היי לכולם אני בת 13 כמעט ואני

היי לכולם אני בת 13 כמעט ואני

חדשה פה, יש פה עוד בגיל שלי?? שמעתי גם שאורי פינק היה פה... חבל שלא הייתי, איתו התחלתי לאהוב קומיקסים...

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה!!! תהני בשהות שלך פה אני בן 15 ....וזה בטווח הגילאים....
אבל רק שתדעי, שיש פה אנשים שלא אוהבים"צוציקים"או, "ילדים קטנים" או, "נמלים קטנות"
מפיאחת שאמרה את זה
אבל אין יחס אליה
בכל מקרה תהני
ואם הפחדתי אותך זה כלום,ממש כלום!

effigy

New member
מי פה לא אוהב נמלים קטנות?

אני נמלה יותר קטנה ממך.. אני המנהל בן 14... נעים מאוד וברוכה הבאה... אורי פינק כאן לפעמים וגם אלי אשד וצבי קויש.... תהני...

ailag

New member
"אנשים" ברבים?

ברוכה הבאה, נועה
וטומב ריידר: זוכר מה אמא אמרה פעם? אל תדבר עם אלה שמציקים, והם יפסיקו. אין סיבה להתחיל לדון עם אנשים כאלה. (שמת לב שהיא עדיין לא גילתה בת כמה היא?)

כן שמתי לב ואני משער שהיא בת 16....

ומטה כי לפי ההתנהגות,היא ממש כמו איזה ילדה
ולא אנחנו למרות שאנחנו אוהבים להיות קטנים ויש אנשים שמתים להיות צעירים אולי זה הקטע שלה...

ailag

New member
דווקא עליך

לא הייתי חושבת שתגיד את זה. לא אמרנו שגיל זה התנהגות? כבר ראיתי נשים בגיל כפול משלי מתנהגות בצורה ילדותית (תנסה להעריץ להקה פעם
לא שזה דבר רע!)

assaf222312

New member
מה אתם שמים על אחת

שאוהבת את ביבי נתניהו איייייייכס ימגעילה

sarabr

New member
כמה פעמים צריך להגיד לך להרגיע?!

אני לא אחת מהחברים שלך אז אל תדבר אליי ככה, קולט?!

אני לא דיברתי אליך בשום צורה..ולמה.

אתם חושבים שאני פונה אליכם?(פלאש ושרה) אני בכלל לא מכיר אותכם! אתם יוצאים נגדי,גמאני יוצא. ואני יצא בכל הכח אם צריך אם מפסיקים אני מפסיק אם מתחילים גם אני מתחיל,אצלי זה הולך על יחס הדדי ולא יותר. חוצמזה,מי את שתחלקי לי פקודות?!? והיית רוצה להיות אחת מהחברים שלי

ailag

New member
די! שניכם! כולכם!

אם אתם לא אוהבים אחד את השני, אל תכתבו הודעות כאלו. הן פשוט דורשות תגובה, והרי אתם לא רוצים שהשני יגיב, לא? אתם סתם הופכים שרשורים למכוערים. אנחנו כאן בשביל הקומיקס, לא כדי לשמוע אתכם רבים. אם כל כך אכפת לכם אחד מהשני בשביל להתחיל לריב, תריבו בפרטי. יש לנו מספיק שרשורים כאלו כשמישהו תוהה "היי.. זה פורום קומיקס או ציור?" פעם בשבועיים. וכן, "יש כאן אנשים דיי מעצבנים שאני לא אספר שקוראים להם שרה" או כל דבר אחר שנאמר פה זה נסיון ללבות ריב. וזה ממש ילדותי.

אני מנעתי ריב ובקשר ל....

שרה אני רק הזהרתי את הילדה ההיא שלא תתנהג בצורה ילדודית ובכך למנוע ריב,לא לגרום לו!

ailag

New member
לא.

אתה התחלת ללבות את הריב שוב, כי אתה העלית את כל הנושא. אל תתמם. רוצה להוכיח שאתה לא "ילד קטן" ע"פ ההגדרה שילד קטן הוא ילדותי ומעצבן? אל תתחיל מריבות מפגרות. אני לא אענה יותר כדי לא להמשיך את השרשור הזה.. אם אתה רוצה להתווכח תכתוב לי בפרטי.

למעלה