היי לכולם...אני חדשה פה

white queen

New member
היי לכולם...אני חדשה פה../images/Emo15.gif

מי שמכיר אותי ..יודע את מי אני הכי מוקירה.... אבל גם הביטלס תופסים אצלי מקום דיי נכבד בלב
(בייחוד ג'ון) אין לי כל כך מידע על הביטלס וכו'...חוץ מהשירים המדהימים שלהם, כלומר אני מאלה שיותר שומעים את השירים מאשר שומעים על הלהקה (סיפורים וכו'..). אבל אני ישמח שתעשירו אותי בידע עליהם!!! ליעד

Another Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחה שהצטרפת אלינו.את יכולה לשאול מה שבא לך,וחברי הפורום(בטובם)ואנוכי נשתדל לענות לך כמיטב יכולתינו ולהשלים את הפערים.

Miss CB

New member
וולקאם (2)!

אני טלי, וזהו. אה בקשר ךלמי את הכי מוקירה: אני מנחשת... פרדי מרקיורי. צדקתי...? מגניב, בדיוק היום הוצאתי אוסף כפול של קווין מהארון בסלון ושמעתי אותו... איזה קטע!

white queen

New member
צדקת חלקית../images/Emo8.gif

אני אוהבת את QUEEN יותר מאשר פרדי מרקורי..... עכשיו תשאלי בטח, הרי פרדי= קווין.....ממש לא..... ברור שאני מוקירה אותו, אבל יותר כחבר בלהקת קווין (כי הרי קווין זה לא רק פרדי, ומזל שזה לא כך!). טוב נחזור לענייננו הרי אנחנו בפורום של הביטלס....... רק היה חשוב לי להבהיר נקודה עקרונית.....

Miss CB

New member
אה ברור שלא...!

אין ספק שפרדי =/ (סלאש על ה
=) קווין. כמו שלנון/מקרטני/האריסון/סטארקי=/ ביטלז. אז יש לי שאלה על פרדי, בתור מעריצה של קווין תעני לי בבקשה: באיזו שנה הוא מת? ומאיידס זה היה (אני לא בטוחה אז אני שואלת)?

HelterSkelter1

New member
ברור

כן, מאיידס (או יותר נכון מדלקת ריאות שהחמירה, ושהתאפשרה בגלל האיידס) והוא נפטר ב24 לנומבר אם אני לא טועה, 1991.

white queen

New member
אוקיי....../images/Emo26.gif

1. פרדי לצערונו נפטר 24 בנובמבר 1991 בגיל 45. 2. כן, פרדי נפטר מאיידס הוא בלט בסגנון חייו הפרועים. בווירוס עצמו הוא נדבק דיי הרבה שנים לפני והוא יחסית "שרד" שנים רבות עד שהאיידס תקף. מתי שהאיידס תקף זה היה בבום מוחלט תקופה של שנה כך..... (אז כך שלפחות הוא לא סבל שנים רבות עד שהוא מת!!!)

Miss CB

New member
91...! לא מזמן יחסית

הייתי בטוחה שעוד לפני זה... ומתי קווין התפרקו?

white queen

New member
אז זהו ש......./images/Emo26.gif

רשמית הם לא התפרקו. אחרי שפרדי נפטר הם הוציאו את האלבום האחרון שלהם: Made in heaven אלבום שמורכב מחומר שפרדי הקליט ולא סיים והלהקה עשתה כמה פינישים אחרונים (קולות רקע, מנגינה וכו'... דומה למה שעשו הביטלס ב95 ,אם אני לא טועה, עם החומר של ג'ון) מאי (הגיטריסט המעולה) וטיילור (הדרומר) עושים פה ושם כמה חלטורות שירפדו להם היטב את חשבון הבנק (לא שהוא לא מרופד מספיק
). כמו המחזמר שרץ עכשיו באנגליה ובקרוב בספרד, מאוד מצליח. אוספים ודיוידי שהם מוציאים...... כמו כן הם רוצים להתחיל סיבוב הופעות שאומנים אורחים ימלאו את מקמו של פרדי (אל שתאל אותי מה אני חושבת על זה!!!). אני מקווה שהעשרתי אותך!!!

Miss CB

New member
אני בת לא בן =\

MISS! MISS! קיצר: מי כבר יכול למלא את מקום פרדי?! עם כל הכבוד לאומנים מאוד (ולא בציניות) מוצלחים שיש היום, ואמנים של פעם שעוד מופיעים, זה לא יהיה אותו דבר - בדיוק כמו שלנסות להחליף את ג'ון או ג'ורג' זה לא אותו דבר (אפילו דהאני שהוא בערך מינימי של אבא שלו זה לא טוב מספיק!), או כל אמן בעצם... על מי הם חשבו במקומו?

white queen

New member
זהו, הקטע ש.....

כל הדבר הזה לא בטוח עדיין!!! הם חושבים שהם יעשו הופעות ואז יבואו אמנים אורחים וישירו את השירים שלהם שהם מלווים אותם!! אני יודעת על אמן אחד עיקרי שהם חשבו עליו ממש וגם היו עליהם מלא שמועות שהם יחזרו להופיע איתו, עכשיו מאי אמר בראיון שהם רק חשבו על זה והם יודעים שאין מחליף לפרדי ז"ל...... האומן שעליו היה מדובר זה רובי ויליאמס.

Miss CB

New member
תרשי לי לגחך.

מכל האומנים שיש עכשיו בעולם, ולעזאזל יש הרבה, דווקא רובי אני-חושב-שאני-גירסת-הילד-הרע-של-סינטרה וויליאמס?!

Another Girl

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo18.gifג'ון לנון-היום ב-VH1

היום ב-24:00 יהיה ספיישל להיטים שלו (ושל פול סיימון מיד אח"כ) ב-vh1. לא להחמיץ...

חבל...

דווקא היום אני לא יכול לראות! יהיה שידור חוזר????!!!! בבקשה תגידי שכן...

Another Girl

New member
מבדיקה מהירה...

אני לא רואה את זה בלוח שידורים של מחר...צריך לעקוב כל יום ולראות מתי,אם בכלל,יש שידור חוזר...

למעלה