היי לכולם אני חדשה פה!

MissPop

New member
היי לכולם אני חדשה פה!

סתם החלטתי סוף סוף להצטרף ולהשאיר הודעה :) אני מצרפת תמונה עם אארון קארטר, BLESS THEM נילי :)

היי!

I´M NEW HEAR 2! מישהו ראה את הפרק של היום? אני אישית חושבת שקרפדות הם חמודות...

Shir 100

New member
היי.../images/Emo24.gif ברוכה הבאה.ו....

אהרון קרטר כזה חמודדדדד...... וגם התאומות כמובן אבל מיכוון שאני (ככל הנראה- עדיין לא הוכח סתתתתם)...בת המין הנקבי....אני הייה חייבת לומר....אהרון..כזה מושלם!!!! ....

MissPop

New member
אארון ואולסן גירלס

הממממממממממ טוב הם חמודים ביחד אבל אני חייבת להגיד שאני מעריצה בקסטריט ומעדיפה את ניק :) אבל גם אארון בסדר חיחי הנה עוד תמונה שלהם ביחד

ענבר 2002

New member
לפי דעתי ....

אהרון קרטר סתם מפורסם בגלל פורטקציות מאח שלו! ואני גם לא חושבת שהוא מושלם מי שמושלם ויפה זה השחקן ששיחק בהארי פוטר אתם יודעים שקול שלו השתנה?

Shir 100

New member
אם את אומרת את זה כנראה...

שלא שמעת אף שיר עכשווי שלו.... הוא שר.יפה מאוד, הוא נראה טוב ואין סיבה למה שהוא לא יצליח... והריי הכול עובר במשפחה.... ויכול להיות מאוד...שבאמת בהתחלה הוא קיבל תנופה בזכות אחיו אבל עכשיו הוא בזכות עצמו.....

MissPop

New member
אני מסכימה עם זה :)

למרות שניק הרבה יותר מנוסה והכל אבל אארון עדיין מוכשר ומצליח הוא לא היה נשאר מצליח כל כך הרבה זמן אם לא היה בו טיפת כישרון עם כל הכבוד לפרוטקציות ... תראו מה קרה לטורי ספלינג או איך שהשם משפחה שלה, לאן היא נעלמה וכמה פרוטקציה יש לה...

karin16

New member
צודקת!

יש לי את כל הדיסקים שלו כולל "הו אארון" ואת כל הדי וי די של ההופעות החיות...הכי חדשות והוא שר באמת יפה, והשירים שלו ממש יפים!... (כליפים לא סוטים בכלל, להיפך יש הרבה שמאוד ילדודיתיים בעיניי)!

rahelm

New member
הם פגשו את אהרון בלונדון מאחורי

הקלעים לפני ההופעה שלו הם היו גם בהופעה יש לי תמונות מההופעה!!!

karin16

New member
soooo right!

אהרון באמת כזה חמוד...הוא גם ממש נחמד...פגשתי אותו בניו יורק באוגוסט שעבר והוא נראה מדהים וגם ממש חמוד..! הוא חתם לי על דיסק!!! נ.ב התאומות שולטות!

אני לא סובלת אף אחד שקשור...

לבקסטריט בויז פעם חשבתי שאהרון קרטר חתיך וחמוד בלה בלה אבל הוא כזה סוטה הקליפים שלו כאלה סוטים ומגעילים עכשיו הוא מזה התכער יש לו מלא חצ´קונים הוא הכי חמוד שהוא היה בן 10 עם השיער קרה ואני זוכרת שהייתה לי חולצה שלו אבל עכשיו אני פשוט לא סובלת אותו וזה שהוא אח של ניק קרטר עוד יותר חמור כאילו עם כבר הבקסטריט אז בראיין הוא חתיך אבל ניק קרטר כאילו הוא מזה מכוער כבר אני לא סובלת אותו את שתי האחים הצמד חמד האלה וזה כזה ברור שאהרון לא שווה כלום בלי אחיו כי אחיו הוא חלק מלהקה מצליחה מאוד על זה אני לא מתווכחת אני אוהבת את השירים של הבקסטריט אבל את ניק ואהרון אני לא סובלת ניק כבר כזה זקן בן כמה הוא בן 30? אולי לפני כמה שנים הוא היה נראה טוב אבל עכשיו הוא מזה התכער אם מישהו כבר חתיך שם זה בראיין

Shir 100

New member
תגובה קצרה ואחרונה..וסליחה שלא קשור

היי לך מרי קייט הפצצה, ניק בן 22... ואהרון בן 14 וחצי.. ואני חייבת להסכים איתך בריאן באמת חתיך.. ועוד דבר....לאהרון קרטר יש קליפים ושירים סוטים???? את בטוחה????? נדמה לי שאת ממש טועה.... בכל מקרה חופש נעים ואני מצרפת לך תמונה שלו. נ.ב- סליחה סילחה ושוב סליחה ....שזה לא קשור לעינייני הפורום!

למעלה