היי לכולכם, יש לי בעיה

חוחית1

New member
היי לכולכם, יש לי בעיה

שמי רותי, ואני מחפשת כבר הרבה זמן חולצה לבנה מכופתרת ומכובדת, הבעיה היא שאני פשוט לא מוצאת "חיה" כזאת במידתי... חיפשתי במתאים לי, בעונות ובשרינה וכל מה שיש להם קטן עלי... אני כבר מיואשת, כיוון שאני זקוקה לחולצה כזאת בדחיפות. כבר שקלתי לפנות לתופרת בכדי שתתפור לי במיוחד... אולי מישהו כאן יוכל להפנות אותי לאיזו חנות של מידות גדולות באמת? (ולא מתאים לי המרגיזים שמוכרים למידות של 42!). please כבר נואשתי. תודה לכולכם...

חוחית1

New member
שכחתי לציין

הצצתי באינדקס האתרים שלכם, ומשום מה העמוד של "לבנים למידות גדולות" לא מופיע. יש אולי כתובת אחרת?

may24

New member
היי חוחית

קודם כל ברוכה הבאה לפורם שלנו.... נשמח מאוד אם תישארי....:) לגבי חולצה לבמה מכופתרת אני שתמיד מצאתי במתאים לי אבל אם תוכלי לומר לי באיזה מידה את אני אוכל לכוון אותך יותר אפשר לנסות גם בעונות יש חולצות מדליקות עם כפתורים שאפילו נופלות בכתפיים משהו באמת יפה קניתי בשחור ובורדו ויש גם בלבן אני פשוט לא אוהבת לבן כי זה משמין אותי. אבל בהחלט אפשר לנסות שם. שלך, מאי

חוחית1

New member
היי מאי

קודם כל, המון המון תודה על התגובות, ואני אשמח להשאר עמכן כאן, כולכן נראות מקסימות! בקשר למידה... אני מידה 6-7 בבגדים של שרינה... יש לי בעיה עם מתאים לי... משום מה הבגדים שם לא מגיעים למידה שלי... (אני מ-מ-ש שמנה... מה לעשות?). מידה 6 שלהם בסוודרים ממש ממש צמודה עלי. עד איזו מידה קיימות החולצות שקנית בעונות? ושוב, המון תודה לך.

may24

New member
היי חוחית

אני לא כל כך בטוחה לגבי איזה מידה יש בעונות אבל לפי דעתי עוד מידה 58 אבל צריך ממש להתקשר ולשאול אשמח תמיד לעזור, מאי

חוחית1

New member
מה זה 58 במידות של חולצה?

מצטערת על הבורות... האם זה XXL או XXXL ? אני פשוט רגילה לקנות חולצות של 4XL. אני אנסה ביום ראשון לבדוק בעונות (במתאים לי אני בטוח לא אמצא). יש לך אולי רעיונות לעוד חנויות? סליחה אם אני מנדנדת פשוט אני ממש זקוקה לחולצה כזאת. ושב- המון תודה לך.

may24

New member
ובכן

זה מידה כמו של מכנסיים זה הולך לפי מידות יש ממידה 42-58 שוב אני לא בטוחה אבל לכך הכוונה לגבי המידה,לגבי מתאים לי לפעמים הם מייצרים מידה 6 קטנה יותר ומידה 6 גדולה יותר אז צריך לבדוק את הנושא. לגבי חנות אחרת אני לא כל כך יודעת כי אני מכירה רק את מתאים לי,עונות, קרייזי ליין וג´אמפ אבל שם זה פחות או יותר כמו במתאים לי אולי יותר קטן. אולי שלילך מנהלת הפורם תחזור מאילת תוכלי לשאול אותה כי היא יותר מומחית ממני בנושא ושוב אין בעד מה.... שלך, מאי

DREAM111

New member
אם את מוצאת חולצות שמוצאות חן

חן בעיניך בשרינה או בעונות אני יודעת שהם עושים הזמנות במידה יותר גדולה. מה גם שעונות לדבריהם עומדים לעשות מידות 7-8 ואז את תמצאי בקלות.

DREAM111

New member
היי חשבתי על משהו נוסף

את מחפשת חולצה שהיא מחוייטת כמו חולצת גברים? במידה וכן אז אולי כדאי להעזר בחנות של בגדי גברים.

חוחית1

New member
היי, תודה על התגובה ../images/Emo140.gif

חנות לבגדי גברים זה רעיון מצויין! (אני אכן מחפשת חולצה "גברית"). יש לך אולי מושג היכן באיזור הקריות יש חנות כזאת?

למעלה