היי לכולכם - גיליתי אתמול את הצ´אט

לימור11

New member
היי לכולכם - גיליתי אתמול את הצ´אט

שמחתי מאוד לפגוש שם את שיר וד... וגם את אינגליש וגל גל. זאת ממש חוויה מסוג אחר שמאפשרת באמת להעמיק את הקשר. מצד שני, אני חוששת לפגוע בבעלי יותר מדי. אתמול הייתי שעתיים בצ´ט, מעשר עד חצות, והייתי נשארת עוד אילולא היה לי כבר לא נעים. בעלי הלך לישון והיה לי חשוב להצטרף אליו. איך פותרים את הדילמה? למזלי הוא מבין את הצורך שלי, קצת צוחק עלי והרבה מפרגן. מצד שני, אני לא רוצה שירגיש שאני בצ´אט על חשבונו. אנא עצותיכם.

..שיר..

New member
היי למור 11 המתוקה ../images/Emo23.gif

גם לי היה כיף ליפגוש שם אותך ואת כולם ,ובקשר לשאלה תיראה ניראה לי שפשוט צריך לתמרן , גם אני מאלה שיושבים שעות על המחשב אולי תציעי לבעלך להצטרף (ואז גם הוא "יתמכר" ) והבעיה תיפתר
שיהיה יום טוב
שיר

shira^

New member
LOL...גם לי היתה אותה בעיה...

בתחילה גם אני נתקלתי בבעיה הזו עם בעלי.אז עכשיו הוא מקבל את מלוא תשומת הלב עד שהוא הולך לישון. ואני איתו ואז הוא נרדם לי. או כשיש משהו בטלויזיה שמעניין אותו אני מייד פותחת את המחשב... צריך למצוא את השביל כדי שהם לא יפגעו יתר על המידה... הלילה גם אני אהיה בצ´אט ...זה כייף !!!

שולינקה

New member
לימור לי לא מסתדר בצאט

אני בכלל הפכתי למכורה.חפשי אתרים בנושא התמכרויות למחשב.בעלי,למשל,חושב שהשתגעתי ופעמים אף כועס.לא מבינה את המונח"על חשבונו"(לא מדברת מתוך מחשבה פמיניסטית).כמובן שיש לתמרן הכל בחיים בתבונה,אף שזה לא תמיד כל כך מסתדר,אך אם נחשוב במושגי "על חשבונו" לא נמשיך ללמוד,להיות בחוגים,לפטפט בפגישות עם נשים? גם לגברים יש את תקופות הליגה בכדורגל ובכדורסל,האם אז הם חושבים במושגי על"חשבוננו"?

English

New member
The chat

Hi Limor I enjoyed talking to you all last night, and could easily get addicted to it. My only solution was to decide on a deadline and leave the chat in the middle of a discussion...

לימור11

New member
אני חושבת שאצטרך לתמרן כהוגן

בקשר למונח ´על חשבונו´, אני יכולה רק להגיד שהוא בן זוג נהדר ומאוד מבין. אבל יש לנו רק את שעות הערב להיות ביחד. כמובן שחלק מהזמן אנחנו צופים בטלוויזיה וחלק מדברים בטלפון עם אנשים אחרים, בימים שאנחנו לא יוצאים. אז לא נעים לי להעלם לו. הוא לא אומר אף פעם מילה, אבל חשוב לי להמשיך לטפח את הזוגיות הטובה שיש לנו. מאז שהתחלנו לטפל בנושא האימוץ, כל כך שקועה בזה שלפעמים אני מרגישה שאני מזניחה אותו. שנינו מפרגנים אחד לשני אבל חשוב לי הזמן שלנו ביחד.

*תמי

New member
היי לימור..וכולם...

יומיים לא הייתי פה וכבר עברנו דף... לימור נושא הבעל זה עניין בעייתי גם אצלי מה לעשות... לצ´ט יש שם רע..... ויש לי טאבו לא להכנס לשם יותר אחרי הפעם האחרונה שהייתי שם עם שיר, טלי.דיאנה ועוד .. ולבנות שהיו איתי בצ´ט... ה"תעופה" שלי החוצה מהצט היתה עקב תקלה טכנית שהעיפה אותי משם בלי אפשרות להתעכב ולהפרד.. אשמור אתכן על קשר דרך הפורום למרות שזה לא אותו הדבר לדבר און ליין או בצורה מקוטעת כזו. טלי מקווה שהסתדרת עם עוגת הברבי לקטנה מזל טוב ליום ההולדת נשיקה גדולה ממני גם..
ירוקי.. אל תעזוב את הפורום הוא נותן המון תמיכה גם לנו המאומצים אם אתה לא יכול בשלב זה לכתוב /להתמודד עם הרגשות שזה מעלה אצלך חזרה תבוא לבקר רק לפעמים... כנס לקצת ותראה אולי יהייה משהו שדווקא יעזור לך להתמודד (ככה אני עשיתי בהתחלה) ואם יש בעייה שנוכל לעזור לך פה בפורום כתוב על כך ... אל תתעלם מהבעיה.בהצלחה תמי. ולשיר שימרי על קשר גם דרך האימל שלי... מקווה שיסתדר לך. ביי לכולם ויום נעים תמי

דיאנה*

New member
לימור, אין לי שום עצה

רק תזכרי שעד כמה שהייתי רוצה שיהיו בפורום עוד אמהות חד הוריות, נראה לי שלא זו היא הדרך...
טוב, נו, אני כבר יומיים מתרחקת בכוח מן הצ´אט כי אין מי שיעשה במקומי דברים שצריכים להעשות בימים אלו. להתראות בקרוב.

הזוג

New member
ללימור גם אני גיליתי את הצט

אתמול נכנסתי לרגע ולומר את האמת לא תפס אותי ולא את בת זוגתי . הלילה אני בצט וזה נחמד. בקשר לשאלתך, הצעתי תנסי לקרוא את הפורום יחד עם בעלך, אצלינו זה כך בדרך כלל. להשתמע.

מיכל@ל

New member
תרשו לי להתמוגג מהשירשור הזה D-:

חששתי שלא תאהבו את הצאט ואני כל כך שמחה שזה הפך אותנו לחבורה של חברים טובים שמדברים על הכל . אני מתרגשת כל יום מחדש לראות איזה אנשים מדהימים אתם וכמה תמכתם בי ובפורום שלנו. אוהבת אתכם מאוד

למעלה