היי לכולם - אחרי שקט יחסי

prettybaker

New member
היי לכולם - אחרי שקט יחסי

שמירה על דממה.... לפתע ה"אקס" יצר קשר.... שאלות סתמיות וייתכן שלא... אני לא ממש יודעת ולא רוצה ללחוץ אותו. (במיוחד אחרי פריסה קודמת בה יעצתם לי להמתין...) שאלתי את הקלפים:(פרסתי 7 קלפים + סיכום) מהם מניעיו של X ליצירת קשר איתי היום? מלכת החרבות אביר המטבעות שמש 9 מטבעות 5 מטבעות הכהן הגדול אביר החרבות ולסיכום: מרכבה הרבה תודה אם תוכלו ליעץ לי.

צ ל י ל 8

New member
היי אופה יפה ../images/Emo68.gif

מספר הקלפים שפרסת אינו מתאים לשאלה. אנא פירסי שוב ושאלי: מה כוונותיו הרומנטיות ומחשבותיו של X כלפיי בימים אלה? 6 קלפים+קלף סיכום

prettybaker

New member
תודה צליל - הנה פריסה חדשה

5 מטות יום הדין קיסר 3 מטבעות 10 גביעים 6 גביעים וסיכום = 8 מטבעות. תודה

blackcat2

New member
הי אופה יפה ../images/Emo68.gif

מהם מניעיו של X ליצירת קשר איתי היום? 5 מטות יום הדין קיסר 3 מטבעות 10 גביעים 6 גביעים וסיכום = 8 מטבעות נפלא. פשוט נפלא. אני חושבת שהבחור מבין כי מאבקים ותקלים במסגרת הקשר (5 מטות) הם ענין ממשי שיש לתת עליהם את הדעת ואין יכולת או צורך לנטרל אותם לחלוטין שהרי הם חלק מכל דינמיקה בין אישית. לאחר תקופה קצרה יחסית (שנראתה לך כמו הגלות עצמה) הוא פקח את עיניו והבין את הדברים אחרת והוא החליט לקדם את הקשר עימך באופן ממשי ולהוציא מן הכוח אל הפועל את תוכניותיו.(יום הדין) הוא ללא ספק נוטל את היוזמה (הקיסר) כי הוא מבין את החשיבות בכך שהרי: a man's got to do what a man's got to do (ואגב משפט זה תקף גם לנשים.) יש לו המון הערכה כלפיך ואפילו הערצה. הוא רואה בך שותפה לדרך, שווה בין שווים.(3 מטבעות) ואת ......מטורפת עליו. היית הולכת עד סוף העולם בשבילו. (10 הגביעים) ולמה דווקא היום , את שואלת? כי הזכרונות היכו בו וגרמו לליבו לפספס פעימה אז הוא התקשר כדי לבדוק מה איתך.(6 גביעים) הוא מבין שהוא נדרש לעבוד בסבלנות ובקפדנות ומתוך אהבה על חידוש וקידום הקשר עימך.(8 מטבעות) איזה יופי. שמחה בשבילך.

טורנדו1

New member
מה שאני חושבת../images/Emo4.gif

הקשר אמנם ניקטע אבל את עדיין נמצאת בראשו והוא כן חושב עלייך,הוא נמצא כרגע במצב של מתח ובלבול,חסר כאן משהו אצלו שהוא צריך להשלים אותו,הוא נורא גאוותן ולכן הוא יעדיף לאכול את עצמו ולא ליצור קשר.מה שניראה לי שזה לא בשליטתך,יכול להיות שכן ויכול להיות שלא,בכל אופן אם הוא לא יצר קשר אל תתאכזבי,כי יבואו ימים יפים יותר

prettybaker

New member
אז זהו - שהוא כן יצר קשר מבולבל

ותמוה מעט... ונכון - יש משהו ששעליו להשלים. יש אפשרות לקבל פירוט של הקלפים... כלומר מה מסמל הקלף לעומת מילת השאלה?

