היי לכולם אני חדשה פה

היי לכולם אני חדשה פה

ביקרתי בפורום שלכם כמה פעמים וחשבתי להרשם גם אז עכשו אני רוצה להצטרף אליכם ולשאול שאלה אחת: 1. מתי סוף סוף תתחיל כבר העונה ה3

ortallosh

New member
קודם כל ברוכה הבאה

לפי מה שאני שמעתי פה בפורום העונה השלישית מתחילה בחודש מרץ.

תנקיו

אבל למה כל כך הרבה זמן עד שהעונה השלישית תתחיל? כשהסתיימה העונה הראשונה אחרי איזה שבועיים הראו את העונה השלישית

גם אני חדשה!!!

היי! אני חדשה ויש לי שאלה... יכול להיות שאדריאן עשתה פרסומת לבושם? כי אני גרה בחיפה ויש המון שלטים של דוגמנית שמפרסמת בושם... זה כזה בגווני זהב... והדוגמנית ממש דומה לאדיראן.... אז ידוע כאן למישו אם אדריאן עשתה פרסומת לבושם לאחרונה????????? תודה מראש! ושכחתילהגיד... עונה שעברה אהבתי את אדריאן , העונה הזו את שרה, מרסדס ויואנה... ואני גם מתה על טיירה!

תודה!

אבל זה לא מה שהתכוונתי... על המודעה כתוב be beautiful והשיער של הדוגמנית מתנפוף ברוח כזה ... למעלה... לא יודעת איך להסביר... הוא חום ... והיא ממש דומה לאדריאן... המודעה כולה בגוון צהבהב

אממממ ../images/Emo3.gif ../images/Emo80.gif

את בטח מתכוונת לפירסומת לבושם של ארמני מאנייה לאישה..... שהרקע שחור ורואים אישה ולידה בושם בצבע זהב.... חייבים להודות שהדוגמנית באמת דומה לאדריאן אבל זאת לא היא...
מקווה שעזרתי....

JULI4561

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif72!כה ה2אה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה