היי לכולם! אני חדש בפורום

Chiquitomer

New member
היי לכולם! אני חדש בפורום

היי לכולם!! סוף שבוע נעים... אני חדש בפורום. אז הנה קצת פרטים עלי: שם: תומר תאריך לידה: 10.8.1988 מזל: אריה מאכל אהוב: שוקולד, קטשופ, מיץ תפוזים, עוגת שוקולד של גיל חובב קבוצת כדורגל אהובה: אני לא אוהב ממש כדורגל... אבל אם כבר - הפועל ת"א מעריץ את: כל השחקנים בסדרה קטנטנות! סדרה אהובה: "קטנטנות" כמובן צבע אהוב: כחול מספר אהוב: 6 חלום: אממ... יש לי המון... להיות שחקן מפורסם, להיות מנהל של אתר קטנטנות חשוב, ועוד חלומות שונים ומשונים. מי שרוצה לדעת עוד פרטים עלי, יכול לשאול אותי!! אני פשוט נורא שמח היום, כי נבחרתי מבין כמעט 30,000 ילדים לתת לקמילה, פליפה וכריס מורנה פרחים כאשר הם נוחתים מחר בשדה התעופה. ביי תומר

losangel

New member
היי תומר~!

כיף לך!! מזל"ט על הזכייה... מקווה שתהנה... יש לך שם מקסים!! (כמו של חבר שלי!!) ברוכה הבאה (כבר אמרתי את זה!)

חח

גם לחבר שלי קוראים תומר... רגע, אולי הוא בוגד בנו עם השניה? האאאא לא נראה לי!!! חח בכל מקרה, אני טלי ואני נולדתי ב-24/4/88 גרר כן אממ בלה! תהנה בפורום! איזה כיף לך שאתה הולך לתת להם פרחים!!!!!! אממ גרר... אין לי עוד מה להגיד...... TaLi
בטח נראה אותך בטלויזיה

Chiquitomer

New member
מחר... אם שכחתי לציין

אתם מוזמנים להגיע לשדה התעופה... אני מקווה שקמילה ופליפה יצאו לקהל הרחב...

G@T

New member
היי יש לי שאלה...

זכית מהעניין הזה של הברכה בעולמו של דיסני? מתי הם היתקשרו עליך?

losangel

New member
מי בא לשדה תעופה?

מי שבא להקליק
מי שלא בא להקליק
מי שלא יודע להקליק
אני
לא פטוחה... =]

casperit

New member
היי תומר!

וולקאם לפורום כמו שאתה עשית הנה הפרטים שלי: שם: יעל תאריך לידה: 8.3.88 (עוד שבוע יומולדת) מזל: דגים מאכל אהוב: אממ יש הרבה, נגיד במבה (כמחווה לאהובי המושלם שנתן לי נשיקה וחתימה) קבוצת כדורגל אהובה: בעעע? כדורגל??? מה זה??? מעריצה את: שיין ווסט, יהודה לוי (שנתן לי נשיקה וחתימה), גידי מאירי ושחקני קטנטנות, אופסי גם ד"ר קספר המדהימים (והזל"ים דקת דומיה) סדרה אהובה: לחיי האהבה (גידייייייייייי יהודהההההההה שנתן לי נשיקה וחתימה), וקטנטנות כמובן, וגם להתחיל מחדש כמחווה לעוד אהוב מושלם שלי, וגם של מי השורה הזאת בכלל צבע אהוב: סגול מספר אהוב: 8 חלום: לפרסם סיפור שימכור מיליונים, להיות דוגמנית מצליחה, להתנשק (ולעשות יותר דברים.......) עם שיין ווסט ויהודה לוי ולהיות מפורסמתתתתתתתתתתתתתת איזה מגניב לך גם אני נורא שמחה למרות שזה לא קשור לכאן כי קיבלתי נשיקה וחתימה מיהודה לוי אתמול:)))))))))))))))))))))))))))))) יעל

Chiquitomer

New member
כן, הם התקשרו אלי...

ואמרו לי שהברכה שלי הייתה הכי יפה מבין כל הברכות... אם אני ימצא את העותק של הברכה, אני יפרסם אותה בפורום... זה 5 שורות וזה בחרוזים. כשהקראתי אותה שמתי את פימפוז´ו ברקע, וכנראה שזה מה שקנה אותם...

G@T

New member
ועוד משהו...../images/Emo56.gif

אם בחרו אותך משלושים אלף איש אז זה בטוח הייתה הגרלה ולא באמת שמעו את החמשירים אחד אחד...דרך אגב-כמה בחרו בכלל מתוך זה?? אוף איזה באסה סתם התאמצתי....

Rotem Lisa

New member
היי :), ברוכה הבאה!!

אני רותם, וגם אני במזל אריה :)) Rulez.. אממ, תהנה, ומזל-טוב על שזכית, ותהנה..
.. שוב.. אררר.. גם אני צה!! לא חשוב, אז.. שוב ברוכה-הבאה!! אריות לשלטון
:)))))))))))))) בעע-ביי

ליעל:

גם אני אוהבת לחיי האהבה ויהודה לוי כזה חתיך!!!!! איפה פגשת אותו שהוא נתן לך נשיקה וחתימה????????? חברה שלי הצטלמה איתו וביקשה ממנו חתימה בשבילי!!!!! את אוהבת את ווסטלייף או רק את שיין?? ותעני לי בבקשה...

למעלה