מרק עגבניות עם אורז. פשוט וקל
המרכיבים: קופסת עגבניות קלופות, חתוכות לקוביות - לשמור את הנוזלים קופסה קטנה של רסק עגבניות (אני אוהבת את הסוג שלא בא בפחית) שתני שיני שום בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות פפריקה מתוקה חצי כפית סוכר (כדי לשבור את החומציות) מלח פלפל לבן שמן לטיגון בערך שתי כוסות מים חמים כוס אורז שטוף אופן ההכנה: מטגנים את הבצל עד שמתחיל להיות שקוף, זהירות לא לשרוף. מוסיפים את העגבינות הקלופות, הנוזלים שלהן, מלח ופלפל. כשמתחיל לרתוח, מוסיפים את המים ואת רסק העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את השום, הפפריקה ואת חצי כפית הסוכר, ושוב מערבבים היטב. מביאים לרתיחה קלה בלבד ומוסיפים את האורז. נותנים למרק להתבשל תוך רתיחה קלה (ממש שרק יעלה בועות, אש קטנה עד בינונית) עד שהאורז מתרכך. זהו