היי לכולם... אחרי מוות מזויף חזרתי

היי לכולם... אחרי מוות מזויף חזרתי

היי אנשים! מה נישמע? לצערי הרב המחשב שלי לא פעל בשבועיים האחרונים.. (ערכנו לו הלוויה מאוד יפה, אבל היתברר שזה מוקדם מדיי כי הגיע אבא שלי מחו"ל והציל אותו!..) ולא רציתי לכתוב מהמחשב השני אבל עכשיו חזרתי!!! אז רציתי לשתף אותכם בחוויות הלא כ"כ מרתקות שלי בשבועיים האלה... אבל אתם תיסבלו נכון? אאז נחשו מה? מכיוון שעכשיו חופש גדול, וכידוע לכולם החופש הגדול נועד לזה שנשגע את ההורים, נבזבז כסף ונשעמם את עצמיינו עד לרגע שניתחרפן לחלוטין.. אז אני החלטתי לקחת עיניינים לידיים (יזמית צעירה שכמוני הא?!) ובמשך השבועיים האחרונים עשיתי לי מרתוניי אימה עם החברות! כול יום הם באו אליי והיתסכלנו סרטיי אימה שונים.. היה אדיר! ראינו כמעט את כול הסידרה של סיוט ברחוב אלם (חוץ מה-4 והחמישי) כמובן... את פרוייקט המכשפה (ה-1... השני דיי דפוק לדעתי) פולטרגייטס ( they are here....) המנסרים מטקסס (איכס, איכס ועוד פעם איכס פעם שלישית שאני רואה אותו ועדיין ניגעלת... ) את שלושת הסרטים הראשונים של ילדיי התירס.. (אני חולה על הילדים מהסרט הראשון.. הם מוזרים בטירוף............ לא ניראה לכם?) מגרש השדים (אני עדיין טוענת שהסרט הזה לא מפחיד בכלל... איך לעזאזל אנשים ניבהלו ממנו?! חוץ מהקטע שהיא יורדת הפוך במדרגות... סצינה אדירה! מתה עליה) ראינו כמובן את בית קברות לחיות הנהדר והמפחיד עם הילד הקטן, החמוד ו... המת. מעורר השאול 1+2 ממש טיפשי וסתם מגעיל לדעתי. ראינו את האומן או העורב (נו אל תישאלו אותי איך קוראים לזה..) בקיצר דמייאן הקטן והמקסים הורג את האומנת, דוחף והורג את אימא פעם שנייה שאני רואה ועדיין חושבת שאני הייתי מתה לעשות על הבון-בון הקטן בייביסיטר! קאנדימן.. ראש הכלב המת. אדיר, פשוט אדיר. וראינו את צ'אקי ה-1.. השני נורא לדעתי......... בטיפשות שלו. ראינו את כול הסרטים באמצע הלילה עם המוןןןןןןןןן חטיפים וזה היה כייף לא נורמלי... רק רציתי להגיד שאני ממליצה לכולם! אבל אם אתם עושים את זה.. תעשו את זה כול יום רצוף.. כאילו בשביל שעדיין לא הספקתם להיתאושש מהפחד של היום הקודם והנה כבר עוד פעם אתם מפחדים! הנאה מובטחת! ואם שיעממתי הרבה אנשים בהודעה הזאת אז סליחה פשוט נורא התרגשתי לשוב וליכתוב בפורום... הא הא הא זה טוב..

europe1990

New member
שמחים לקבל אותך בחזרה

המנסרים מטקסס בהחלט סרט מזעזע ומעגיל-ומבוסס על מקרה אמיתי. אני מקווה שראית את כול 4הסרטים??

europe1990

New member
ובקשר למגרש השדיים-אנשים אתם צריכים

לראות את הסרט השלישי בסידרה-עם הסבתא=זה מפחיד-חחחחחח

Linki

New member
מה???

לא ידעתי שיש חלק שלישי בסידרה.. ראיתי רק את 1 ו2 1 שווה ו2 עלובבבבבבב!!!! מזה 3?? איזה סבתא?! ספר לי... בבקשה!! זה מפחיד? יותר מפחיד מ1?

