../images/Emo119.gifאז ככה, קצת מידע על הבנים:
דבר ראשון, החברות שלהם: טום - התארס לפני פחות משבוע לחברה שלו מזה שמונה שנים, ג'ובאנה פלקון (Giovanna Falcone). הארי - יוצא כרגע עם איזי (Izzy) ואני לא באמת יודעת את השם משפחה שלה. דני - יוצא נכון לעכשיו עם ג'ורג'יה הורסלי (Georgia Horsley) שהייתה בשנת 2007 מלכת היופי של אנגליה והיום היא דוגמנית. דאגי - יצא עד לפני כמה זמן עם פרנקי סנדפורד (Frankie Sandford), אבל היא נפרדה ממנו בשביל שחקן כדורגל ודאגי נכנס לטיפול של "גמילה", שהיה בעצם טיפול במוסד סגור כנגד הדיכאון שאליו נכנס. דבר שני, האלבומים: אלבום ראשון - Five Colours In Her Hair (אולפן) קליפים מהאלבום: Five Colours In Her Hair, Obviously, Room On The Third Floor, That Girl שירים נוספים מהאלבום שאני אישית אוהבת: Hypnotised, Down By The Lake אלבום שני - Wonderland (אולפן) קליפים מהאלבום - The Ballad Of Paul K, ואני לא יודעת אם היו עוד... שירים נוספים שאני אישית אוהבת: Too Close For Comfort (השיר הכי יפה שלהם לדעתי), She Falls Asleep ובכלל כל האלבום הזה מעולה! Just My Luck (לא אלבום אולפן) אז כמו שאמרו לך, הבנים השתתפו בסרט "אני והמזל שלי" עם לינדזי לוהאן, והם הוציאו אלבום שהוא שילוב של כמה מהשירים בשניים הקודמים, ובו נמצאים רשימת השירים שהופיעו בסרט עצמו ועוד כמה מהאלבומים הראשונים. הוא לא נחשב אלבום אולפן. יש בו שיר אחד בלבד שאינו מופיע באלבומים הקודמים: Just My Luck אלבום שלישי - Motion In The Ocean (אולפן) הסגנון באלבום זה החל להיות עם דגש מעט יותר גדול על סגנון הרוק. קליפים מהאלבום: Please Please, Sorry's Not Good Enough, Transylvani שירים נוספים מהאלבום שאני אישית אוהבת: Star Girl, Little Joanna, Friday Night, ושוב - כל האלבום. כמו כן באלבום יש קאבר לשיר Don't Stop Me Now של הלהקה Queen, ושיר מוסתר (Hidden Truck) ששמו Silence Is A Scary Sound, שמתנגן אם משמיעים את Don't Stop Me Now במשך כמה דקות אחרי סוף השיר. בתקופה זאת יצא קאבר נוסף לשיר Baby's Coming Back שאני לא יודעת מי שר במקור, ולשיר You've Got A Friend - לו יצא גם קליפ שצולם באוגנדה עם ילדי המקום. Greatest Hits (לא אלבום אולפן) כעיקרון אני לא יודעת עליו הרבה, חוץ מזה שהוא מכיל שירים מכל האלבומים הקודמים. יש בו גם שיר חדש (אני יודעת רק על אחד, אם מישהי יודעת על עוד היא מוזמנת להוסיף) שנקרא The heart never Lies (שיר מדהים!). בשיר יש משפט שאומר: Another year over, and we're still together, it's not always easy but I'm here forever וזה משפט שטום אמר על הלהקה. אלבום רביעי - Radio: ACTIVE(אולפן) באלבום הזה ישנו דגש עוד יותר גדול על סגנון הרוק, ובתקופתו יצאו מעט מאוד קליפים לשירים של מקפליי. קליפים מהאלבום: Lies, One For The Radio, Do Ya שירים נוספים שאני אישית אוהבת מהאלבום: באמת שכל האלבום (הוא הכי טוב לדעתי), חוץ מהשיר Smile שאותו פחות אהבתי. אלבום חמישי - Nowhere Left To Run (אולפן) יצא בנובמבר האחרון, והסגנון בו השתנה לחלוטין ונהיה מעין דאנס אלקטרוני. מרבית המעריצים התקשו להתחבר לאלבום, אבל אחרי כמה זמן התחילו לאהוב את השירים והתחברו גם אליו. קליפים מהאלבום: Party Girl, Shine A ligtt (Ft. Taio Cruz), That's The Truth שירים נוספים שאני אישית אוהבת: Take Me There, This Song, Foolish *הדעה הרווחת היא שהקליפ של השיר That's The Truth ואף המילים מהשיר: How can you treat me like that when I gave my all to you מספרים על המשבר שחווה דאגי בעקבות הפרידה מחברתו פרנקי, כאשר מצא על מיטתו פתק ממנה וצעק את המילים האלה.