היי לכולכן

sigalthequeen

New member
היי לכולכן

אז טוב בטח רובכן לא ממש זוכרות אותי כי אני לא כתבתי פה יותר מדיי אבל יו איפה בטוח זוכרת אותי, אז קוראים לי סיגל אני עוד פחות מחודש בת 23 ואני בתהליך של שינוי מין MTF.
ולטלי היקרה אני גם מהמוזרות הללו שנמשכות לנשים ויכלו בקלות להשאר 'בנים' אבל העניין הוא שאת עדיין לא מבינה ששינוי מין לא קורה בגלל משיכה לבנים אלא בגלל מגדר, המגדר שלי הוא של אישה אני לא גבר ומעולם לא הייתי כזאת ואני לא מתביישת להמשך לנשים רק בגלל שאני טרנסקסואלית, להפך אני גאה בעצמי.

sigalthequeen

New member
תודה יו איפה :)

ואגב הכינוי שלי מכיל בתוכו שני מובנים, גם אני מלכה, וגם אני אוהבת את להקת קווין, למרות שזה פחות ברור חח :)
אבל בכל מקרה אני שמחה שאהבת :)

טלי19881

New member
אז sigalthequeen חמודה שלי כניראה שאצלך

שינוי מין נחשב לדבר כזה שאת יכולה לנהל מערכת יחסים עם שני המיגדרים עם גבר ואישה אצלי שינוי מין נחשב לא רק משיכה לבנים חמודה שלי אני ידעתי מהרגע שנולדתי מי אני ומה אני ועברתי הרבה דברים ככה שאני בטוחה שאני לא צריכה לפרט לך מה בידיוק כי את בעצמך יודעת אים אני מרגישה אישה מהלידה אני מין הסתם יאהב בנים ולא בנות כי אני לא נימשכת לבנות זה כמו שתישאלי סטרייטית תגידי לה את יכולה לאהוב בנות היא תענה לך שלא אני לא מסבכת לעצמי תחיים אני יודעת מי אני ומה עם מי אני רוצה לחיות תחיים שלי ועם מי לא את טוענת שאת אישה טראנסית שאוהב גם בנים וגם בנות סבבה לך אני לא חושבת שתיהיה לך מערכת יחסים נורמלית איי פעם כי את בישבילי לא מובנת וכן גם מוזרה אי אפשר חמודה שלי לחיות בשתי עולמות ואחרי זה להיות בדילמה עם עצמך מי את ומה את

טלי19881

New member
אז מה את אומרת לי בעצם

שלא עוברים שינוי מין ביגלל משיכה לגברים? טוב אצלך אני הבנתי שאת התחלת שינוי מין ביגלל שאת אוהבת גם בנות נכון? חחחחחחחחחחח איך את יכולה להגיד דבר כזה שלא מתחילים שינוי מין ביגלל משיכה לבנים אני רוצה לחיות כאישה שאוהבת גברים לנהל מערכת יחסים עם גבר נורמלית את השינוי שלי התחלתי ביגלל שלא הרגשתי בכול החיים שלי שאני גבר לא הרגשתי גבר לא יכולה לחיות עם איבר המין שלי שונאת אותו עד המוות רציתי תמיד איבר מין נשי שיהיה לי איבר מין נשין בין הרגליים רציתי תמיד גבר לידי ואת באה ואומרת לי שלא עוברים שינוי מין ביגלל משיכה לגברים אני לא מבינה תתפיסה שלך אז את כניראה רוצה להיות עם בולבול בין הרגליים ולא מעונינת לעבור שינוי מין מלא ביגלל זה את מדברת ככה ואני חת כזאות שרוצה לעבור שינוי מין מלא ולהיות עם איבר מין נשי אחרת תסבירי לי בידיוק אים תעברי ניתח לשינוי מין מלא איזה זוגיות תהיה לך בידיוק עם אישה שאני מדברת על זוגיות אני מדברת על לקיים יחסי מין לחיות ביחד או שאת בעצם רוצה להופך לאישה כדי אחר כך להיות לסבית חחחחחח?

