היי לכווולם...................

היי לכווולם...................

אני חייבת לציין שאתמול ראיתי את הסרט "שחר המתים" ובכן-זה לא סרט אימה ובטח שלא יותר מפחיד מהצלצול(לא שזה היה סרט מי יודע מה מפחיד).לא היה קטע אחד מפחיד. אם מישהו אוהב סרטי מתח ואקשן שיילך לסרט,אבל לא מישהו שבא מתו ציפייה לראות סרט אימה-כי זה פשוט לא.אפילו ילדים קטנים באו לראות את הסרט. אבל אני חייבת בכל זאת לציין שהיו קטעים מצחיקים ומותחים. אם יש מישהו שרוצה להגיב..............

Spiritfall

New member
חייבת לציין,

סרט גרוע. לא אימה ולא נעליים, אשכרה סרט קומדיה סאדיסטית חסרת פואנטה. נורא התאכזבתי.
אגב למי שעדיין לא יודע, הסרט הוא פרק ראשון בטרילוגיה משנות ה-80. הסרטים האחרים הם: Day of the Dead (יום המתים) ו- Night of the Dead (לילת המתים) בכל מקרה, אני התאכזבתי ולא הכי ממליצה.

GoryDAN

New member
Dawn Of The Dead

המקורי הוא אחלה סרט , זה לא סרט אימה שגורם לך לפחד זה פשוט אחלה סרט והראשון המקורי Night Of The Living Dead הוא יותר מפחיד והוא באמת נפלא אני אוהב אותו מאד עדיין זה עניין של טעם רוב סירטי האימה החדשים מאכזבים ביותר יש גם המשך ל Dawn Of The Dead קוראים לו Day Of The Dead הוא מצחיק וכיפי אהבתי אותו מאד שראתי אותו כול אילו זמינים באוזן השלישית חלקם בוידאיו רק ואם מישהו משכיר את Dawn Of The Dead המקורי שלא ילך על גירסה יותר קצרה מהגירסה שהיא באורך של 137 דקות (כי זאת גירסה מצונזרת (אנו לא אוהבים דברים מצונזרים ) אני פשוט אוהב סירטי זומבים קלאסים כול כך =)

Spiritfall

New member
באמת?

סרטי זומבים אף פעם לא 'משכו' אותי.. אבל אם כבר, ראיתי את בית המתים שלשום, והוא גם אותו סגנון. אני מניחה שאם אתה אוהב את הסגנון הזה אתה תאהב גם את הסרט הזה [או שכבר ראית אותו]

GoryDAN

New member
ראיתי

מטומטם להפליא אהבתי אותו ביותר זה סרט מטומטם ביותר בהחלט אחד המטומטמים ביותר שראיתי בחיי זאת כנראה הסיבה שאהבתי אותו כול כך =)

למעלה