היי לכולם אני חדשה פה אני בת 14 מחולון ואני מעריצה את שאקירה מקווה שאשתלב בפורום מה המצב לאה?
מ מרינה 14 New member 13/1/03 #1 היי לכולם אני חדשה פה ../images/Emo6.gif אני בת 14 מחולון ואני מעריצה את שאקירה מקווה שאשתלב בפורום מה המצב לאה?
היי לכולם אני חדשה פה ../images/Emo6.gif אני בת 14 מחולון ואני מעריצה את שאקירה מקווה שאשתלב בפורום מה המצב לאה?
ל לאה 13 New member 13/1/03 #2 סבבה מה איתך מרינה? ברוכה הבאה ומאה ועשרה אחוז שתשתלבי רק ידע כללי מרינה היא החברה הכי טובה שלי מתה עלייך מרינוששששששששששש
סבבה מה איתך מרינה? ברוכה הבאה ומאה ועשרה אחוז שתשתלבי רק ידע כללי מרינה היא החברה הכי טובה שלי מתה עלייך מרינוששששששששששש
M michalas New member 13/1/03 #3 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif היי מרינה!אני מיכל. ברוכה הבאה!! תהני!
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif היי מרינה!אני מיכל. ברוכה הבאה!! תהני!
P perrinat New member 14/1/03 #6 ש../images/Emo57.gifל../images/Emo57.gifו../images/Emo57.gifם../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif ברוכה הבאה!!!!!!! ואני בטוחה שתשתלבי בפורום!!!!! אנחנו נעזור לך!!!!!
ש../images/Emo57.gifל../images/Emo57.gifו../images/Emo57.gifם../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif ברוכה הבאה!!!!!!! ואני בטוחה שתשתלבי בפורום!!!!! אנחנו נעזור לך!!!!!
S Shakira paradise New member 14/1/03 #7 ../images/Emo24.gifברוכההההההההההה הבאה!! מקווה שתהני בפורוםםם הכיייי שקסי על שאקי