היי לכולם אני חדשה פה

Shale cor

New member
היי לכולם אני חדשה פה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

ואם כבר אני פותחת הודעה...אז נעשה גם שירשור ^_____^ איך הייתם רוצים להשתלב בסדרה בתור דמות חדשה שמגיעה עכשיו?.. ואיך אתם קשורים לחבורה..? מקווה להשתלב פה ... :)

שלום שלום ^^

אם הייתי משתלבת בתור משהו או מישהו בסדרה, אז אני מניחה שהייתי מאוד מסתפקת בלהיות צלקת חיה ונושמת על הגב של נראקו...

Kiku

New member
ברוכה הבאה!!!

הייתי שמחה להשתלב בסדרה! אני מניחה שהייתי בוחרת להיות עם החבורה של אינו, או לחיות בשבט הזאבים של קוגה

Bakura

New member
ברוכים הבאים ^_^

איך הייתי רוצה להשתלב? ממ.... הייתי רוצה לבוא עם ג'קוטסו, ולצפות בו מתחיל עם כל הבחורים ולראות את בנקוטסו מקנא!! ^0^ והייתי שדת טיגריס סוגואית שמנסה לשדך בין כל הבנים בסדרה בתחכום ^.^ מוהאהאהא!!

Naraku SeXy

New member
וולקאם !!!!1

תפרסמי תמונות של נאראקו !! אני בשוונג !! אני רצה נאראקו !!! בע.. אל תיבהלי . XDD אני באיזון נפשי עדיין, מקווה להישאר ככה! השתלבות מהירה !

../images/Emo20.gif../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

תקראי את מה שאני שולחת לך זה מסביר על השרשורים

DarkBrownLynx

New member
ברוכה הבאה!! [=

לגבי השאלה.. ממש לא הייתי רוצה להיות חלק מהחבורה הזאת, אני לא אוהבת שם אף אחד חוץ מאינו, הייתי מעדיפה להצטרף לחבורה של סאשו *מחייכת בחיוך ענק ומטומטם* סתם האמת אין לי שום מושג, רק לא להיות חברה של קגומה

ShiraChan

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

יופי שניזכרתי באמת ^^"

למעלה