היי לכולם , אפשר להצטרף

היי לכולם , אפשר להצטרף

לפורום המקסים הזה , המון מזל טוב על םתיחת הפורום. אני דלית , בת 22 בקרוב , מאיזור העמקים ואני מאוד , אבל מאוד אוהבת דולפינים. הסיפור שלי הוא כזה , מאז שאני קטנה , אני מאוד אוהבת דולפינים , אבל אף פעם לא יצא לי לי ללמוד עליהם כל כך ,ולפני שלוש שנים רציתי לשחות איתם באילת , אך עקב בעיה בריאותית שלא אפרט כאן , נמנע ממני לעשות זאת בגלל המים העמוקים ולכן אני רוצה וגם חוסכת כסף לסוע לאורלנדו לשחות איתם שם וכל כך רציתי ללמוד עלהם וגם למדתי קצת , אבל משום מה האתרים שיש באינטרנט לא ממש נותנים מידע וואני שמחה לשמוע על קיומו של פורום זה. אז ככה כמה שאלות : 1. איך מגיעים להיות מתנדבים במחמ"לי 2. נכנסתי לאתר של מחמל"י ואני קרוצה לדעת עוד פרטים על "אמץ דולפין" 3 . מתי יש מפגשים של מחמל"י שאוכל להצטרף ולעזור אשמח לתגובות , אמשיך להתעדכן פה בפורום ובאתר של מחמל"י יום נעים דלית

ספוקי

New member
תשובות:

נתחיל קודם מהסוף... 3. מפגשים של מחמל"י יש פעם בחודש, ביום שישי האחרון של החודש. הפגישות נערכות במכללה הימית במכמורת. 2. לפרטים על "אמץ דולפין" יש לשלוח מייל לכתובת שמופיעה באתר מחמל"י ויחזרו אליך עם כל הפרטים. כמדומני זה עולה 180 ש"ח תרומה. 1. כדי להצטרף למחמל"י את יכולה להגיע לאחת הפגישות הבאות, לשלם את דמי החבר ולהצטרף לכל פעילויות האירגון: סקרים בים, נתיחות, הרצאות, ימי עיון, ימים ירוקים וכד'. ובהצלחה לגבי ה-Sea World.

וואו תודה על הברכה בסוף

ועל התשובות כמובן , אני אכן אשתדל להגיע למפגש

dolphina1982

New member
תשובה

היי דלית:) מתנדבי מחמל"י נפגשים כל חודש ביום שישי האחרון.התאריך המדויק כתוב באתר שלנו.את יותר ממוזמנת לבוא ולהתנדב.בקרוב יהיה את יום הדולפין(15.4) שזהו יום עם פעילויות לילדים וכולנו נהיה שם ונשמח להכיר.יש הרבה מידע על דולפינים באתר שלנו. ביי בינתיים:)

למעלה