היי לכולם! אני חדשה פה! ויש לכם

היי לכולם! אני חדשה פה! ויש לכם

פורום ממש ח מ ו ד !!! אז לעניין... אתמול הודיעו לי שאני עושה פעולה ביום חמישי,הזה!!! הרעיון שלי-הבסיסי,הוא פעולה על-~!הפתעות!~ נניח,כשהם יבואו (אני אגיע לפני) , נסגור את האור,והם לא יבינו מה קורה...כשיכנסו אצעק-ה פ ת ע ה ! ואז אסביר קצת על הפתעות...ואז מה??? קצת פרטים: בני 13-14 , כיתה ח' , 2 בנים והשאר בנות, 12 חניכים. אה...וכבר דיברתי בפורום "ימי הולדת ומתנות" ,והציעו לי : "אוקיי אז להתחיל כפי שהצעת אח"כ להסביר את המושג הפתעה כפי שכתוב במילון. לפתוח דיון בנושא שאלות: האם הפתעה היא דבר טוב או רע? האם יש הפתעה רעה? דוגמא? (מלחמת יום הכיפורים) דוגמאות להפתעות? (ימי הולדת, מסיבות. סוגי הפתעות? יצירתית/ מתנה קנויה/ מסיבת הפתעה/עוגה/פרחים לפעמים גם חטיף הוא הפתעה לילד. אח"כ לחלק אותם ל3 או 4 קבוצות וכל קבוצה מקבלת משימה לתכנן הפתעה הנחיות מראש (אפשר להכין דפים מראש מודפסים)לדוגמא קבוצה אחת מקבלת משימה להפתיע את ההורים ליום נישואים, אחת יומולדת, קבוצה אחרת חוגגת סיום שנת לימודים. תקציב רעיונות למיקום קישוטים הפעלות מי בעל האירוע וכו' " יש לכם עוד רעיונות? אולי לסיום הפעולה? אולי לפיתוח הרעיון שנתנו לי? תודה מראש,
שירוש.

למעלה