טלי19881

New member
אני פשוט מנסה להבין את ההגיון ואני לא מצליחה

אני יודעת יש את ההומואים שהם הומואים גברים שאוהבים גברים טוב להם ככה והם לא רוצים לשנות תמין שלהם יש את הקוקסינליות שעוברות תהליך של שינוי מין לא מלא על ידי הורמונים בלבד ואוהבות גם נשים וגם גברים ויש טראנסקסואליות שמרגישות נשים שרוצות לחיות כנשים עם איבר מין נשי והכול ואוהבות גברים כמוני. את ניראה לי שייכת לקטגוריה של הקוקסינליות חחחחחחחחח

טלי19881

New member
אה יש פה גם את אורלאד שחכתי לציין אותה

שנימשכת גם לנשים מכיוון שגברים אף פעם לא שמו עליה אז היא ממורמרת היא לא יכולה להעיז לחשוב שאיי פעם גבר יחשוק בה או ירצה אותה איכסה מזה שהיא תהייי בובת מין של גבר איכסה פיכסה היא אוהבת להיות בובת מין של אישה חחחחח והיא גם לא יכולה לחיות עם המחשבה שגברים יעזו להתחיל עם טראנסיות אחרות יהיו איתן יתנשקו איתן ושטראנסיות אחרות אוהבות גברים ולא נשים כמוה זה כול כך מעצבן אותה ומעורר אצלה קינאה שאני בטוחה שכול פעם שהיא רואה את ההודעות שלי היא מרביצה למסך חחחחחחחחחחחח

sigalthequeen

New member
מה את מקטרגת אותי לעזאזל?

את לא יודעת את המונחים הבסיסיים של מגדר אז אל תדברי בכלל.
קוקסינליות זאת מילת גנאי שהשתרשה אל נשים מאוד ספציפיות שבדרך כלל הן גם חיות ברחוב, אני לא קוקסינלית, אני אישה ואני גם רוצה לחיות כאישה לכל דבר ועניין, אם את לא מבינה את זה אז כנראה שאת לא מכירה אותי בכלל...

ולא טרנסקסואליות לא חייבות להמשך לגברים הן יכולות גם להמשך לנשים, והייתי חייבת לכתוב לך את זה כדיי שתביני את זה אחת ולתמיד, כמו שיש נשים לסביות יש גם נשים טרנסקסואליות שהן גם לסביות!

טלי19881

New member
חמודה שלי אני יודעת את המונחים הבסיסיים שלי

המונחים הבסיסיים שלך לשינוי מין זה לחיות עם גבר ואישה ולאהוב את שתיהם והמונחים הבסיסיים שלי לגמרי שונים משלך כי אני קודם כול מגיל מאוד קטן ידעתי שאני נימשכת אך ורק לגברים שאני רוצה לעבור ניתוח לשינוי מין ולהיות מי שאני ולחיות בתור מי שאני אישה שאוהבת גברים ונימשכת אך ורק לגברים בישבילי לעבור ניתוח לשינוי מין ולחיות עם אישה זה הזוי ולא דבר נורמלי מצטערת אצלי זה ניתפס ככה אים אצלך זה ניתפס אחרת ואת חושבת שבאמת תאכלי לנהל מערכת יחסים נורמלית עם אישה אחרי הניתוח לשינוי מין שלך או כרגע שיש לך איבר מין זכרי אז סבבה אני לא נימשכת להומואים ולא נימשכת לנשים אני נימשכת אך ורק לגברים כמה זמן את בתהליך חמודה שלי שנה שנה וחצי? אני כבר 5 שנים בתהליך שתהיי בתהליך שאני נימצאת בו כול כך הרבה זמן ותעברי את כול מה שאני עברתי אחרי זה תאכלי אולי ללמד אחרות מזה שינוי מין חמודה שלי ואני לא חושבת שיש מה לילמוד מימך ביכלל כי אין לך מושג מזה שינוי מין ואת לא יודעת ביכלל ולא בטוחה בעצמך מי את ומה את ואלי את נימשכת יותר

sigalthequeen

New member
סליחה? את יודעת מה אני מרגישה ומה אני עברתי?