צ ל י ל 8

New member
האקס XXX

מה = 5 מטות כוונותיו הרומנטיות = יום הדין ומחשבותיו = קיסר של X = 3 מטבעות כלפיי = 10 גביעים בימים אלה = 6 גביעים וסיכום = 8 מטבעות. אני חושבת שהוא חושב עלייך טובות ואני חושבת שהוא קצת שינה כיוון לגביך. כלומר, יותר בכיוון רציני. כנראה עברה עליו איזו תקופה שבה הוא הבין מה הוא "מפסיד". הוא רואה בך בת זוג מתאימה וראויה, אבל המחשבות שלו קצת תקועות בעבר ויהיה לו קשה להיפטר מהם. הוא זוכר לך "חסד נעורים". שווה להשקיע בקשר הזה לדעתי. תני לו את הפוש הרצוי, לדעתי זה שווה. מה את חושבת?

prettybaker

New member
הלוואי. רק לא יודעת איך

בזמנו יעצתם לי, לפי הפריסה דאז להמתין ולא ללחוץ עליו. שהוא צריך את הזמן הזה. השאלה אם להמשיך להמתין? או לתת פוש - כהגדרתך.

batgalim

New member
מסכימה עם צליל ../images/Emo127.gif

כשמייעצים להמתין - הכוונה לא לעשות שום פעולה מצידך... אך משהפעולה כבר נעשתה - ומצידו, אין שום מניעה שתמתיני, מה גם שהקלפים אופטימיים ונראה שהבחור באמת מצטער על מה שקרה וחושב עליך עכשיו קצת יותר ברצינות...

batgalim

New member
התבלבלבלתי

כתבתי - אין שום מניעה שתמתיני הכוונה - אין שום מניעה שתפעלי

טורנדו1

New member
מסכימה עם שתיכן../images/Emo24.gif

למה לא?היא יכולה לתת לו סימן של התעוררות שירגיש שהיא עדיין שם באותו מקום,להסב את תשומת ליבו,ואז תראי את ההענות מצידו.בהצלחה

צ ל י ל 8

New member
איך ../images/Emo35.gif

לכי בעקבות רחשי ה
. הוא יגלה לך איך… היי קשובה ל-X, נסי לקרוא בין השורות ולהבין מה הוא רוצה ללא מילים. אני חושבת שהוא כבר ידאג לרמוז לך כמה דברים בעצמו…. אל תדאגי כ"כ, עיזבי לעת עתה את הקלפים ולכי עם האינטואיציות. ספרי לנו איך מתקדמים העניינים, בתקווה לשמוע רק חדשות טובות

prettybaker

New member
אז תודה לכולכם - הקלפים טעו

קיבלתי ממנו חזרה מייל עם מלא עלבונות מכוערים, השפלות, וביזיון. אני מפורקת עכשיו. לא האמנתי שיש באנשים כל כך הרבה רוע.

batgalim

New member
על מנת שנוכל להפיק לקחים...

לא נראה לי שהקלפים טעו, פשוט פרשנו לא נכון... מה - 5 מטות כוונותיו הרומנטיים -יום הדין ומחשבותיו- קיסר של איקס - 3 מטבעות כלפי - 10 גביעים כיום - 6 גביעים וסיכום = 8 מטבעות 5 מטות בתחילת הפריסה, מסתבר שהתכוונו לכך שאיקס יוצא מתוך עמדה של ריב, ויכוח ורצון להטיח עלבונות... כוונותיו הרומנטיות - שמיוצג ע"י יום הדין מתכוון כנראה שפתאום התעורר בו הצורך לעשות זאת - כיום - אך עקב מה שקרה בעבר ועורר בו זכרונות קשים. מחשבותיו כ"קיסר" מראה על קושי להתקדם הלאה, נוקשות ורצון לשליטה. את המיוצגת על ידי 10 גביעים - באה ממקום של טוהר ואהבת האמת, רצון להרמוניה והשלמה. 8 מטבעות בסיכום קורא לך להיות סבלנית, להבליג ולהמשיך הלאה מתוך חירוק שיניים אך גם באופטימיות - להסתכל אל העתיד בראיה נכונה ומתוך הפקת לקחים, מתוך אופטימיות שהקשר שהסתיים יביא עימו מחר טוב יותר עם מישהו אחר, ראוי ואוהב. שולחת לך חיבוק ונשיקה

prettybaker

New member
חירוק שיניים? אמרתי לו שילך לעזעזל

בחיים לא אמרתי את זה למישהו.... נאסוף את הרסיסים, וכשהשוק יעברו - נפיק לקחים. כרגע, אין לי אויר

צ ל י ל 8

New member
אני לא יודעת בתגלים...

גם אם הייתי צריכה שוב לפרש את הפריסה, לא הייתי משנה אותה, למרות הלקחים. משהו כאן עדיין לא מסתדר לי, ולפי דעתי יש עדיי צורך להמתין. לא יודעת למה, יש לי הרגשה כזו..

למעלה