היי לכולם - אני כאן

sarik7

New member
היי לכולם - אני כאן../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

אכן נעדרתי לזמן מה, אך בליבי אני עם כולכם! מקווה שתרגישו רק טוב!!! מקווה ששינוי תזונתי משמעותי "יתפוש" עוד חולים במחלה. לי זה עושה ממש טוב. אינני נכנסת כמעט, מאחר שנשארו לי מעט סיבות להיעזר, להתלונן. אבל מדי פעם אני עוברת על ההודעות ומייחלת למצוא עוד ועוד חולים שיחליטו לקחת את הבריאות שלהם בידיים! זה ממש ממש ממש קשה להגיד זאת. כאילו עלול להישמע כהטפה...... אך קבלו את אהבתי, ונסו לשנות כיווני חשיבה. כל המחלות שלנו הן תוצר הרעלה! רק השתחררות מרעלים יכולה להציל. אני קוראת אודות התסמונת במשך 10 חודשים רצופים. ומכל ניסיוני בפורומים, למדתי שדרך אחת היא ממש בטוחה וודאית. אגב, לא רק תזונה, גם שינויים חשובים אחרים דרושים... והאמינו - זה עובד בשבילנו! מברכת,מחבקת, שרי

mira ker

New member
היי שריק, שמחה שהגעת. לא תמיד

אני יודעת מי נעדר בגלל שהוא מרגיש טוב או בגלל שהוא מרגיש רע. טוב שאמרת שאת מרגישה טוב והדיאטה שלך טובה לך. ובטוח שעוד דברים את עושה לנפש שעוזרים מאוד. סוף סוף הצלחתי להסתגל למזרון הפוטון החדש שלי. לקח לי חודשים. מה אני לומדת מזה? שאם אני רוצה שינוי, אני צריכה לסבול חודשים עד שהוא הופך חלק ממני. לא משנה מה אני עושה, אוכלת מזון אחר, לוקחת תרופות, רגילות או קונבנציונליות. ישנה על מזרון אחר. נועלת נעלים חדשות. הכל זה עינוי גדול..... אתן דוגמא לשינוי פעוט ליכאורה. לאחרונה הפסקתי את המנוי לעיתון, וגם לא קונה עיתונים לשבת. כי החלטתי שאני רוצה לקרוא ספרים. אני קוראת את העיתונים ברשת. אבל אני מרגישה עצובה. כי העיתון הפיזי חסר לי. רק בעוד חודשים ארגיש שהוא כבר לא חסר לי, בינתיים חודשים אהיה עצובה. גם זה שינוי.....

daud

New member
היי שריק סבבה לשמוע ממך

אני דיי חולה איזה וירוס שמסתובב אבל בעקרון אני משתדל לחזור לחיים הרגילים אמנם בלי דיאטה אבל ממש בלי חשש ובלי לדאוג שאני לא אצליח
בסוף אני מאמין שאני אצליח לגמרי לשים את המחלה הזו בצד ו אולי אפילו להבריא לגמרי אם זה באמת אפשרי

למעלה