היי לכולללללם!

Bladayada

New member
היי לכולללללם! ../images/Emo53.gif

אני והחבר שבצבא חוגגים שבוע הבא 9 חודשים ביחד הבחור סוגר 28... והייתה לו אפשרות לסגור 21 ולצאת לרגילה אך החליט לסגור 28 ולצאת לרגילה כדי להיות איתי יותר זמן הוא נורא משקיע בי ומתחשב ואני רוצה שירגיש שההחלטה שלו הייתה שווה את זה... אני צריכה רעיונות מה אני יכולה לעשות לו... אין לי הרבה כסף.. אני יודעת שאני עושה לו שלט גדול שיתלה מעל המיטה בצבא ... יש לכם רעיונות איך זה יכול להיראות מעבר לסתם פיסת נייר צבעונית? ומה לרשום? אולי לצרף לזה עוד משהו... רעיונות?

ShirShir

New member
../images/Emo142.gif איזה כיף!! מזל טוב!! ../images/Emo140.gif

הייתי ממסגרת לו תמונה של שניכם יחד, שיוכל להסתכל עליה כל פעם שיתגעגע.. ב"רגילה" שלו הייתי מבשלת לו ארוחה רומנטית לשניים עם נרות וכל החבילה, הייתי מארגת פיקניק ו/או נסיעה ללונה-פארק.. או כל מיני חוויות כיפיות שיהיו מזכרת ונוסטלגיה שלכם עד לרגילה הבאה.

Bladayada

New member
אז ככה...

יש לו כבר תמונות שלנו תלויות מעל המיטה... ואנחנו מתכננים או לעשות פיקניק בחוף הים או להשכיר סרט בוידיאו, לאכול גלידה (כדי שנוכל להתחמם ביחד)..הרבה נרות... מסג´ עם שמנים... מוסיקה רומנטית... אבל את זה אנחנו מתכננים ביחד תמיד (כלומר כל פעם שאנחנו חוגגים אנחנו מתכננים ביחד את הערב) אני פשוט רוצה להכין לו משהו חמוד ונחמד.. שיעודד אותו כל פעם רעיונות?

קאתרין

New member
הצעות למתנה

לרשום לו: בכל יום/ חודש שעובר אני אוהבת אותך יותר. להוסיף תמונה זוגית יחד. להזמין מקום בבית קפה רומנטי או מסעדה. לקנות לו אפטר שייב וחולצה יפה. מצעי פלנל למיטה הצבאית, שיהיה לו יותר שמח וחם.

למעלה