תודה לכםםם ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif
היה ממש ממש כיף
היום או מחר אני אעלה את התמונות למחשב ואז אני אשים כמה פה
קפריסין פשוט מהממת.. החוף שם הוא אחד החופים היותר יפים שראיתי.. פשוט מדהים
היינו במלון שכמעט כולם שם ישראלים חח אז מבחינת מלון לא הרגשנו כ"כ בחו"ל
כל יום היינו מתעוררות והולכות לברייכה של המלון אח"כ עוברות לחוף הים (שוב, המדהיםםםם
) אח"כ הולכות לאכול צהריים במקדונלדס או בפיצה האט יאמייי
ואז חוזרות למלון בסביבות 7 בערב ככה .. מתקלחות והכל ונחות.. באיה נאפה יש מקום כזה שנקרא "סקוור" שזה בעצם מקום הבילויים שם .. שם בעצם מרוכזים על הברים, פאבים ומועדונים .. לכל בר יש נושא כלשהו והוא מעוצב לפי זה .. השניים הכי טובים היו BED ROCK ועוד אחד שנקרא MONCKEY הראשון היה מעוצב בסגנון של האדם הקדמון .. משהו ממש ממש יפה .. והשני היה מעוצב כמו בית חיות כזה חח עם בובות של קופים ותמונות והכל .. קיצרר ממש ממש יפה ומיוחד .. חבל שאין לנו כאלה דברים בארץ
והיו עוד כל מיני פאבים אבל לא מוצלחים כמו השניים האלה .. היה אחד בסגנון של אפריקה היה אחד שנקרא טיטניק אז זה היה מעוצב בצורת ספינה, היה פאב אחד שנקרא ICE שמבחוץ היה מן פסל כזה מקרח ובפנים ממש קר חח .. אז קיצר כל הפאבים והברים האלה פתוחים מ10 וחצי עד 1 וחצי בלילה .. ואז הם נסגרים ונפתחים המועדנים .. כל הפאביםהאלה הם בחינם, צריך לשלם רק אם קונים משהו לשתות .. ואנחנו לא קנינו אז יצא לנו ממש טוב כי המוזיקה שם היתה מעולה ולא שילמנו אז יצא ממש כיף .. רוקדים נהנים .. יאוו היה כ"כ כיףף
ואז בסביבות 1 וחצי 2 ככה יוצאים למסיבה .. היינו במסיבת קצף, והיינו בעוד מסיבה במועדון שנחשב הכי טוב שם .. זאת טירה כזאת שיש בה 3 קומות .. שבעצם בכל קומה יש מוזיקה אחת .. באחת האוס באחת היפ הופ ועוד אחת שאני לא זוכרת מה יש שם חח .. ואח"כ אם יש כח אז גם הולכים לאפטר פארטי .. אבל זה עשינו רק פעם אחת חח כי היינו גמורות! ובנוסף היינו יום אחד בפארק מים שזה מקום ענקקק מהמם עם מלא מגלשות מים והכל .. אבל ממש לא כמו בארץ אלא הרבה יותר מושקע, גדול וכיפי .. היו מגלשות כ"כ מפחידות ואיכשהו עשיתי הכל חח אין לי מושג איך
ויום אחד היינו במסיבת ספינה שזה היה ממש ממש כיף .. שטנו איזה 5 שעות וכל איזה שעתיים עשינו הפסקה שנכנסו למיים וכל הזמן יש מוזיקה אז שרים רוקדים וזה .. הכי כיף .. וגם קפצתי מהספינה ..
וזהו בעקרון .. כל הטיול ממש נהנו וכל הזמן צחקנווו .. אין אין פשוט היה מושלם
מי שקורא את הכל אני מביאה לו
או משהו בסגנון חחחח