היי לכולם! אני חדשה פה.....

היי לכולם! אני חדשה פה.....

היי לכולם! אני חדשה פה... אז תעזרו לי קצת להתעקלם מי פה חולה על ג'סי מקרטני?

yaya1989

New member
ברוכה הבאה!!

אני יערה ואני חולה על ג'סי מקרטני!! טוב... כמו כולם פה בערך

רזי רז

New member
שלום!!!

ברוכים הבאים!! וסליחה אבל ממש לא הבנתי מה שהשאלה הזאת: "מי כאן אוהב את ג'סי מקרטני?" אני רוצה להבין יש כאן מישו שלא?! אומנם הכותרת של הפורום היא סאמרלנד אבל זה רק תירוץ...חחחחחחחחח

GinGerit

New member
כן יש מישהי שלא

אני לא צופה בתוכנית כדי לראות את ג'סי או כל אחד אחר שם, אני רואה כי התוכנית בעניינת... יש כאלה שעברו את הגיל של הערצה עיוורת

רזי רז

New member
תראי...

אף אחד לא אמר שהתוכנית לא מעניינת וגם אף אחת פה לא "מעריצה עיוורת" ואת לא יכולה להגיד שאין בו משו... מה לעשות שיש לו את זה?! אני מתה על התוכנית עם ג'סי ובלעדיה אבל מה רע שהוא שם?! תאמיני לי הוא רק מוסיף!!

GinGerit

New member
לא אמרתי שרע שהוא בתוכנית

נכון שהוא חמוד אבל הוא לא מושלם כמו שרוב הבנות פה סוגדות לו...

5654748

עני סונעת עוטוווו עיכסססססססססססססס הוע כזא זייפן מכואר בע לי להכיע..............

yaya1989

New member
מה את רוצה? צומי?../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

רזי רז

New member
כל אחד ודעתו...

תראי תחשבי מה שאת רוצה... אף אחד לא שולט או יכול להחליט מה את חושבת! וגם כל אחד בדעתו יחייה! אבל תזכרי את המשפט שלי טוב טוב: בשביל לשנוא צריך לאהוב... ועוד דבר כל ההודעה שלך כתובה עם שגיאות כתיב אז חמודה תבדקי את עצמך פעם הבאה!

ברוכה הבאה!!

קוראים לי עמית...ועל השאלה ששאלת אני מתה על גסילה שלי..בניגוד אל כמה שר מדהים ניראה מדהים משחק מדהים הוא פשוט מדהים..ולמי שאמר שהוא לא מושלם ולא צריך להעריץ אותו אז..... כל אחד והדעה שלו!!!!!! אבל בטח שמעת תמשפט הזה פעם:"אם אין לך משו טוב להגיד אל תאמר"

ברוכה הבאה..

אני קיינר (אני בת) ואני גם מתה על ג'סי אבל לא בגלל השירים.. קודם כל הוא כוסון עולמי ודבר שני הכרתי אותו רק אחרי שנכנסתי לפורום אז אני אישית לא חושבת שיש לו שירים איי יאיי יאיי אבל זאת דעתי האישית!!

ברוכה הבאה..

אני קיינר (אני בת) ואני גם מתה על ג'סי אבל לא בגלל השירים.. קודם כל הוא כוסון עולמי ודבר שני הכרתי אותו רק אחרי שנכנסתי לפורום אז אני אישית לא חושבת שיש לו שירים איי יאיי יאיי אבל זאת דעתי האישית!!

למעלה