מגיל 5 אני מרגישה ככה, מגיל 5, זה לא איזה משהו שקם עליי ביום בהיר.
אני בהתליך הזה (קרי הורמונים) שנתיים וחצי, אז את עוד מעיזה לשפוט אותי כי את חולת נפש שחושבת שאם אני לא נמשכת רק לגברים אז אני לא טרנסקסואלית אלא קוקסינלית או אולי גבר עם מחלות נפש?
תגידי לי את יודעת מה את אומרת בכלל?
אני אישה יותר ממך, מאז ומתמיד הייתי אישה ואני מעולם לא העלבתי אותך ואת מטיחה בי עלבונות כאילו אני איזו חברה שלך מהפלמ"ח, קודם תלמדי לקבל את השונה ואז אולי יקבלו אותך, את בדיוק כמו דנה אינטרנשיונל, שטוחה ורדודה.
על פי מה שאת אומרת יו איפה היא גם לא טרנסקסואלית למרות שהיא עברה ניתוח ומאז ומתמיד הרגישה שהיא אישה, בעצם את מפלה את הטרנסקסואליות רק כי הן לא נמשכות רק לגברים או לא נמשכות בכלל.
אז מותק על פי מה שאת אומרת אישה לסבית היא לא אישה אלא גבר טרנסקסואל...
באלי להקיא מאנשים כמוך...

Ellianne

New member
דנה ממש לא שיטחית...

ראיתי ראיונות אישיים שלה ויש בה הרבה עומק מעבר לפוזה של ה׳דיוה׳.

sigalthequeen

New member
סליחה לא הייתי נוגעת בך עם מקל

ואני לא נמשכת לבנות עם חוסר השכלה...

sigalthequeen

New member
גם אני שונאת את איבר המין שלי

אני גם לא 'גבר' וגם אוראלד לא, והנקודה שלי היא שאני לא עוברת את השינוי מין בשביל לחיות עם אישה כאישה אלא בשביל לחיות כאישה בשביל עצמי, בשביל שאני אוכל להיות מי שאני מבלי להתחבא יותר מאחוריי מסכות...

טלי19881

New member
מזה לחיות בישביל עצמך עשית עברת שינוי מין

נגיד וזהוא את חיה עם עצמך בבית בלי זוגיות בלי מערכת יחסים? ואומרת לעצמך הינה עכשיו יש לי כוס בישביל עצמי זה בישבילך נקרא שינוי מין? ככה זה ניתפס אצלך שינוי מין זה לא רק שינוי באברי המין שינוי מין זה זה שינוי של הכול חיצוניות מערכת יחסים איך שהסביבה רואה אותך בתור מי שאת זה שינוי בהכול ואת אומרת לי אני עושה את השינוי הזה רק בישביל עצמי אין כזה דבר בישביל עצמך רק חמודה שלי את עוברת שינוי מין גם ביגלל הסביבה ביגלל שהחיים שלך לא תואמים את מה שאת מרגישה ורוצה להיות זה כמו שתגידי לי אני איהיה אישה רק בבית ובחוץ אני איהיה גבר חמודה שלי שינוי מין זה שינוי של כול החיים שלך זה לחיות 24/7 בתור מי שאת ומה שאת ולא להגיד אני עושה את השינוי רק בישביל עצמי כי ככה זה נוח לי

sigalthequeen

New member
סליחה? אני לא עוברת שינוי מין בשביל אחרים

אני עוברת שינוי מין בשביל עצמי, בשביל להיות מי שאני, זה קודם כל, אם את לא מבינה את זה אז את באמת חולת נפש ולא כזאת זוהרת כמו שחשבתי...
את חושבת שאני רוצה שיהיה לי כוס וזהו?
אני פשוט לא מאמינה שאדם כמוך אשכרה מעיז לומר עליי מי אני ומה אני, את לא מכירה אותי, לא יודעת עליי כלום ואת עוד מעיזה לומר לי מי אני ומה אני?

טלי19881

New member
אני לא שופטת אותך אני לא מכירה אותך

תחיי איך שאת רוצה ותאהבי את מי שאת רוצה בהצלחה במהמשך התהליך

Ellianne

New member
גם אני עושה שינוי בשביל עצמי

ואני נמשכת לגברים בדיוק כמוך.

פעם הייתי חושבת על איזה גבר יסכים לאהוב אותי כטרנסית. אחר כך הבנתי שלא אכפת לי. למעשה, אפילו לא אכפת לי שיפנו אליי בלשון זכר. כבר לא אכפת לי מה יחשבו אחרים. אני רק רוצה להתעורר בבוקר יום אחד, להסתכל במראה ולחייך. דבר כזה אלמנטרי ופשוט.

לא כולן עושות שינוי מין כדי להקסים את ליבו של איזה בחור.

אין מה לעשות טלי- לא כל הטרנסיות הן העתק מדיוק שלך...

את מקסימה

ומסכים איתך לגמרי. מאחל לך לחייך כך כמו שרצית

למעלה