היי לכולם, אני כותב שירים, מלחין ושר,

shlomielvislevy

New member
היי לכולם, אני כותב שירים, מלחין ושר,

יש לי איזה כמה שירים שאני חושב שטובים ויכולים להצליח, אנשים נדבקו בהם וכל זה.. אני רוצה לקחת את כל הקטע הזה צעד קדימה. איך? מה עושים כדי שבסופו של דבר השירים שלי יהיו ברדיו, או כדי להוציא סינגל, או סתם להציע לאומנים את השירים שלי שיבצעו.. אם יש פה מישו שמקורב לזה ומוכן שאני אשלח לו חומר שלי, או מישו שיודע את המסלול שאני צריך לעשות בבקשה תעזרו לי. אני עכשיו גם בצבא, ואני מרגיש שאני חייב להתקדם במוזיקה, אחרת זה יעלם לי. אם סתם מישו רוצה לשמוע שירים שלי, מסרים.

inbal287

New member
היי../images/Emo140.gif

קודם כל, אתה מוזמן להעלות לפורום שירים שלך כדי שנוכל לשמוע ולחוות דעה
. דבר שני... אני מניחה שהשלב הבא זה להקליט את השירים שלך, לחפש להקה [אם צריך], להתחיל ליצור קשרים עם כל מיני מקומות באזור שבו אתה גר כדי שינסו לסדר לך הופעות וכמובן לשלוח שירים שלך לחברות התקליטים, אולי הן יראו עניין. בהצלחה
.

sonic15

New member
ודקת גם אני רוצה לעשות את זה

אני אל רוצה להיות כישרון מבוזבז ועם לבזבז אותו אז על דבר טוב

yehuditvi

New member
יש לי הצעה בשבילך

היי האם אתה גם מנגן? או שיש לך נגנים? אם כן ויש לך כמה שירים אתה יכול להזמין קהל שלך- חברים מהצבא וכו.. להופיע עם השירים שלך ואולי גם כמה קאוורים (רק כדי למלא הופעה) יש מקום באלנבי בדיוק לדברים האלו, אנשים שבתחילת דרכם ובא להם להופיע מול קהל שלהם ( במיוחד אם הקהל מכיר את השירים שלך כמו שאתה אומר) סטאר בר באלנבי 29 - יש שם במה עם ציוד הגברה, בר מגניב כמה שולחנות ואפשר אחרי ההופעה להישאר שם לבלות.. תכנס לאתר שלהם ותראה- אתה גם יכול להתקשר 050-7855644 לינק:http://www.star-bar.co.il/

למעלה