היי לכולם אני חדשה כאן

היי לכולם אני חדשה כאן

בוקר טוב לכולם אני מקווה שאני לא מפריעה אני בת 16 לפני שנה החיים שלי השתנו לחלוטיין ורציתי לדעת אם אפשר להחזיר את הגלגל אחורה נמאס לי לחיות עם כול המסכות על הפנים נמאס לי לצחוק ולבכות מבפנים נמאס לי תמיד להתחשב באחרים נמאס ליייייייייי אני מרגישה שאני תמיד צריכה להבין את כולם אבל יש מישהו שמבין אותי????? רק החברה הכי טובה שלי שהיא אחותי אבל אני לא מסוגלת לדבר איתה על מה שעברתי כי גם היא עברה את אותו הדבר אז יוצא שאין עם מי לדבר והפסיכית שלי? נראה לי שהיא זקוקה לטיפול בעצמה אני לא יכולה לדבר איתה כי כול פעם שאני אומרת משהו שלא מתאים לה ישר איומים לאישפוז מאז אני שותקת מדברת איתה על שטויות דברים שלא חשובים באמת אוףףףףףףףףףףףףף אני לא יודעת מה לעשות???? ובוקר טוב לכולם

ברוכה הבאה לירון ../images/Emo20.gif

אני מקווה שתוכלי לדבר כאן ובמקומות נוספים על מה שעברת. את מאוד מוזמנת, בלי מסכות, בלי העמדת פנים. כמו שאת!
לא תמיד זה קל וטבעי לדבר אל מישהו שמכירים היטב, שאת צריכה לפגוש בחיים הרגילים בנסיבות שונות. אבל זו לא סיבה לשתוק. יש את הפורומים השונים לנפגעי תקיפה מינית ואם את רוצה, את מוזמנת גם להעיזר בשיחות האישיות של "מקום". הערב מתשע וחצי אפשר לבוא ולדבר. וכמובן, את מאוד מוזמנת לדבר בפורום.

למעלה