היי לכולכם,יש לי שאלה...

אם זה פורום לימפ ביזקיט

אז במקרה נדבר עליהם. אתה מכיר פורום שמדברים שם על שני נושאים??? אבל אם חושבים על זה בעצם אפשר היה למצוא בפורום כמה דיונים על לינקין (כשהפורום שלהם היה סגור), סטיינד, סליפנוט וניקלבאק... נ.ב: לא שרצוי שתדבר על הנושאים האלה אחרת תיהיה מתחת להודעה שלך עוד הודעה שיכתב בה "כאן זה לא פורום ______ ההודעה הבאה בנושא תימחק...

ידעתי.

שמתם לב שכל המעריצים של הניו-מטאל באים לפורום הזה... מה יש להם לחפש פה??? אם הם רוצים פורומים ללהקות שלהם שיילכו להנהלת הפורומים, זה לא כל כך קשה... בכל מקרה, מזל שפתחו מחדש את פורום לינקין פארק. כשהוא היה סגור כולם באו לכאן. אני מאמין שאם היו כמה ילדים שלוקחים אחריות אז כבר מזמן בתפוז היו פורומים של: סיסטם אוף א דאון, קורן, סליפנוט, ניקלבאק ואפילו פורום אמינם (למרות שזה לא ניו מטאל). ועוד שאלה ללימפ יש עוד דיסקים חוץ מהארבעה המוכרים???

Yoda Killer

New member
תום, יש לי חתיכת תשובה בשבילך...

מה שמנהלכם מרגיש... אני רואה בפורום שלנו כמעט פורום ניו מטאל, באים לכאן בקשר להרבה להקות ניו מטאל, אולי מפני שלימפ ביזקיט קשורה להרבה להקות ולאנשים יש שאלות בסיסיות בקשר ללהקות שונות, ככה שאני חושב שאנשים באים לכאן לקבל תשובות וזה לפעמים ממש מקלט לאנשי הניו מטאל. אך מכיוון שאנחנו לא פורום ניו מטאל כללי בדרך כלל אני לא נותן לדיונים כללים מידי להסתובב כאן. אסור לי להגיד כלום, אך יש סיכוי טוב שבקרוב יהיה לנו שינוי רציני בפורום, שינוי חיובי מאוד. אני לא יכול להגיד כלום אך אני מקווה שזה יצא לפועל, וזה יכול לשנות ממש את הפורום. ללימפ ביזקיט יש 4 אלבומים רישמיים בלבד + אחד בדרך.

HandsomeDevil

New member
LOL ../images/Emo6.gif

המון זמן שלא ביקרתי פה בפורום... אבל, דבר אחד אני יכול להגיד לך, גם בלי להתחיל לקרוא את כל העמודים הקודמים, מה שזה לא יהיה הפורום הזה- ניו מטאל זה בטוח לא! אף אחד מכם, חוץ מהמנהל אולי, לא יודע בכלל מה זה ניו מטאל, וחוץ משלל הלהקות (לינקין, פאפא, סליפנוט, קורן, פיאודי) המופיעות באמטיוי או באמטיוי2, אני בטוח שאף אחד כאן לא מכיר גם להות ניו מטאל. שששש..... שתקו!

אתה חושב שאתה חכם?? חח אתה ממש דביל

מי אתה חושב שאתה? הא? אתה המצאת את הניו-מטאל??? אני יכול להגיד עליך בדיוק את אותם דברים ורק שתדע לך שחכם גדול מדברים כאלה לא תיצא ואם אתה חושב שאתה פה לפחות בשלוש רמות מעל כולם פה תוכיח אתה זה! זה שאתה בא לפורום ומתחיל להגיד "אני מבין בניו-מטאל אני יודע על להקות שלא מתפרסמות באמטיוי ובאמטיוי2 וכל אחד מפה הוא סתם פוזר שלא מבין מהחיים שלא ורק אני המלך פה אז.. ששששששששששש שתקו" ובכן זה לא עושה אותך מבין וגם אם אתה מביא איזה אתר נידח על להקות ניו מטאל שאף אחד פה לא מכיר אז תדע לך שכל אחד יכול לעשות את זה... פשוט הולכים לאיזה מנוע חיפוש ומבקשים "ניו-מטאל" בוא נראה אם אתה יודע בכלל דברים על הלהקות האלה? הא? ובחוץ מזה אתה בכלל לא מכיר אותי אז איך אתה יודע שאני לא מבין? אתה יודע מה זה להבין בניו-מטאל???? זה רק לדעת את סגנון המוזיקה! ובטח עכשיו תגיד שאני מסתתר מאחורי "אתה לא יוע על הידע שלי כלום" ובכן אני לא! זה שאתה יודע שסליפנוט הם ניו-מטאל לא עושה אותך לגדולי המבינים בניו-מטאל... אז שששששששששששששששש..... שתוק! (או שכבר הספקתי להשתיק אותך)

tomgavish

New member
בגלל שכרגע אין מה להדיין על הלהקה

אפילו שאני חולה עליהם...אין כרגע ממש על מה לדבר...תראה אם אין משו טוב להגיד עדיף לשתוק...חוץ מזה שלגבי השאלה אם יש עוד דיסקים של לימפ חוץ מהמוכרים...אז יש סינגלים

למעלה