VAMPhantom

New member
אגב, בשלישי לינדה בלייר שוב...

מופיעה

Linki

New member
מי זאת?

נו.... זה לא יפה משאתם עושים לי עשיו!~1 :(( ספרו לי על הסרט בקשה!!! אני רוצה לדעת... אני אוהבת את הסרט הזה... ואתם לא משתפים אותי!!! רעים!!

VAMPhantom

New member
הלו?! לינקי?! לא יודעת מי זו...

לינדה בלייר? זו השחקנית שמגלמת את הילדה ב"מגרש השדים"

Linki

New member
אאהה חחחחח

מיצתערת!!! זה השעות!!! אני כבר הישתגעתי פה לגמרי!!!

VAMPhantom

New member
למה לא ציינת ../images/Emo58.gifבכל מקרה...

"אות משמיים" פשוט ענק!
ידעתי שתאהבו ובמיוחד כמעט שתרצו לאמצו, את דמיאן הקטן
ו
לצפות גם בשניים הנוספים ולראותו גודל... נ"ב: בשלישי, כידוע משחק כמבוגר, השחקן הוא האחד והיחיד סם ניל ששיחק גם ב"פארק היורה" ועוד ועוד וכו' וכי...

ברור שראיתי את כול 3 הסרטים!

ברור שראיתי את שניי הסרטים הנוספים.. איך לא? דמיאן החמודון שלי נישאר רשע ומרושע גם בשני הסרטים הבאים למרות שאני חייבת להגיד שלדעתי בשני הסרטים הבאים יש כמה קטעים יבשים... הכי מחמד זה כשהוא קטן ורצחני! חחחחחחחח מזכיר לי את עצמי כשהייתי קטנה.. אגב קבל את התנצלותי הכנה על זה שלא סימנתי ספויילר.. אופס.

אה ועוד שאלה קטנה אם אפשר..

ידעתי שיש את מגרש השדים 2 אבל שמעתי שזה היה כ"כ גרוע וכ"כ מגוחך שזה בכלל לא יצא לקולנוע אלא ישר הגיע לוידיאו.. ואז גם הלכתי לשאול בבלוקבאסטר ואמרו לי שאין.... הוא קיים בארץ בכלל.??
אבל ממש לא שמעתי שהיה מגרש השדים 3..... בא לך לספר לי פרטים עליו? ואולי גם לתת קצת ביקורת אישית....?

Linki

New member
קיים...

מגרש שדים 2 אני ראיתי, יש אותו בספריית וידיאו עלובה... הסרט עלוב ומיסכן... לא אהבתי בכלל.. ו-בקשר ל3.. אני כבר שואלת פה חצי שעה.. ואפחד לא מוכן לענות לי\!!!

VAMPhantom

New member
אכן קיים השלישי...../images/Emo45.gif

הנה מעט פרטים כליים, ללא צורך בספוילרים... בעצם, במחשבה שניה, הנה לינקים ישירים לIMDB לכל אחד מהסרטים: (נ"ב: יש שם כידוע לכם, תקציר הסרטים ועוד...) "מגרש השדים" "מגרש השדים2" "מגרש השדים3" וכמובן, בקרוב נזכה לראות, כיצד הכל התחיל...ב: "מגרש השדים4:ההתחלה"

D i l D o

New member
ערפדון קטון, חוץ מהקישור למטה

למגרש השדים 4, כל שאר הקישורים הם לאותו סרט - מגרש השדים הראשון... לא נורא...

xander55

New member
אגב, ../images/Emo129.gif

הסרט השני בסדרה, ערוץ E! קבעו אותו כאחד מסרטי האימה הכי גרועים שיצאו אי פעם, ביחד עם קארי 2 ועוד רבים ולא טובים. הנה תמונה מהסרט, להנאתכם.

VAMPhantom

New member
למה קבעת שזו תמונה מהסרט!?../images/Emo6.gif

זו בסך הכל כרזת הסרט
אגב זו תמונה מהשלישי:--->>>

למעלה