היי לכולםפרח|!

gaia20

New member
סמדר, זו את?

אם כן, ברוכה הבאה! שמחה שהצלחת להכנס!!! את מוזמנת לספר קצת על עצמך שנכיר אותך....... רק הערה קטנה, כשתרצי להגיב על הודעה זאת, או על כל הודעה אחרת, לחצי בתחתית ההודעה על "הוספת תגובה" ואל תפתחי בהודעה חדשה. לעומת זאת, כשתרצי לפתוח בהודעה חדשה, בנושא חדש, אז תפתחי בהודעה חדשה. לפתוח הודעה כתגובה להודעה אחרת, נקרא שירשור

simi2

New member
היי לכולםפרח|!

אני סמדר,ונעים לי מאוד..סוף סוף להיות כאן איתכם! אובחנתי כחולת לופוס רק ליפני כחודש וחצי כשבעצם את הסימפטומים הרגשתי- הרבה קודם לכן.המחלה לא אובחנה, ורק לאחר הופעתם של הפרפר על גשר האף וכתמים חומים בלחיים נידלקה נורה אדומה אצל רופא העור וזה הרבה אחרי,- הנזק שזה גרם לי לקרקפת פצעים וצלקות.(עדיין יש לי בעיות בקרקפת ונשירה איומה..הפלאקוניל לא כ"כ יעיל למרות שפצעים דיי היתיבשו:במצח,- בזרועות ,צאוור, חזה,וגב אך,הגירודים דיי מטרידים עדיין! אשמח להמשיך לספר על עצמי ולשתף..ביי, סמדר!

champ

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

תדעי לך שהגעת למקום נפלא!!!

ritosh

New member
צ,מפ, זה לא פייר!!!!!!!!!!!

אתם הצעירים גאוני המחשב מייבאים כאלה קבצים יפים לפורום. גם לי יש המון אבל, אני לא מצליחה. מה עושים?

champ

New member
כותבים לי מייל.....

ואני אנסה לעזור........... בינתיים קבלי עוד צילום שאהבתי במיוחד

gaia20

New member
שניה לפני שאני חוזרת לישון.....

נרדמתי ולהפתעתי כשהתעוררתי נוספו עוד כמה הודעות... סמדר יקירתי, שוב ברוכה הבאה! את מוזמנת להסתכל בכל מה שנמצא בשורה האפורה למעלה, המאמרים והקישורים עומדים לרשותך, מומלץ לקרוא! מידי פעם יש גם צאט, את תראי כבר הזמנה בפורום תהני לך!

ל3

New member
ברוכה הבאה סמדר

הגעת לבית מקסים ותומך. אני שמחה שהיצטרפת לנבחרת המובחרים ומקווה שתשארי איתנו. אם אפשר לשאול, בת כמה את?

הי סמדר, ברוכה הבאה../images/Emo42.gif

מקווים שתשארי אתנו, כדאי לך! כולפ כאן מקסימים ורק רוצים לעזור, אם אפשר ותמיד תמיד מקשיבים. תרגישי טוב, עדית

simi2

New member
היי.. ותודה לכול מסבירי הפנים!אני..

בת 35 וקצת נשואה ללא ילדים(לצערי..) חובבת ספורט מושבעת,כמו גם בישול,קריאה והרבה אקטואליה.. כרגע אני לא עובדת בגלל בעיות רפואיות..בעבר הלא רחוק עבדתי הרבה, שנים "במישכן חינוכי שיקומי" לאנשים מוגבלים וגם בבית-חם לנערות- במצוקה. עכשיו עלי לגשת להכין ארוחת ערב..אולי אחזור יותר מאוחר. ביי, סמדר

champ

New member
../images/Emo9.gif בתאבון ../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo185.gif

gaia20

New member
סמדר, נחמד לשמוע עליך

מה את מכינה לאכול?........ אני רעבה!~!~!~!~!~!

למעלה