היי לכולם. אני אמא של מילומניק טחון

היי לכולם. אני אמא של מילומניק טחון

יש מצב לחברות בפורום? נכון שאני כבר מנוסה בשינה עם עיין תורנית ואוזן תורנית פקוחות, אבל לפעמים אוכל אותי הפחד. פחד, כמה שאני מתה מפחד...

אממאא

New member
הי, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני אמא ל- 1 קצין (קבע) בגבעתי 1 טירון נח"ל 1 שעושה היום גיבוש סיירות.... ומתגייס תיכף, ממש מעבר לפינה כבר.... ו-1 פיצקית שהגיוס רחוק ממנה עוד הרבה שנים.... והפחד... מוכר לכולנו, משתדלים לא לתת לו לזקוף את ראשו, ואם הוא בכל זאת מצליח, מהר מהר מרוצצים את ראשו עד הפעם הבאה.....

oshiko

New member
שלום וברוכה הבאה

יש מצב לחברות, בוודאי. יש לנו כבר הורים לחיילים וחיילות, למלש"בים ומלש"ביות, חברות לחיילים (חברים לחיילות?) אז עכשיו לראשונה, בשביל הגיוון, הורים למילואימניקים. איפה הילד עושה מילואים?

oshiko

New member
רק הבהרה ...

ב"איפה" לא התכוונתי איפה בארץ, אלא באיזה סוג יחידה. קרבי? חי"ר? שיריון?

"קרבי, זה - הכי,אחי" - לא ככה?

הוא אפילו כבר יודע מה יהיה תפקידו בהתנתקות. כבר עבר השתלמות/"הכנה" של שלושה ימים.מתוכנן לו צו ב-31/7 למשך שלושה שבועות, אם אני זוכרת נכון. לא משהו סימפטי במיוחד,למרות שלשמחתי זה כנראה לא יהיה כרוך במגע ישיר עם מאסות של מתנחלים. זה רק אם הכל ילך על פי התסריטים האופטימיים. אם חלילה ישתבש - אללה ירחמו - וגם על כל עמישראל!

אימשל2

New member
אהבתי את הדימוי על הפחד

אכן כך. אבל, אחרי שהבן כבר סיים את מסלול הסדיר את כבר אמורה להיות מיומנת בכלי ההדחקה וטכניקות לרצוץ גולגלתם של פחדים. מה שאני לפנימה מדבריך, זה את הלו"ז של כוננות הספיגה. זה לא ייגמר ב-X השנים של השרות הסדיר, צריך לאגור רזרבות גם לקראת המילואים. היה לי נח לשכח מזה.

א ת י 10

New member
../images/Emo4.gif כן, זהו בדיוק...

כאן אתם דנים במלש"בים ובהכשרות ליחידות המובחרות למיניהן. נראה לי שיש צורך לקלוט ולהפנים, כי מי שבוחר במסלול קרבי: (חי"רניקים לחטיבותיהן ולסיירותיהן, שריונאים,תותחנים וכד'), לאחר השיחרור המיוחל הבן הוא בעצם חייל בחופשה. כל קריאה למילואים, בעיקר צווי 8, משימות בט"ש, או אפילו עכשיו לקראת ההתנתקות - זה ממש לא פקניק לבנים וגם להורים (בעיקר לאמהות כמובן).....

סמדר בנ

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

וגם אני אמא של מילואימניקית (תותחנים) ושל מלש"בית (ועוד אחד שיש לו עוד כמה שנים....) קראתי בעתון שהולכים לגייס הרבה בנות למילואים לצורך ההיתנקות - לפינוי נשים הרות וילדים. יש לי תחושה שלא יתנו לבת שלי לסיים את שנת השחרור שלה בלי מילואים... מן הסתם קודם יקחו קודם את הלוחמות

The Blue Fairy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gifבשביל זה אנחנו כאן

כדי שלא תצטרכי לפחד לבד

../images/Emo51.gif לכל מקבלי הפנים

נעים לקבל כל כך הרבה ברכות "ברוכה הבאה". נעים עוד יותר, לדעת שכאשר תוקף הפחד, בעת מילואים של הבן (תמיד קרבי, תמיד חי"רניק מורעל) - יש עם מי לחלוק.

oshiko

New member
ואני לתומי חשבתי ...

שאחרי 3 שנים נפטרים סוף סוף מהדאגות. אז חשבתי ...

לא נפטרים ולא נעליים....

למרות שהבן גר כבר ברשות עצמו, הדואר עדיין מגיע לכתובת שלנו. בכל פעם שאני רואה את המעטפה המיוחדת של צו הקריאה - הלב שלי מחסיר לפחות פעימה אחת. קח בחשבון שאני מ"ותיקי לבנון". כבר אז ישנתי כפי שהסברתי - עם עיין אחת ואוזן אחת פקוחה. זו היתה תקופה נוראה. אסון המסוקים "פסח" עלינו בנס... ועכשיו הפעילות של בט"ש בשטחים - מודה, העצבים שלי שחוקים. זה למעלה מכוחותי....

למעלה