא הכי הרבה .......... שמחבבים אותי , ולא מסוגל לסבול שאוהבים אותו .

למעלה